The_new_Statesman je napisao:
Dakle, ako je bilo ogovaranja, to je bilo u zatvorenim krugovima. A ti si izasao u novine.
Pa ne ide to tako baja, ne ide uopste. Cak ni djeca u petom osnovne ne rjesavaju svoje medjusobne odnose na taj nacin.
Svako bira svoj način...ja sam mogao ići od jednog do drugog forumaša i pokušavat im objašnjavat da nisam manijak koji proganja tuđe žene....odlučio sam se za ovu opciju,ne imenujući nikoga....cak ni nickom
vjeruj da sam trpio,baš,baš dugo....mjesecima....možda i više....prvoj dvojici koji su mi to rekli,sam rekao da lažu...drugim dvema,da nisu dobro razumjele,da nije tako mislila, da niti sam ja taj tip,niti bi ona pričala tako nešto...
već nakon petog sam reagovao kako sam reagovao...da mogu vratiti vrijeme-ne bih...trpio bih i dalje,jer sam baš seljak ispao...i grize me to
Citiraj:
Ne ulazim u istinitost tvojih tvrdnji, ne zanima me uopste
Citiraj:
Evo ja pojma nemam o tome, a vjerujem da ni 90% danasnjih posjetilaca nema pojma.
a tebe,i vas koji "pojma nemate "i "zgražavate" me pun kurac.....ništa vas ne zanima,ne znate ništa,ali 20 stranica ste ispisali nakon onog mog glupog posta (drago mi je bar što sam bio toliko pametan da ne imenujem nikoga)....samo tvojih postova ima bar 50!..tačnije,skororo sve su vaši postovi,osim ovih par momaka koji i ne kriju da ih čitava ova situacija veseli......
ako mene ne zanima maketartsvo,onda sigurno nema mojih postova tamo....znači,možeš nekom drugom držati predavanje,a mene preskoči....ideš mi na živce