banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1055 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
_зока je napisao:
dok istovremeno pravi velikan, onaj iz Gospodske, igra u praznom Boriku.

A to postoje pravi i nepravi velikani? :roll: Ako je jedan pravi velikan, sta je drugi? Nisam od navijacke price, ali se slazem da je jedan klub u BL napravio nesto po cemu ce biti upisan u istoriju zauvijek, i s razlogom je to najuspjesniji sportski kolektiv u RS.

Nije vezano za tebe, ko bi da se sprda, neka dodje pred istok pola sata prije meca, pa nek to kaze ljudima javno.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jao kenjanja jbt ne vjerujem. Koza po temama o Zvezdi samo što ne izvadi spolovilo i mokri pa ga niko ne upućuje na Bogdanova da mu to licno kaže i slične dječije gluposti, a ovde se ljudi primaju na najbezazleniju moguću zajebanciju. Bože sačuvaj.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Još jednom se potvrdilo moje mišljenje da je za pdf caffe zapravo potrebno uvesti dozvolu pisanja (a o humoru tek da ne govorim).
Najljepše molim sve one koji inače ne zalaze na ostale pdf i ne kontaju forumsko življe i humor (istina, najčešće loš humor), da ostanu na pdf na kojim i inače pišu i ne uništavaju teme kao sličnu.
Jbt, grijeh je što je Šlager htio organizovati druženje pa čak time privući i neke koji inače nisu vatreni navijači Borca, da pogledaju...zavole..
Jbt kako ste u stanju samo da sijete zlu krv, pa to više nije normalno.
I šta sad, treba sutra da dovedem svoju ćerkicu i da rizikujem da nas neko kamenuje?!
Stvarno su me pojedini razočarali.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Bravo za akciju!
Iako na početku nije obećavala mnogo, na kraju je postigla pun uspjeh i pretvorila se u forumsko sprdanje sa FK Borac.
Učinite uslugu klubu pa ne dolazite na utakmicu.

hvala i tebi.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Blackrose je napisao:
kitopsina je napisao:
Bravo za akciju!
Iako na početku nije obećavala mnogo, na kraju je postigla pun uspjeh i pretvorila se u forumsko sprdanje sa FK Borac.
Učinite uslugu klubu pa ne dolazite na utakmicu.

hvala i tebi.

I tebi isto.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Hvala i meni

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šlager, nek' ti ovo bude za nauk...nema vajde od sporta...
Nego, sljedeći put, umjesto "Forumsko gledanje Borca", ti organizuj "Forumsko drkanje -cenzura-"...Odziv će ti biti puno veći...
Zoran i ja sigurno, nije da imamo boljeg posla...ja bi i na štakama došao...Chils bi video pozivom obznanio svoje prisustvo, a siguran sam da bi i onaj iz Dervente potegao...Ne smijemo ni velikana na tom polju zaboraviti, starog dobrog MB-a...Joj pa tensSa dođe, a dva dana ranije ne izlazi iz teretane ne bi li se u najboljem mogućem izdanju predstavio...
Sve ekspert do eksperta

Druženje, piva, razonoda...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
oćel men ko reći što je ovo otkazano ? :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Blackrose je napisao:
Jbt, grijeh je što je Šlager htio organizovati druženje pa čak time privući i neke koji inače nisu vatreni navijači Borca, da pogledaju...zavole..
Jbt kako ste u stanju samo da sijete zlu krv, pa to više nije normalno.
I šta sad, treba sutra da dovedem svoju ćerkicu i da rizikujem da nas neko kamenuje?!
Stvarno su me pojedini razočarali.

Ja sam naucen da branim stvari koje volim, do kojih mi je stalo. a Borac je jedna od stvari do koje mi je puno stalo. I da necu da dozvolim da pojedini kreteni koji samo iza tastature mogu da dozive svoj licni vrhunac pisaju po stvarima do koji mi je stalo.

Schlagerova inicijativa je bila za pohvalu sa vise aspekata. Ali mogao je da pretpostavi da ce se naci pametnjakovici koji ce provocirati. i da trebao je temu da otvori na pdf-u Borac. a iz razloga sto 90% forumasa koji posjecuju pdf Borac nije ni vidjelo ovu temu.

Evo ja te molim da dodjes sa cerkicom na utakmicu, a ja cu pokupiti kamen i za tebe i cerkicu, cak stavise natjeracu majmuna koji ga baci da ga pojede. Nemoj molim te da ovde pravis palestinu. Ja sam cesto sa djetetom na utakmici od njegovog 6 mjeseca pa nikad nije bilo problema i nece ih ni biti.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:49 
Citiraj:
Nego, sljedeći put, umjesto "Forumsko gledanje Borca", ti organizuj "Forumsko drkanje -cenzura-"...Odziv će ti biti puno veći...
Zoran i ja sigurno, nije da imamo boljeg posla...ja bi i na štakama došao...Chils bi video pozivom obznanio svoje prisustvo, a siguran sam da bi i onaj iz Dervente potegao...Ne smijemo ni velikana na tom polju zaboraviti, starog dobrog MB-a...Joj pa tensSa dođe, a dva dana ranije ne izlazi iz teretane ne bi li se u najboljem mogućem izdanju predstavio...

Tako to krene, a na kraju se pretvori u gej orgije...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
De baci kljuc na ovo,mozete se dogovoriti preko pp gdje gledati zvezdu

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

a što ti majstore ne bi došao pa išo s nama na stadion? Svakako ne ideš u kop.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
JTZM!

Sad sam procitao poslednji par stranica. I prvi je poceo Cosa (standard) i jedina dva lika koja su "kenjala" Zoka i Dzontra nece ni doci na utakmicu, i zbog toga se otkazuje?
Ako hoce Schlager, Caca, Erazmo i ko je vec planirao i dalje da odemo u kafanu prvo pogledati Zvezdu, pa na Borac ja sam za. Za ostalo me boli qrac.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Što je najgore ja sam mislio nenajavljen banuti sa posla. Ne'a veze.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:

Evo ja te molim da dodjes sa cerkicom na utakmicu, a ja cu pokupiti kamen i za tebe i cerkicu, cak stavise natjeracu majmuna koji ga baci da ga pojede. Nemoj molim te da ovde pravis palestinu. Ja sam cesto sa djetetom na utakmici od njegovog 6 mjeseca pa nikad nije bilo problema i nece ih ni biti.

Ja sa ćerkicom i dolazim na utakmice i nikad nisam ni imala probleme.
Mislila sam konkretno na ovu situaciju...okupimo se kako je Šlager napisao a oni koji misle da nismo dovoljno dobri naprave frku.
Šlager je namjerno otvorio temu gdje je otvorio da bi privukao one koji inače ne idu na utakmice. Naravno, pored onih koji idu a posjećuju ovaj pdf, par cura i slično.

@Ziri i ja sam za..jedva sam otkazala službeno putovanje da bih sutra bila na stadionu.

Poslednji put menjao Blackrose dana 28 Feb 2014, 11:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta sam ja uradio...ja sam samo podržao inicijativu....u malo drugačijem obliku...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Na stranu da li je neko dobacivao nesto protiv Borca ili cega vec, al' bez obzira na to niste ni malo fer prema Slageru i nek' vas bude sramota tog covjeka - i jedna i druga strana. Covjek je htio da animira ljude da dodju gledati Borac i da se druze a na kraju ste ga docekali na noz kao da on licno vodi neki bunt protiv Borca, a poznavajuci njega, dajem ruku u vatru da je usao sa najboljim namjerama u cijelu ovu pricu.

Zar je toliko bitno sta dobacuje neko k'o ne prati Borac il' sport uopste, on svakako ne bi ni dosao. Valjda je bitno da dodju ljudi sto masovnije da gledaju. Evo npr. ja bih potegao do BL na to okupljanje i gledanje zbog Slagera i ekipe, al' dzaba kad sve okrenete naopako, k'o da ste Srbi.

P.S.

Cosa Nostra je samo nedojebani idiot koji na forumu zivi da bi podjebavao i vrijedjao druge, bez obzira navijali za Borac, Zvezdu, Makabi ili nesto trece... Ne znam zasto ga uopste neko dozivljava ozbiljno. Zali Boze interneta sto mu placaju roditelji.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

Cosa Nostra je samo nedojebani idiot koji na forumu zivi da bi podjebavao i vrijedjao druge, bez obzira navijali za Borac, Zvezdu, Makabi ili nesto trece... Ne znam zasto ga uopste neko dozivljava ozbiljno.

Upravo, zna se da on dolazi podjebavati samo se pojedini pale na to.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Što je najgore ja sam mislio nenajavljen banuti sa posla. Ne'a veze.

Pičko...ja sam ti usput, ali ništa...ono, nisi mi ni pozvoniti mogao...cvijeće mi donjeti...pa makar ga s groblja ukrao...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Eto kad glas razuma dolazi iz Dervente. :D

Zoka pa dodji, niko ti ne brani. Samo nisam mislio da si fan fudbala. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1055 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]