Alkibijad Dajguz V je napisao:
Preporuke za firme koje rade namještaj po mjeri. MB mi je prije radio, prezadovoljan, ali hoću ponude od još firmi.
N-Design ili kako god da se piše. Imam i preporuku i kritiku za njih, a ti odluči hoćeš pokušati sa njima.
Prvi put kad su radili za nas, radili su nam sobu spavaću, neke ugradne plakare, police i radni sto. Sve je bilo završeno prije roka i rekli su da možemo zvati koliko god treba i prepravljati dok ne budemo zadovoljni. Postoji dizajnerski dio firme i dio koji izrađuje namještaj i kad si zadovoljan potpišeš radni nalog izvođačima i onda dizajneri isplaćuju izvođačima, tako da mora sve biti kako si zamislio.
Ali drugi put kad su radili bilo je katastrofa. Radili smo dnevnu sobu i sve je kasnilo mjesec dana, pogriješili su skoro sve što su mogli i prepravljali sto puta. Kažu da će doći u 10, nema ih do 3, prebacuju isporuku za sljedeći dan, donesu 3 komada namještaja umjesto 5 kako su rekli da će donijeti i tako. Valjda su bili prezaposleni i ne mogu stići. Uzeli više posla nego što mogu obaviti, zinula guzica za parama, a nemaju kapacitet. Na kraju su u znak izvinjenja ponudili da nam zamijene ulazna vrata i štokove, a ti računaj kolika je vrijednost toga. Ja mislim da nije sića.
Dakle, imaju dobrih i loših strana. Ako radiš prvi put sa njima šanse su da ćeš ekstra proći. Namještaj jeste dobar ali su bili aljkavi drugi put.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk