Samo da definitivno otkažem ovo,bar što se mene i mog prisustva tiče..
Citiraj:
Zoka-Ko je velikan?
Citiraj:
Danijell-Kada dođete na tribinu i pročuje se da niste navijač borca četiri koljena unazad i pet unaprijed.
Znaš kako su zajebani ovi mladi navijači. Odu ti na vrata i ako roditelji ne potvrde da navijaš za Borac... bolje da ne izlaziš napolje.
Tako da držite se vi kafane za svaki slučaj
Citiraj:
Kitopsina-sprdate se sa fk borac
Citiraj:
Choban-Mijenjajte naziv teme u "Forumsko gledanje Zvezde"
Citiraj:
Cosa Nostra-Ovima ne treba dozvoliti ulazak na stadion,zaboravlja se koliko su teških riječi rekli na račun velikana
Citiraj:
subzer0-bas tako. neki izgleda smiju samo da seru iza tastature. jebeni hejteri svega i svacega. izgleda da je danas moderno puno kenjati.
schlageru nije mi jasno sto ti je ovo trebalo, mogao si pretpostaviti da ce magarci to okrenuti na izrugivanje.
DA NAMA JE BORAC VELIKAN, kome od vas nije boli nas kita. odjebite u skokovima majmuni hejterski. gledajte svoje velikane niko vam ne brani
I da ne nabrajam dalje,koliko je "pametnih",napisano na ovom forumu

...
Pošto sam ja malo duže u ovoj priči,apsolutno sam siguran da bih ja nakon svega ovog napisanog,da mi je 18 godina,skupio raju iz naselja i demolirao sve,pogotovo kafić u kojem sjede oni koji u mom gradu "orgijaju navijajući za zvezdu","sprdaju se sa fk borac","ismijavaju lešinare (peto koljeno)"....
Možda su današnja djeca normalnija od mene,i vjerovatno nema ni 1% da bi došlo do ovoga...Ali zbog tih 1% neću da rizikujem nijednu razbijenu čašu,a kamoli glavu,i to na akciji kojoj sam ja organizator

...Ne bojim se nikoga,ali pošto pička nikad nisam bio,u takvoj situaciji niti bih mogao ostaviti ljude sa kojima sjedim i pijem pivo,koje sam uostalom i pozvao,a još manje bih mogao dići ruku na nekoga moga ko je možda isto mlad i usijan kakav sam i sam bio...uostalom,i tri cure su mi se danas i juče javile da bi došle,i samo im to fali
Toliko od mene,i hvala forumu za "nesebičnu podršku"

...a ja lično završavam sa svakom vrstom organizacije ovakvih akcija i sad i ubuduće!