Black Boy je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Svijet je otišao u neku stvar, ne može se toliko banana proizvesti koliko mi banana možemo pojesti.
Nije loš odgovor
No bojim se druže Fiki da se nismo baš najbolje razumjeli,on the face of the place

Ovo si shvatio isuviše banalistički,a ja sam mislio više figurativno,ovaajj više figurativno

u smislu ko će biti sledeći koji će popušiti ban u narodu žargonski rečeno banana,jer smo imali 6 bananiranih za nepuna 24 časa.
Hvala

Ako si pažljivo pratio polemiku u zadnjih par dana sljedeći kandidati za ban su oni koji ga najviše prizivaju. Vraga ne moraš dva puta zvati.
Ovo je ipak moje skromno mišljenje sa kojim se ne moraš slagati, mada bih volio da se sloziš sa mnom. Ja sam najmudriji na ovom Forumu. Meni je slava malo udarila u glavu, nadam se da shvataš.
HugoLina je napisao:
Filozofe, kako ti izlazis na kraj sa svojim mislima?
Ti mora da si potpuno neemotivno bice!
Ako hoćeš da budeš mudar emocije se moraju isključiti, jer se misli moje stalno bore.
TashkoBL je napisao:
filozofeee
rijec koju prozbori o globalnom zagrijavanju... odavno sam ja to prokljuvio, ali me zanima i tvoje misljenje

p.s. ako imas neko pitanje oko adjungovanih matrica ili koje kakvih redova, nizova, matrica.. ne libi se da pitas

Ni ja ne shvatam to globalno zagrijavanje baš najbolje s obzirom da se nalazimo u relativno hladanom svemiru. Jedan filozof, jedan matematičar na Forumu to neće izaći na dobro. Hvala u svakom slučaju.