1-jako sam pametan
2-mrzim sport,to je zabava za primitivce i luzere
3-ako i pratim nešto od sporta,to neće biti ove gluposti borac,ex-yu lige i sl,već formula 1,tenis,nba,a od fudbala samo englezi i španci,manchester,barca,real
4-veoma vodim računa da budem moderno obučen
5-tuširam se 4-7 puta dnevno
6-svaki dan sam u teretani
7-mrzim seljake i došljake,oni su za mene niža vrsta jer veoma sam urban.
8-zgražam se i narodnjaka,i svega ostalog što nije rock and roll,jer sve ostalo je smeće .
9-užasavam se kako su ljudi nepristojni,i u saobraćaju i u svakodnevnici.
10-previše sam pametan da bih se bavio politikom,svi su isti,svi su lopovi,na izbore ne izlazim,a za nekog ovako pametnog kao ja podjednako su glupi i vlast i opozicija i ovi što protestvuju oko picinog parka.
11-veoma mrzim primitivne običaje kao što su svadbe,a i popovi su svi odreda lopovi,uostalom i religija je potpuno prevaziđena stvar,idemo u evropu.
12-izuzetno se zdravo hranim i pazim šta jedem
13-jako sam moralan i zgražam se svih vrsta preljube
14-ne pušim i veoma vodim računa o zdravlju
15-ne gledam tv,samo ponekad strane extra filmove i serije.
16-nevjerovatno mnogo čitam knjige,ne ispustam ih iz ruku i imam biblioteku koja zauzima pola stana.
17-mislim da banjaluci treba više događaja tipa sp u raftingu ili kajaku,padobranstvu,jer na taj način najbolje promovišemo naš grad.
18-uživao sam u kustinoj punk operi,da je više takvih događaja pa nek košta šta košta.
19-kod suprotnog pola najviše pažnje obraćam na nokte i cipele.
20-jako sam duhovit.volim se šaliti na tuđi račun,ali ne volim baš da se neko šali na moj račun.
21-obožavam pozorište i bioskop
22-gastarbajteri su svi stoka
23-moderatori ovog foruma su mi glupi
24-u verbalnoj komunikaciji,a i u postovima više se koristim engleskim nego srpskim jezikom
25-kao što vidite,ništa naročito,ja sam samo jedan običan,prosječan forumaš