Моје лично мишљење је да стоји.
Углавном,само дио атмосфере да вам дочарам...
Citiraj:
Ххахахахаа...та се није родила нити ће ако Бог да...нека Бог поштеди свијет кретенуша попут ње...због такве еминентне госпође гади ми се што сам одавде...и што она гадура иде и вуцара се по Београду и представља нас Бањалучанке...Каже мачка заљубила се...хахаха...нека још мало ужива, јер та иста мадмазел нема појма да ми обичне смртнице такође познајемо ту ВИП елиту, њен Н још малкице ће се задржати,а онда ћу ја обична сељанка по њој, развалити све што се може развалити...Па да види еминентна дама да је обична курчина.
Citiraj:
ER ONA JE VIŠI NIVO OD MENE: JA SAM SAMO TU, DA JE PROMOVIŠEM. POŠTO SAM NJEN FAN, A I ONA SE LOŽI NA POKOJNU MILEVU RAZUMEŠ MAČKO(EKAVICA ILI IJEKAVICA)... dovoljno o njenom dijalektu kad se ona izražava JAVNO! POŠTOVANA I CIJENJENA BUDUĆA MINISTRICA FINANSIJA. TOLIKU JOJ SREĆU ŽELIM
Citiraj:
eno ljudi moji. Izasla je iz sela,al' selo nije iz nje-zato kompleksi rade pa daj svega i puno,bez mijere i granice: Nema 3min. u solarijumu neg' daj odma' 30 min.,griva do zemlje,tona sminke ( jako ukusno nabacane), krpetine ( jer su one pobogu ogledalo jednog covjeka), ne stepenicu po stepenicu uspjeti u zivotu nego daj preko noci.Vjeri je ovaj,vjeri je onaj,danas sam zaljubljena u Milana,sutra u Dragana,prekosutra u Zorana.... I covjek shvati da je ona jadna zeljna ljubavi zato iz ocaja radi sta radi-pise blogove sama o sebi,lijeci svoje frustracije na raznorazne nacine ( otvarajuci razne naloge ) ,grudvajuci se s' ljudima koji je hajcaju i kuraze,a ona misli jadna @ O,Boze ipak me neko voli"