1. Mamu volim najviše na svijetu, pa onda sve ostale. Sumnjam da će se to promjeniti ikada.
2. Uhvati me depresija krajem novembra i u decembru, posebno nedeljom od 7 pa nadalje. Ponedeljak je sutra, napolju odavno zima, škola.. Svake godine u isto vrijeme.
3. Potukao sam se jednom u životu i to u vrtiću, taj dječak mi je kasnije postao jedan od najboljih drugova.
4. Dugo perem zube.
5. Volim književnost ali mi je još uvijek teško navići se na audio i pdf knjige.
6. S vremena na vrijeme zaigram nešto, ali nikada nisam kupio original igru za PC, mislim na izdanje u kutiji.
7. Veoma sam ponosan na svoju kolekciju Ibrahimovićevih dresova (Juventus, Inter, Barsa, Milan, uskoro nadam se i PSŽ) - svi mi ostali na vikendici.
8. Kad god mogu, probam da uštedim.
9. Marim do svog izgleda.
10. Ne volim Jevreje. Ne mrzim ih, ali su mi veoma antipatični. Grupno, ali pojedinačno uvijek ima izuzetaka.
11. Jedan moderator me pretjerano ne "gotivi", ali ja njega da. Volim čitati njegove postove i većinom se slažem sa njim. Nekad pomislim da smo blizanci, jeste da je duplo stariji, ali dosta njegovih postova kao da sam ja pisao.
12. Ljevak sam, sve radim lijevom rukom. I ono, da.
13. Od mesa najviše volim jesti ribu.
14. Ne volim ljude koji generalizuju. Jedna školska drugarica mi je Albanka sa Kosova, veoma kulturna i umjerena osoba, skroz OK.
15. Ne izgledam lijepo u sportskoj odjeći.
16. Kad pitam roditelje da mi daju novca ako negdje idem naveče, tata da uvijek više para.
17. Rijetko u zadnje vrijeme pjevam kad se tuširam, a ako to radim pjevam srpsku muziku.
18. Ne volim da se svađam i rijetko koja osoba mi je baš antipatična, njih obično izbjegavam.
19. Premišljam se šta da studiram, prvi izbor mi je pravo, zatim ADU - odsjek film ili istorija.
20. Volio bih da oženim Srpkinju.
21. Želio bih da moja žena bude umjerena osoba. Pod tim mislim umjerena u oblačenju, u stavovima, u ponašanju. Ne volim rospije, nebitno koje nacije bile.
22. Mana mi je što nekada budem baš anti socijalan.
23. Ne volim hrkanje i nikad nisam herkao.
24. Trenutno na telefonu imam kompletnu diskografiju Hladnog Piva.
25. Prvi put mi se desilo da mi se veoma svidi osoba sa televizije, kao da sam se zaljubio, radi se o Meghan Markle: