|
Ja bih ovoj novoj forumašici preporučio da se kloni Alkibijkada, jer njemu je cilj samo da zbiči jednom ili dva puta, i da nakon te tri minute ode svojim poslom...
S druge strane, ja bih napisao nešto, ali ne smijem, PlavaMaca gleda....ali da ne gleda, ja bih napisao da, umjesto Alkija, ja bih bio savršen izbor, mladi Banjalučanin iz stare banjalučke porodice...Porodice, čije se porodično stablo vraća sve do Rimske republike, gdje je moj praprapraprapraprapra deda Đontus Gejus Maximus bio rimski senator, poznat po svojim oratorskim osobinama... Ja, nažalost, nisam vičan govoru kao moj predak, (takođe poznat po tome što je izmislio sijalicu, ali kako tad nije bilo struje ona nije imala neku primjenu), jedino što mogu da kažem je da tvoje lice, ti nova forumašice, čiju sliku nisam ni vid'o jerbo mi se ne da listati unazad, potvrđuje da mora da postoji neko više biće, takoreći božanstvo, jer samo božija ruka, savršena kakva jeste, može da iskleše jedno tako prelijepo anđeosko lice...Ja sam samo jedan obični ljubitelj i poštovaoc pisane riječi, ja bih te vodio u kino, pozorište, književne večeri...šetali bi Vrbasom, gledali djecu kako parkom trčkaraju i igraju se...jeli bi šećernu vunu i pili voćne sokiće...
Ali kako PavaMaca čini moj život, od toga nema ništa...da se lakše pomiriš s činjenicom da me ne možeš imati, otiđi s foruma...ti, kako god da se zoveš...
(nek neko da link na tu novu forumašicu)
_________________ Rape train has no brakes
Sa korita Ivanova
|