Maco, misilm da ona treba da napiše nekakvu izjavu/punomoć (ako već nema neki prazan draft ili formular koji treba da ispuni, kao što postoji kod nas u opštini), to onda uz ličnu kartu ovjeri na šalteru opštine. Mislim da je to dovoljno.
blaf77 je napisao:
Ma ne moze to. Moooozda bi i moglo, ali da povadis i poskidas sve iz sata tako da ostane samo taj dio koji treba ponovo niklovati ili hromirati, sta li je vec u pitanju.
mirdza je napisao:
Upravo tako. Ne isplati se.
Imam isti problem sa Fossilom kojeg sam dobio za 18-ti rodjendan (davno...).
Hvala momci. A šteta, baš mi je drag taj sat...

_зока je napisao:
Phoenix je napisao:
_зока je napisao:
Ima li u BL gdje kupiti kalcijum hlorid?
A da pitaš brata?
Hmmm....kako to meni nije palo na pamet?
Naravno da sam prvo pitao njega. Nema. Poslužiće i obična kuhinjska so.
A je l' ti palo napamet da brat pita da pokušaju da nabave to za njega (naravno, ako se može i nije prevelika komplikacija)?

Činjenica je da ovo jeste egzotika, ali meni su skoro nabavljali nešto što mi je trebalo.
krol2 je napisao:
sta treba od dokumenata za produzenje istekle vozacke dozvole?
Dobro si me podsjetio! Žena predala zahtjev da joj izrade novu, i to 20 dana prije isteka, i zaboravila za to.

Genije...
Ako si ćorav ili bolje rečeno ako ti na poleđini sadašnje vozačke stoji da nosiš naočale ili sočiva ili imaš neku drugu napomenu, onda ti treba ljekarski pregled. Ako nisi ćorav i nemaš tih napomena, onda ti ne treba ljekarsko. Pored toga, treba ti lična, sadašnja vozačka i pare ofc.(mnogoo para, jbt. B kategorija 67 markica...) Barem za B, a koliko mi reče drug, i za C; e sad za ostale kategorije nemam pojma.
Jedino znam da su spominjali nešto tipa da ako ti je istekla vozačka a nisi imao zabrane zbog vida ili nečeg drugog, ako predaš zathev za obnovu u roku od mislim godinu dana od isteka, da ti opet ne traže ljekarsko, ali to nisam sigurna.