banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 02:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2010, 14:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Njega bi trebalo zatvoriti ne zbog gudrovine, nego zbog kolicine gluposti koje je u mogucnosti da izjavi.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 14:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
shoole je napisao:
Мислио сам да болдирам у тексту најбоље дијелове, али једноставно бих морао све болдирати. Лудило!

Citiraj:
Golubović: Ja sam Robin Hud

15. jun 2010. | 12:46 | Izvor: Tanjug Beograd --

Kristijan Golubović negirao pred sudom u Beogradu da je prodavao heroin i rekao da nije narko bos poput Darka Šarića, nego Robin Hud koji je svima davao novac.

Slika

"Da mi neko sada kaže da će moj sin umreti od raka ako ja ne uzmem drogu, ja bih rekao 'Bože me prosti, neka umre'. Toliko sam protiv toga", rekao je Golubović.

Golubović je danas rekao pred Višim sudom da je svakodnevno dobijao između 200 i 400 mejlova iz celog sveta i da je u odgovorima na te mejlove propagirao zdrav život i borbu protiv droge.

"Reklamirao sam se kao sportista i borio se protiv droge. Zašto BIA ne proveri sve te mejlove da se vidi koliko sam bio protiv droge. Ja znam kako BIA radi, oni ulaze u genezu ličnosti. Imam četiri, pet školskih drugova koji rade u BIA, jedan od njih na telekomunikacijama. On mi je rekao 'Krile, ti ćeš biti slušan do kraja života, da odeš u manastir, da se pomanastiriš, oni će te slušati'", rekao je Golubović.

Golubović, koji je uhapšen 16. januara, rekao je da je policija pretresla njegov stan 13. januara posle hapšenja optuženog Ferata Skenderovskog, ali da tada nije pronašla ništa sumnjivo.

"Bio je neki inspektor Petrović, plavušan sa kratkom kosom i naočarima, ja ne znam, on je mene zamišljao kao Šarića, mislio jež da imam tone droge u džepovima. Razbesneo se kad nije našao drogu. Onda je napao moju suprugu, kao 'šta će ti on, 'de si ga našla', a ona mu je skrenula pažnju da je završila fakultet i da sa njom ne može tako da razgovara", rekao je Golubović.

Optuženi je rekao da se onda pobunio i rekao policajcima da ne mogu tako da razgovaraju sa njegovom suprugom, na šta su se oni latili oružja.

"Posle mi se taj Petrović nešto cinično izvinjavao, kao 'druže, nisam hteo da ti napadam ženu, ali nemaš gde, pratimo te'. Ja sam filatelista, skupljam markice, imam sve iz Kraljevine Jugoslavije, i oni su ih sve rasturili po garaži, a nisu našli kesu dotičnog gospodina Skenderovskog u kojoj je bila njegova dronjava jakna, neka vagica i te folije što narkomani puše tu đubrad", rekao je Golubović.

Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=438951

Hiljadu lepih stvari!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 15:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Citiraj:
Imam četiri, pet školskih drugova koji rade u BIA, jedan od njih na telekomunikacijama. On mi je rekao 'Krile, ti ćeš biti slušan do kraja života, da odeš u manastir, da se pomanastiriš, oni će te slušati", rekao je Golubović.

Citiraj:
Onda je napao moju suprugu, kao 'šta će ti on, 'de si ga našla', a ona mu je skrenula pažnju da je završila fakultet i da sa njom ne može tako da razgovara", rekao je Golubović.

Sve bolje od boljeg.
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 17:13 
Pomanastiris. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
125 grama? lol

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
alo miševi....

Kako bi ja to sve po kineski, uza zid i poslao račun fakultetski obrazovanoj gospođi :D

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
MuskoBre je napisao:
Njega bi trebalo zatvoriti ne zbog gudrovine, nego zbog kolicine gluposti koje je u mogucnosti da izjavi.

Њега и будале које су му дале онолики медијски простор. Колико будала београдског асфалта га је видјело као идола...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
Ono sto je strasno je sto ga danas gomila klinaca u Republici Srpskoj vidi kao idola...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Лудило се наставља!

Citiraj:
Кристијан Голубовић - Са 17 година сам нокаутирао Aркана

БЕОГРAД - Aлександар Голубовић, самозвани Кристијан, негирао је јуче на суђењу да има било какве везе са дрогом за коју му се суди, хвалећи се да је са 17 година нокаутирао Жељка Ражнатовића Aркана, а да је Aндрију Драшковића својевремено шамарао јер је подводио малољетнице.

Slika

Износећи завршну ријеч пред Вишим судом у Београду, гдје му се суди као организатору групе која је трговала дрогом, Голубовић је рекао да је он велики противник дроге и наркомана, пренио је Танјуг.

- Чак ми је и мој друг Милорад Улемек Легија једном приликом рекао да би могао да имам проблем са Душаном Спасојевићем јер не схватам ту њихову сферу дроге - рекао је Голубовић, који је говорио два и по сата, углавном се бавећи друштвено-социјалним проблемима у Србији.

Негирајући да има било какве везе са дрогом која је нађена у стану његове мајке Миланке, такође оптужене, Голубовић је тврдио да је та дрога припадала кооптуженом Ферату Скендеровском.
Према његовим ријечима, у цркву Свети Марко у Београду, испред које је ухапшен приликом примопредаје дроге 16. јануара, ишао је да би "пољубио мач светог Aранђела, јединог живог свеца, јер му је тада слава".

За себе је рекао да је "Робин Худ овог доба", да је и експерт за оружје и то за "извиђачка и специјалистичка дејства".

Сматра да га полиција мрзи јер је "популаран" јер, како је навео, "са сваке робије излази млађи, лепши, јачи и паметнији".

Голубовић је тврдио да је током 57 седмица, колико је саставио на слободи послије изласка са одслужења четири и по године казне затвора до новог хапшења у јануару ове године, 50 пута био претресан, али да му никад ништа није нађено.

Он је рекао да је тек за посљедњих осам мјесеци у затвору са правим дилерима "апсолвирао" како се стварно "ради" дрога, а не 100 грама.

Одбацујући све наводе оптужнице, он је предложио суду да му изрекне ослобађајућу пресуду. Више тужилаштво у Београду претходно је предложио да се сви оптужени огласе кривима и осуде по закону сходно степену њихове кривице, док су браниоци оптужених предложили ослобађајуће пресуде и укидање притвора за своје брањенике. Наставак изношења завршних ријечи заказан је за 7. децембар.

Кристијанова мајка

Бранилац Скендеровског и Миланке Голубовић, адвокат Небојша Милосављевић, предложио је суду да Голубовићеву мајку ослободи јер она "сигурно није знала да је у кеси дрога".
- Она је једна угледна Београђанка, интелектуалка, а принуђена је да под старе дане чува туђу децу у Немачкој да би јој остало 200 или 300 евра месечно. Какве она везе има са дрогом, па још као члан криминалне групе - рекао је Милосављевић.

http://www.glassrpske.com/vijest/8/srbi ... rkana.html

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
trebao je onu deku da veze malo bolje. :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 09:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2007, 17:53
steta sto je ugasen sajt kristijangolubovic.net, to je trebalo vidjeti, bilo je nekih njegovih umjetnickih radova, neke slike, pjesme kao neka poezija, ma svega... :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
Ko mu jebe mater, nek' se ubije!

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Stoka mafijaška narkomanskorasturačka hvalisačka, da je i pokušao nokautirati A(K)rkana (ne veličam ga :D ) sutradan bi se po kuloarima šuškalo kako je na kraju bio prisiljen izigravati psića pred Cecom samo da bi spasio vlastitu guzicu :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Кристијан добио 7,5 година..

Е овако, не бих сад да неко мисли да га браним и то, али за ту сићу од дроге што су нашли код њега он добије 7,5 дина?
Није ли то мало пуно?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 02:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Мораш и да рачунаш да је он већ робијао, па опет поновио криминално дело (овај пут гудра).

Како год, ето њега за 4-5 година напољу, па опет интервју...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Silvio Dante je napisao:
Мораш и да рачунаш да је он већ робијао, па опет поновио криминално дело (овај пут гудра).

Како год, ето њега за 4-5 година напољу, па опет интервју...

Pa opet sklekovi i trbušnjaci. Opet se čitav svijet urotio protiv njega da mu skinu oreol. :roll:
Mene brine što je on i uzor hiljadama debila koji misle da ovaj kreten nešto korisno napravio u životu...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Кристијан добио 7,5 година..

Е овако, не бих сад да неко мисли да га браним и то, али за ту сићу од дроге што су нашли код њега он добије 7,5 дина?
Није ли то мало пуно?

Koliko su nasli kod njega?

Sto se mene tice, za sve i jednog dilera, dozivotna kazna. Pa ti valjaj gudru onda. To su za mene posredne ubice i tako ih zakon i treba tretirati.

A sto se tice Kristijana, jedno veliko :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Што се мене тиче, сваком наркоману доживотна казна.

Citiraj:
Поред Голубовића и његове мајке ухапшени су још Урош Вуковић (20), малолетна А. К. (17), обоје из Београда, као и Сафет Ибровић (38) и Мирсад Фујалкић из Новог Пазара. Приликом хапшења, које је резултат заједничке акције Криминалистичке полиције Београда, БИА и Вишег тужилаштва у Београду, код Голубовића је пронађено и оружје у илегалном поседу.
Хапшењу је претходило привођење Голубовића у полицијску станицу Палилула прошле среде, када је полиција у џипу „тојота гранд крузер“ којим је управљао пронашла десетак грама хероина. Иако се претпостављало да је хероин Голубовићев, одговорност за поседовање дроге преузео је његов сувозач С. Ф. (47), против кога је поднета кривична пријава.

Пиштољ и 10 грама кокаина. Суботом увече у БГ ово се може наћи у много возила.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
10 грама хериона, не кокаина.
Кокаионом се извесна елита сада разбацује, херионом не баш.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Кокаин је дрога богатих (била је некад, сад ко зна какво је стање на ''тржишту'' и шта је све доступно), а хероином се навлаче проблематични људи (углавном дјеца из средњекласних породица) који ће касније и душу продати за један сочан шприц. Марихуана и крек, пак, купују и сасвим ''регуларни'' људи којима то дође као неки ужитак ''у часовима доколице''.
То је све уништило србијанску младеж и било је права змија током 90-тих а и данас је.

Овог комичара Голубовића и сва говна која то разбацују само у затвор и на строга преваспитавања.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]