The_new_Statesman je napisao:
Ja sam isao u kafanu u Koljane... Probaj to prebaciti 
Nisi pokušavao ubjediti ljekara u selu Bogu iza nogu da uvaljuje dijetetski suplement koji košta đavo i po.

ajkula je napisao:
Sto je najzalosnije, izvjestan period je bilo IN ici po raznoraznim selima i njihovim eminentnim lokalima
A kao da si sa marsa pao, svi bleje u tebe 
Ne'ate vi pojma.

Sve dok nisi žensko komercijalista na terenu, pri čemu još magistra, pa u štiklama i akten tašni upadneš u blato do koljena jer neko ima briljantnu ideju da te pošalje nekom ljekaru u pizdićima.

Elem, hlače na peglu, štikla od 10ak cm, prsluk, kravata, šešir i fino sjedneš u "baštu" lokalne birtije i izvadiš knjigu. "Da, produženu sa malo hladnog miljeka i Oranginu"
prasica je napisao:
Boze, ima li ovdje pravih ljudi, Grmeclija?

Gornja Sanica, bitke bikova na Međeđem Brdu i Grmečkoj koridi, kafana kod Baba Ruže i vijanje po Donjem Zableću. Sve sa ove i one strane Ključa.
Čisto da nabrojim ova maternja, taternja i rodbinsko-kumovska sela, a ona koja nisu, a gdje sam sve zaglavila, bolje da ne spominjem.
Dakle, gdje da zaboravite opštinu nad opštinama po imenu Drinić? Ili Ribnik? Gornje i Donje Zableće, Rudenice, Sitnica, Ratkovo, Velagići, Lanište, Bravsko, Vrbljani, Baraći, Oštrelj, Pištanica, Miljevci, Pobriježje, Tomina, Vrhpolje, Jelašinovci, Lušci Palanka, Budim(l)ić Japra i naravno Vaganac (na kojem mitološki rastu banane).