FLASH je napisao:
Ja sam se htio pridružiti, ali nisam bio u BL u subotu.
(sad će neko od prisutnih to da demantuje i kaže, a naveče u 12, na ulazu u BBR?

)

Digresija je napisao:
Ja se bogme ne petljam majstorima u posao

platim i uzivam!
Alternativna lokacija (ukoliko divlje zivotinje ili ljudi okupiraju zerov ranc) bi bila kod mene na vikendici: Kotor Varos, 32 km od BL, uz Vrbanju ...
http://s1056.photobucket.com/albums/t377/dejan78/Bogam' nije ni kod tebe loše.

Onaj šanak uz drvo je za 5+.

blackrose je napisao:
MonaLisa je napisao:
A dagara???
mmmmmmmmm paprike sa/iz dagare, mrkvica, tikvice, patlidzan, krompirici..mmmmmmm njam njam
Ubjedljivo najveće i najprijatnije iznenađenje dagare je taj pečeno-kuhani krastavac. Mada ni ostalo nije za zanemariti. Njam, njam, njam Navodno je dagara odnekud iz moje postojbine a moj ćale majstor za spremanje svih tih đakonija koje se spremaju na otvorenoj vatri, naročito kad je nasledna majstorija. Dakle, onaj okrugli tanjir se koristi za dagaru (najčešće nađeš poklopac bubnja od veš-mašine pa ga sklepaš da liči na tanir

). Povrće očišćeno i krupnije nasječeno (svo moguće i nemoguće povrće koje ti padne napamet, da čak i krastavac) sa malo masnoće staviš u dubinu tanjira i pustiš da se krčka. Po onom širokom dijelu staviš meso (što više različitih vrsta mesa) koje se tu malo ispeče, a sokovi se slivaju sa povrćem. Kad je meso malo uhvatilo dodaš i njega u tanjir sa povrćem i tako se to sve fino krčka dok ne bude gotovo.

Ko nije jeo, mora probati.