banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 21:20 Danas je 29 Jun 2026, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 57269 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2323, 2324, 2325, 2326, 2327, 2328, 2329 ... 2864  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2016, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Kako cemo mi vrlo brzo doci da zalimo za titinom policijom i policijskim casom. Da se djete za usi dovuce kuci roditeljima ako ga nadju vani poslije 23h a ove klosare mlatiti i dan i noc.
Sunce ti poljubim pa dokle je to doslo da ti imas 20 imena u gradu koji su kao zajebani. Ma sta ti inas biti zajeban sa 25god.balavac i njihove plasticne djevojke. Udjes u 5 klubova i gradu i ne mozes svijecom naci curu koja nema silikon, ma ko to placa!? Jbt za 8 mjeseci u Minhenu nisam vidjela ni jedne ekstenzije ni jedne silikone ni jedne vrtoglave stigle ama nista... zivim iznad Holidej In hitela a ispod je klub, bagre svakojake al ni blizu nasim pacenicima.
Nama je glavna izjava "znas li ti ko je on/ja" ma sta me briga..
Omladina zivi zivot na instagramu.. sve se radi za sliku
Nama je stvar prestiza reci da zivimo u Malbasicevim zgradama a to naselje napravljeno za junce koji se pale na tu pricu. I ako si slucajno napravio kucu u Prijecanima ili Ramicima pa boze moj.... Ne zasluzujes disati isti zrak sa gradskom rajom..
Druga opet grupa bojkotuje ovu pa je po pabovima i bumovima i svirkama i sl a njih opet vecina nema hljeba da jede i ovi drugi su im smrtni neprijatelji jer imaju poslove pare i ostalo....

Poslednji put menjao Nicole dana 08 Dec 2016, 08:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nikad neću biti zajebani balavac sa plastičnom pičokom...
Čemu živjeti?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 09:02 
e moja ti nicole...kazem ja, mentalitet je cudo...pate ljudi da budu vidjeni po klubovima i slicno...eno ti becke, sjecam se kada je pisao da hoce da dodje sa x5 ovdje da se ku..i kako se ima...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Džontra je napisao:
Nikad neću biti zajebani balavac sa plastičnom pičokom...

al si nabildani balavac sa plastičnim Zokom

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja odbijam da povjerujem da smo se mi svi pretvorili u ovo sto se desava po BL. Moja sestra silom prilika nije bila ovdje 15ak god.i prosle god dosla a tamo radi u modnom svijetu, ne moze da se nacudi u sta se pretvorilo ovo za tako kratko vrijeme.
Tamo je lijepo ono sto je priridno i njegovano kaze a ovakve zene su tamo eskort pratnja ili rade u javne kuce :lol: al ona se sva jadna stisla i sapce meni kaze jel su ove zene kurve, ju nou vat aj min :lol: ja crkla od smjeha :lol: nigdje se nema vise para a da se manje radi kao kod nas

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj ovi novopečeni gastosi, kad se vrate u svoj kraj pa uzmu da prduckaju :P Jesi li krenula govoriti hendi, il je još rano za to?
Nicole je napisao:
Tamo je lijepo ono sto je priridno i njegovano

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja njemacki ne govorim nikako a misljenja sam istog zadnjih 20god.
Ja sam samo otisla raditi privremeno al najlakse je pljuvati po nekome ko je digao guzicu odatle.
Ovdje je sranje vece nego kod nas 6x i nikad ih necu prihvatiti.
Ja uopste nisam napisala to sto si ti procitao... al svak vidi ono sto mu odgovara

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ako ćemo pošteno, ja nisam vidio dvije žene da valjaju u otoj Njeačkoj(a i te nisu bile švabice).
Mis'im, protiv sam silikona ali Dojč stvarno nije zemlja za primjer ženske ljepote.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja kad sam bio u Minkenu za mnom su vikali kunststoff mann...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ima lijepih zena, svabice nisu.. ali ima zena iz indije, brazila i portugala sa mnom u firmi koje su zaista lijepe.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 10:33 
Citiraj:
Jesi li krenula govoriti hendi, il je još rano za to?

da udje u zapisnik da sam ja 'endi govorio jos dok nisam ni vid'o njemacke...

Citiraj:
Ovdje je sranje vece nego kod nas 6x i nikad ih necu prihvatiti.

koje sranje?

jebiga, kod kod nas hoce pico.e da glume holivudske zvijezde sa platom od 500 km mjesecno dok su tamo djevojke neopterecene novcem i time da izgledaju kao "milijun" dolara...i svabica bi bila prepi.ka da stavi kilu pudera i utegne se...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svabica nema vremena da se sminka po 3h ali zato ima novac da ode na bahame na godisnji odmor

Sranja su ovde razna, duga je to prica. Ali sve zavisi ko je sa kojim ciljem dosao. Ja sam npr.radi novca i to sam i dobila tako da.... puno radim ali imam i novac.. doduse nemam ga kad iskoristiti al pocela sam praviti jorgan :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nemaci pojma :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja bih svima koji sjede ispred kompjutera i samo prate jel kome ispala koja njemacka rijec iako ih ubijaju u pojam i mozak ispiraju 24h da ga moraju nauciti, porucila da se slobodno upuste u proceduru dobijanja radne dozvole/vize i iskrenu im dobrodoslicu zelim da zajedno telefon nazivamo hendijem :-D

Za mene je recimo smjesnija stvar ako neko ode 3x u BG pa proprica ekavicu ili bude u prisustvu nekoga sa tog govornog podrucja ili prosto odluci tako jer smatra da je banjalucanima prestizniji.

I ovom prilikom pozdravljam svoje roditelje posebno mamu i tatu :-D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 11:03 
rece vec zocica die margerite ko ovde prica ekavicu...ili ljudi koji su dosli iz srbije ili oni koji ne znaju razliku izmedju je i ije...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko ti pikio u pahuljice? Šalimo se malko, gdje su mladi tu je i šala i ti folovi, opusti se, sve je gud, gud, supa gud, ales supa gud

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bez ljutnje, ali ne znam kako ste vas dvoje toliko upuceni, dok ja nemam pojma. A mislim da sam vise puta spavao u hotelu nego sto ste vi zanocili u Njemackoj :D I Milana treba zezati za hendi. To je fakt. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa zoka je u pravu.. ja sam u srednjoj skoli prvi razred iz sve 4 pismene dobila keca i prof.mi rekao kad ti neko prepravi jezicke greske otkucaj mi pismenu da stavim u skolski list ili pocni pisati ekavicu i rijesi problem kad si lijena da naucis pravilo. Tako i bilo.
Jel ja trebam sad prosipati pricu kako sam osnovnu zavrsila u Srbiji :lol: nisam brate nego ne mogu knjigama ni prici, takoreci glupa :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 11:12 
i tnsu se neko upikio u pa'ulje...k'o t' je rek'o da nemas pojma? zovi da tucemo...

ja sam sve 2-ce imao iz srpskog...kakva skola crna, ko je tamo sta naucio...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2016, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...a kao drugo, mi mozemo i arapski pricati ako nam se oće a vi nikad nećete imati platu koliku mi imamo buuuahahhaahH :badgrin:
...pa izlaziteee po dramama i pabovima i ismijavajte nas koji smo juce otisli raaaaaaaaaaaaaaditiiiii, esoooooooolssssss

Vrh

[ 57269 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2323, 2324, 2325, 2326, 2327, 2328, 2329 ... 2864  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]