1. Jos uvijek se sjecam sna da me proganja veliki pire krompir - prvi put sa 3 , a drugi sa 20 godina
2. Bojim se dubine ( od kad sam pogledao ralje ) , a nekada sam plivao i 10 km u komadu
3. Bojim se visine
4. Alergican na breskve, nektarine, jabuke, ljesnjak ( ali ga bez problema tamanim u cokoladi)
5. Alergican na sve vise sorti voca ( a do 25-te tamanio sve odreda bez problema)
6. Puno pricam
7. Nekada previse pricam, ali sam naucio da se kontrolisem
8. Volim kupovinu
9. Obozavam reklame u sanducetu (razlog za kupovinu)
10. Pomalo sam i klaustrofobican
11. 31.12.1994 sam proveo 2 sata u liftu zaglavljen izmedju 2 sprata ( ali to nije razlog stavke 11) i smrzo se ko p(ingvin)
12. Dobar sam sa djecom
13. Najinteligentiji sam bio sa 12, od tada inteligencija opada
14 Imam strah od igle , cak sam nakon vakcinacije u 4. srednje medicinske pao u nesvjest - to je bio 4. put
15. ...a do sada sam povadio litre krvi drugima i zabio hiljade braunila
16. slusam apsolutno sve - na winampu je otprilike islo - Ceca- Medeni mjesec-Metallica - Miles Davis-Mira skoric- Mozzart -....Sepultura
17. Ne znam plesati - isto medjed
18. Nikad nisam uzeo cigaretu u ruku
19. Pio White Rusian iz krigle na ex
20. Sa 6 godina znao kvadrate brojeva do 20 a nisam znao sta to znaci kvadrat
21. znam i danas , ali to mi je i dalje maksimum inteligencije
22. lijen sam
23. tesko se pokrecem
24. u vodu ulazim pola sata, ali onda ostanem po 3-4 sata
25. Strpljiv sam do bola, nekad toliko strpljiv da druge nervira ta moja strpljivost
26. rijetko kad nesto odradim do kraja
27. kad dodjem pred kraj, nemam vise volje
28. zbog ovog iznad sam i padao ispite
29. tu nikad nisam imao srece - jednom od 190 pitanja nisam naucio 5 i od tih pet - cetiri izvukao
30. tolerantan - nema dalje
31 ima dalje
32. volim istoriju geografiju, lud za statistikom
33. medicina - slucajnost, mora se nekako za ljeb zaraditi - i za ono iz reklama

34. u stanju sam da 24 sata provedem pred TV-om, bez obzira sta je programu - nista ne moze biti toliko glupo koliko ja mogu biti lijen da ustanem
35. fudbal - svejedno, gledam samo reprezentaciju i kad nasi igraju u Evropi - znaci nikad
36. kao mali navijao za Vardar, Velez, Vojvodinu , a sada ostala Zvezda
37. a u kosarci Partizan
38. volim vecinu sportova, osim svih koji idu na Eurosportu (ne kontam kako neko moze gledati 3 sata 20 auta kako se vrte u krug, jos ako se ne kvrcnu, nikakav dogadjaj)
39. mrzim kad ljudi drze viljusku u desnoj ruci
40 . u stanju sam da satima pricam o istoriji i objasnjavam strancima pozadinu zadnjeg rata ( pocnem od Ilira : ) )
41. religija - ne podnosim, ni ista sto je vezano za istu, bio sam u stotine crkava,istorijskih gradjevina ( CK ne seze tako duboko u proslost

)
42. ne volim nametanja, zabrane, jedem kad hocu i sta hocu, radim kad mi se cefne
43. drzim se pravila, strogo, samo 2 puta dobio kaznu za prebrzu voznju
44. vise volim macke nego pse ( prva recenica na japanskom)