Phoenix je napisao:
_зока je napisao:
ajkula je napisao:
Sve te koje se neckaju i glume lafo nepristupacnost u stvari same sebi dizu cijenu i mole Boga da im neko sto prije pridje.
Не,оне мисле да себи дижу цијену,а у ствари само одбијају нормалне мушкарце од себе. Осмјеx не кошта ништа,а много тога може да обезбједи.
Финикс,ова чичкова нема ништа чиме би на прву привукла некога,барем не овако како је он описао.
Po tebi ajkula, čim neko priđe curi, ona odma' treba da kaže da? U suprotnom se nećka i glumi nepristupačnost.
Kada ti neki momak pridje, nece ni doci do toga da mu govoris da ili ne

Sada ce opet doci ona floskula, ja sam u tvojim godinama bila a ti u mojima nisi al' sta cu kada su to cinjenice
Ako ne vjerujes meni, stani jedno vece negdje u cosak i samo posmatraj face tim djevojkama.. To nisu ziva bica, to su vjestane figure.. Izraz lica kao da je izvjezban pred ogledalom.. Pokreti ruku, ako doticna pusi cigaru.. Uniformisane su sve do jedne.. Iste frizure, isti stil odjece, obuce, boje karmina, lakova... I svaka je ubjedjena da je BAS ona najbolja riba... Nidje veze
Momci vole opustene cure, nasmijane, vesele.. One koje su u stanju nasmijati se na vlastiti racun.. i naravno, one koje drze do sebe.. Samo, valja znati sta to znaci i kako se to treba sprovesti
A ja i dalje glasam za bogat i ruznog i jos ako je pritup.. e to bi bio jackpot