ferdinand je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Aj' sad realno, koliko vas, koji ste ju propisno ispljuvali, poznaje Dijanu Tepšić? Dijana je u medijima 17 ili više godina. Radila je na Balkanu, Nesu, Oksigenu, TV Bel i učestvovala u masu drugih medijskih projekata. Inače, Dijana je magistar u oblasti komunikologije. Radila je neke interesantne stvari i u muzici i ostvarila se u mnogim poljima. Većini ovdje je bitan broj postova, što im je ujedno i najveći životni uspjeh. O njenom izgledu neću pisati, posebno kad se uzme u obzir da su komentare bacali forumski manekeni i manekenke, sve mister do mistera u p.m. Šta mislite da pogledate bar jednu emisiju pa da onda pljujete, jer drugo i ne znate, čast izuzecima.
Mislim da je ovo presudno...

Ne, naravno da nije presudno. Ovdje se pljuvalo po emisiji koja se još nije ni počela emitovati. To što sam napisao nivo obrazovanja je još samo jedna referenca. Bilo bi dobro izmjeriti uspjehe u poslu kao i nivo obrazovanja pljuvaca na ovoj temi. Ono sto je jasno da ste u stanju popljuvati nekog koga ne poznajete kao i nesto sto niste ni vidjel.i
Lolly mangup je napisao:
Zasto mislis da ovde nema ljudi koji je poznaju, koji je znaju i vise od tih 17g i zacetaka na BEL tv, koji dooobrooo znaju i kako je zavrsila ladovinu komunikologiju i td i td.
A ako je normalno da si toliki iskompleksirani pacenik da na svoj fb profil godinama kacis statuse tipa:" e ljudi danas su me spomenuli na 17 strani nezavisnih, treca recenica, drugi red". Ili sam sebe nazivas najfensi ribom, najboljim pustacem muzike na balkanu, objavljujes svaki moguci link gdje se tvoje ime nazire i molis fb prijatelje da i oni u danasnjim lokalnim novinama procitaju par recenica o tvom vrhunskom stilu i nazivas sam sebe divom, onda mora da je pola grada sto joj se zbog toga smije nenormalno a ona primjer neshvacenog svestranog kvaliteta.
Ja sam samo postavio pitanje koliko ljudi koji su pljuvali Dijanu i jos neemitovanu emisiju, poznaje Dijanu. Na koji nacin je zavrsen fakultet, to ne znam. Znam da joj medijskog iskustva ne nedostaje, da je elokventna, informisana, pa i obrazovana za razliku od mnogih drugih tv faca, Bog da te sacuva. Iskompleksirana ili ne, to ne komentarisem ali pljuvati po emisiji koju nisi ni pogledao je jos jedan u nizu dokaza kakvi smo. Sjedni za tastaturu i pljuc,pljuc po sistemu sve su to cobani i budale. Bilo bi dobro vidjeti pljuvace i njihove rezultate u poslu kojim se bave...