banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 16:23 Danas je 29 Jun 2026, 16:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 57267 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2334, 2335, 2336, 2337, 2338, 2339, 2340 ... 2864  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Dec 2016, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Panzer je napisao:
Mislim da je medijapan lakiran u bijelo. Zaštitio bih ga nečim da se ne grebe. Kontam da bi te asure i to pruće moglo biti okej.

Ima ovih zezancija na razne varijacije, uglavnom dobre su jer čuvaju površinu stola, a i npr. čaše od prevrtanja.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Panzer je napisao:
Ташко je napisao:
Како чиме.

Зеленом чохом. И ставиш "Мађар'це" на сто и ћао.

M'da, da se osjećam kao u Scoutu.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Ja sam pomislio na onaj kolač mađarice...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 18:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Džontra je napisao:
Mene je strah samo da me Šlager ne spomene u "Manifestu patetike part II - electric boogalo"

ne boj se,tebe sam napusio zadnji put i neces uskoro doci na dnevni red :D

zadnje dvije moje histerije su bile,prvo na ove sto laju na sds,a kasnije na zene koje me nicim izazvane ismijavaju,spletkare,lazu....

vec znam na sta ce se odnositi moje sledece napusavanje,ali Nikoljdan je posna Slava i slabo se pije.....a i ne spadas u tu moju sledecu ciljnu grupu za napusavanje... 8)

Moj sledeci dramatican post ce se odnositi na ove koji kao "pojma nemaju'..."dajte recite i meni o cemu se radi"..."gdje ja zivim" i sl.....

znaci ono,nemaju pojma,ne znaju nista,ali moraju nam svima staviti do znanja kako su divni,izolovani od svih desavanja...traceva...

previse me podsjecaju na ove fudbalske trenere koji pisaju na svoje igrace nakon pobjede,pricajuci kako je "ispostovan dogovor iz svalacionice" i stavljajuci sebe u prvi plan!!

oni su moja sledeca meta,al kad bude neka mrsna Slava i malo vise alkohola! 8)

u istom postu cu pohvaliti i one koji su zaista mimo svega toga,ali nemaju potrebu da nam to naglase "gdje ja zivim,ne znam nista"...

sreca za covjecanstvo i za forum je da je takvih ipak najvise,kojima se gadimo i vi,i ja,i ovaj forum i ove negativnosti o kojima se sere vec sedam dana :(

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ja se gnušam cijelog događaja.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 18:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

8)

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Schlager je napisao:
Džontra je napisao:
Mene je strah samo da me Šlager ne spomene u "Manifestu patetike part II - electric boogalo"

ne boj se,tebe sam napusio zadnji put i neces uskoro doci na dnevni red :D

zadnje dvije moje histerije su bile,prvo na ove sto laju na sds,a kasnije na zene koje me nicim izazvane ismijavaju,spletkare,lazu....

vec znam na sta ce se odnositi moje sledece napusavanje,ali Nikoljdan je posna Slava i slabo se pije.....a i ne spadas u tu moju sledecu ciljnu grupu za napusavanje... 8)

Moj sledeci dramatican post ce se odnositi na ove koji kao "pojma nemaju'..."dajte recite i meni o cemu se radi"..."gdje ja zivim" i sl.....

znaci ono,nemaju pojma,ne znaju nista,ali moraju nam svima staviti do znanja kako su divni,izolovani od svih desavanja...traceva...

previse me podsjecaju na ove fudbalske trenere koji pisaju na svoje igrace nakon pobjede,pricajuci kako je "ispostovan dogovor iz svalacionice" i stavljajuci sebe u prvi plan!!

oni su moja sledeca meta,al kad bude neka mrsna Slava i malo vise alkohola! 8)

u istom postu cu pohvaliti i one koji su zaista mimo svega toga,ali nemaju potrebu da nam to naglase "gdje ja zivim,ne znam nista"...

sreca za covjecanstvo i za forum je da je takvih ipak najvise,kojima se gadimo i vi,i ja,i ovaj forum i ove negativnosti o kojima se sere vec sedam dana :(

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboravih upitati Šlagera, je l' se ovo odnosi na one koji piju s njima a onda po fejsu pišu kako su osjećajni muškarci patetični?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemam fejs vec tri godine...a i dotad sam ga imao na lazno ime...tri godine se nisam ni logovao ni prisao fb,tako da mi treba neki hint za to sto pises

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 20:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koliko nisko može forum pasti, tj forumaši? Jebo ti to kad je Džontra postao etalon čojstva. Koji vam je kurac?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Bubi Frubi voli svog Tuti Frutija ...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schlager je napisao:
nemam fejs vec tri godine...a i dotad sam ga imao na lazno ime...tri godine se nisam ni logovao ni prisao fb,tako da mi treba neki hint za to sto pises

Nemam ni ja, a i bolje ti je. Ovako ne znas ko ti pljuje iza ledja, pa se manje sekiras. Ziv covek sa svakim moze popiti pivo, al treba biti oprezan za nesto vise. A ti slabo procenjujes ljude :)

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:(

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Gdje je ona tema za CNLJS i da li neko od stare raje zeli odigrati partiju? :D

Edit: Nasla sam.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:19 
MonaLisa je napisao:
Gdje je ona tema za CNLJS i da li neko od stare raje zeli odigrati partiju? :D

Edit: Nasla sam.

mala saricka nam se vratila na foruma.... <3

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
hajde tensSa, necemo postajati sad sentimentalni :P

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:27 
i prije nego mi haljinu svuces ima nesto sto moras znati... :P

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zoka, neki jos nisu upasuljili da se jos nije rodila osoba za kojom palanka nije pljunula. Ili jos gore, zive u ubjedjenju da to pljuvanje nije bas veliko kao sto je kod drugih.

Medjutim, palanaka je pljuvala i po djedu i po babi, i po mami i po tati, pljuje i po njemu/njoj, a pljuvace i po djeci. Naravno, pljuvanje palanke je nekako uvijek u odgovarajucoj srazmjeri sa kolicnom pljuvacke koju doticna osoba izbaci na druge.
A Dzontra je dobro primjetio da je identitet pisca onog posta postao bitniji od onog sto je napisao i nacina na koji je to napisao.

Schlager, jesu ti to pocele izbijati bubuljice?
Ne ulazim u istinitost tvojih tvrdnji, ne zanima me uopste. Ali ajd da uzemo za primjer da su te stvarno ogovarale jer se najvise zalis na to.

Evo ja pojma nemam o tome, a vjerujem da ni 90% danasnjih posjetilaca nema pojma. Dakle, ako je bilo ogovaranja, to je bilo u zatvorenim krugovima. A ti si izasao u novine.
Pa ne ide to tako baja, ne ide uopste. Cak ni djeca u petom osnovne ne rjesavaju svoje medjusobne odnose na taj nacin.

I nemoj da se cudis sto nas ima da ne znamo. Ja prvi ne znam, prvog me vise zanima lanjski snijeg od tih supljiranja. Iako na prvu ne izgleda tako.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
(zijev)

Mene i dalje samo interesuju nedojebane forumašice

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

TnS...neš jebat.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2016, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
https://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8

Vrh

[ 57267 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2334, 2335, 2336, 2337, 2338, 2339, 2340 ... 2864  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]