Khm, kako sam nekulturan i neuviđavan sram me bilo
Koristim ovu priliku da prenesem pozdrave i mahanje srednjakom svim svojim forumskim paćen...ovaj, obožavateljima i da ih usput nabijem na belegiju kolektivno!
Posebne pozdrave upućujem Šakalu i Hercu, najomiljenijim mi od svih paćen...pardon obožavatelja, da mogu lijepo da mi naduvaju cojones na tri atmosfere u duvačkom duetu

bez brige za nos Šako, nakriviš glavu i diši duboko..a sumnjam da će ti smetati klamfara, samo će da ti spriječi oštećenje hipotalamusa,jer po riječima nekih treba sa mora da sam pisac pseudonim bi mi bio Mark Five!
Super sam se proveo na moru, što eto TNS najviše zanima, naskako na sve što ima suknju i bikini, a kad bi bio dobro pjan spustio bi kriterijume još više pa ko se naguzio....popio sam hektolitre piva, šampanjca, votke, koktela, popušio dunum vutre, pošmrkao Jadransku magistralu koke i još naveče radio sklekove, dubio na glavi i popišao se po Njofrinom spomeniku kad je Srbija uzela HrvaCku. Bio sa plasačicama i Sandrom Afrikom u separeu da umirim povrijeđenu sujetu pošto sam od Milice Todorović dobio korpu....Ukratko super sam se proveo i bahatio, onako kako vi možete gledati samo na B filmovima i xxx gonzo produkciji.
Javio bi vam se ranije i prenio pozdrave ali u pržunu nemaju wireless kao na rivi kod Sranjinog spomenika kad sam pišao i htio da uslikam svojka da bi imali sličicu za laku noć, naročito Šakal moj veseli (sorry nije obrezan jbg) ali su me čika redarstvenici prekinuli u tom činu, a gostoprimstvo iz pržuna još osjećam po leđima
Eto drago mi je što sam vas se sjetio, jer ste mi vi najveći od svih likova tj svi ste mi se popeli na qratz!
Voli vas Nepi

i sviju vas nabije na qratz ala Zdravko Mamić!