banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2012, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
reala legenda je napisao:
Pa gdje si Vuče nedaš se vidjeti 8)
Šta radiš,kako život :wink:

Znači radio bi na BHT-u i ss.ba :lol: :lol:
Nego šta je ovo ba sa SarajevoX.com ,ovi anonymusi se izgleda ne šale,šta im je sljedeće na redu,cijenim da bi ti to trebao znati :P

легендо ма животари се.

Живот никад боље.

Одувијек си имао смисао за хумор. :lol: :lol: :lol: :lol:

Сви смо ми анонимуси у неком хипотетичком смислу. :lol: :lol:

Што код тебе има?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Све ја могу разумјети и пубертет, пушење, директност, недовољну свјест, деконцентрацију, улизивање, лицемјерство,ал једно бојим се никада - непотребну дозу интиме.

Ето баш малопре мало боравих на Фејсбуку и ладно ми жена након неке тотално инфо приче о догађајима у Србији ( иначе има 20 год и наводно заљубљена је) вели следеће " зашто си уклонио ону профилну слику?" одговорих " зато што не патим од једне слике и тотално ми је небитно каква ми је профилна,а фотографија која је тренутно,тј. српска застава из доба Петровића је идеална",она вели " али ипак ниси требао",питам што ( да будем искрен слика са љетовања ништа нарочито), она вели "зато што пола мојих другарица мастурбира гледајући твоју слику", морао сам је поздравити и пожељети све најбоље и саопштити да нисам баш неки љубитељ оваквог вида завођења са женске стране.....

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Opet je i to neki uspjeh..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 21:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Tako ti je to kad koristis tudje slike,tipa BECKHAM :).....

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2012, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Момци причам о свом правом профилу,дакле ја од главе до пете. :)

Лафо оно нешто пође причу о времену и дође до мастурбирања и контам што ће ми такав виртуелни пријатељ. Иначе примјетио сам и на факсу да стално цуре спомињу то мастурбирање....

Углавном стварно обожавам кад ми цура каже фина ти је слика и тако то,ал већ свако другачије и недолично изражавање мислим да је неморално.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Голема је ударила брига у Зворнику 80% жена екавицу спика. :roll:

Којим именом ово назвати? Помодарство? Људска глупост? Неписменост?

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Pošto vidim da ti je tema zamrla, a ni ja nisam na forumu često ko prije... uglavnom nalteih na ovo i sjetim se tebe.

http://www.banjalukain.com/mediji/bik-j ... 0-potomaka

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je Drinin uduplao Jockove rekorde.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
koliko će tek krava oplakati drininog :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
drinin vuk je napisao:
Голема је ударила брига у Зворнику 80% жена екавицу спика. :roll:

Којим именом ово назвати? Помодарство? Људска глупост? Неписменост?

Ma neee jeftiniji izlasci i šoping preko grane kontaš?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

дткбл мудро с ваше стране,донекле и увриједљиво,ал ако сте ви сретни што сте бика упоредили са дрининим,сретан сам и ја.

Дени немојте тако.

Непокорени бураз,вјеруј да нема ама баш никакве везе са стандардом,раније смо сви ми у МЗ ишли куповат намирнице,данас ти је обратно ;) Што је најгоре мислио сам да је то због правописа у почетку,па их стид да се не провале,па ставе екавицу,нажалост све више ликова по свом селу срећем који су одрасли у ЗВ како причају екавицу. :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2012, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Иако сам благи пацифиста и неко ко се тешко нервира, баш ме изнервира то што се захтјев Тијани Печенчић не може послати.

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2012, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ova tema - mene neko zajebava!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2012, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ЗАШТО!

Слушам прексиноћ на дневнику БН телевизије жалосну причу о инвалиду коме су смањена примања. Жалосну са свих аспеката, људских,моралних, природних, животних. И да не желим се правит паметан нити несреће дјелити на мале и велике,битне и ситне, желим само рећи ЗАШТО ЉУДСКИ ЖИВОТ СЕ НЕ ТРЕТИРА ИСТО???

Ради се наиме о инвалиду прве категорије,коме је оштећен мозак, једно око,дио уха и вјероватно још неке функције. Част његовом хендикепу,жртви, част томе што је бранио Републику Српску,част томе да је од исте добио мало или заправо није????

Жали се човјек што су неки доктори га из прве категорије премјестили у другу категорију,што су му примања са 1560 стављена на 560 марака!!!

Као што већ рекох, сви имамо право на мишљење шта је етички шта није, скидам ја капу њему на свему,на његовом животном путу, несрећи,ама баш свему,али на једном никако не могу,мада ни сам он није крив! Не могу да вјерујем да у Републици Српској дијете погинулог борца,оца који је од 92 или 96 под земљом,а кога се једва сјећа добија мјесечено 170 марака,а да дијете инвалиде који је жив и који ипак свом дјетету сваког јутра може назвати Бога, упутити топлу ријеч је толико вриједно да прима 600 марака мјесечно. У ЧЕМУ ЈЕ СТВАР?

Кажем да богдо није било срања,рата,крви,да богдо свако дијете има свог оца,мајку,сестру,тетку,ујака,брата, да богдо сваки човјек има сваки дио свог тијела,да нема инвалида,штака,али било је што је било. Како је могуће да се људски живот тако мизерно цијени,како је могуће да је далеко већа жртва имати живог оца од немати га. Како је могуће да су примања дјетета инвалида прве категорије 600 марака,а дјетета палог борца максимално 200 марака? ЗАШТО???

И да (уз сво поштовање инвалида прве категорије) још на крају човјек вели како има тројицу синова који ништа не раде,а то стави као аргумент како је тих 1600 било таман да животаре!!! Нећу улазити у дубоке анализе,позната ми је ситуација са бироима, али људи моји мало људскости мало професионалности оног новинара из Требиња,мало етичности и још више аналитичности, без да имало улазим у то како су се добијала рјешења око категорија, смучио ми се тај прилог. Не из неке завидности, погинуо ми је отац јединац, тих 170 марака да богдо не примам,не треба ми више, живјет ћу живот достојан човјека покушати урадити нешто јер ионако не би себи допустио да ме отац издржава у 40-ој,али питам се како и зашто је могуће да ЉУДСКИ ЖИВОТ ИМА РАЗЛИЧИТЕ ВРИЈЕДНОСТИ? КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА СУ ПРИМАЊА ИСТИХ КАТЕГОРИЈА ИЛИ У НАЈМАЊУ РУКУ НАМЈЕНА ТОЛИКО РАЗЛИЧИТА,ТОЛИКО БЕЗОБРАЗНО РАЗЛИЧИТА?

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2012, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
ЗАШТО!

Слушам прексиноћ на дневнику БН телевизије жалосну причу о инвалиду коме су смањена примања. Жалосну са свих аспеката, људских,моралних, природних, животних. И да не желим се правит паметан нити несреће дјелити на мале и велике,битне и ситне, желим само рећи ЗАШТО ЉУДСКИ ЖИВОТ СЕ НЕ ТРЕТИРА ИСТО???

Ради се наиме о инвалиду прве категорије,коме је оштећен мозак, једно око,дио уха и вјероватно још неке функције. Част његовом хендикепу,жртви, част томе што је бранио Републику Српску,част томе да је од исте добио мало или заправо није????

Жали се човјек што су неки доктори га из прве категорије премјестили у другу категорију,што су му примања са 1560 стављена на 560 марака!!!

Као што већ рекох, сви имамо право на мишљење шта је етички шта није, скидам ја капу њему на свему,на његовом животном путу, несрећи,ама баш свему,али на једном никако не могу,мада ни сам он није крив! Не могу да вјерујем да у Републици Српској дијете погинулог борца,оца који је од 92 или 96 под земљом,а кога се једва сјећа добија мјесечено 170 марака,а да дијете инвалиде који је жив и који ипак свом дјетету сваког јутра може назвати Бога, упутити топлу ријеч је толико вриједно да прима 600 марака мјесечно. У ЧЕМУ ЈЕ СТВАР?

Кажем да богдо није било срања,рата,крви,да богдо свако дијете има свог оца,мајку,сестру,тетку,ујака,брата, да богдо сваки човјек има сваки дио свог тијела,да нема инвалида,штака,али било је што је било. Како је могуће да се људски живот тако мизерно цијени,како је могуће да је далеко већа жртва имати живог оца од немати га. Како је могуће да су примања дјетета инвалида прве категорије 600 марака,а дјетета палог борца максимално 200 марака? ЗАШТО???

И да (уз сво поштовање инвалида прве категорије) још на крају човјек вели како има тројицу синова који ништа не раде,а то стави као аргумент како је тих 1600 било таман да животаре!!! Нећу улазити у дубоке анализе,позната ми је ситуација са бироима, али људи моји мало људскости мало професионалности оног новинара из Требиња,мало етичности и још више аналитичности, без да имало улазим у то како су се добијала рјешења око категорија, смучио ми се тај прилог. Не из неке завидности, погинуо ми је отац јединац, тих 170 марака да богдо не примам,не треба ми више, живјет ћу живот достојан човјека покушати урадити нешто јер ионако не би себи допустио да ме отац издржава у 40-ој,али питам се како и зашто је могуће да ЉУДСКИ ЖИВОТ ИМА РАЗЛИЧИТЕ ВРИЈЕДНОСТИ? КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА СУ ПРИМАЊА ИСТИХ КАТЕГОРИЈА ИЛИ У НАЈМАЊУ РУКУ НАМЈЕНА ТОЛИКО РАЗЛИЧИТА,ТОЛИКО БЕЗОБРАЗНО РАЗЛИЧИТА?

Valjda bi to trebao pitati ove na vlasti?

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2012, 23:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2012, 00:25
Сјетио се ти и нас.Фино богме,мада имам неке сумње ко си ти од осталих :confused2:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2012, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
drinin vuk je napisao:
ЗАШТО!

da citiram sam sebe sa prve strane(da....navadio sam se na ovaj gif).
Spoiler:
alkibijad je napisao:
Džontra je napisao:
TL; DR

Slika

evo ti u kratkim crtama:drinin je probio koridor,dizao ustaske bunkere u vazduh,smajserom stuke obarao....

p.s. glupljeg a smjesnijeg gifa ja odavno nisam vidio

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дени момче ма каква власт и ова и претходне,које су можда и више криве,јер су људске животе гледали као на вриједност посуђа у Цептеру. :angry1: :angry1:

Да те не давим причом о фамозним одликовањима, која такође вриједе само за неке главе,док остали животи отприлике нису толико битни а комад папира је чисти сјет.

п.с. Алкибијаде драго ми је да вас овај проблем и овај безобразлук БОРСа не интересује,али барем нас можете сачувати сувишних глупости. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2012, 12:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2012, 00:25
Isključen/a si s foruma do 13 apr 2012, 07:35.
Kontaktiraj administratora/icu za dodatne informacije.

Razlog isključenja: tolovanje na temi "Liga prvaka".

Isključeno je tvoje korisničko ime.

ko me banovo :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]