Josip321 je napisao:
Ja nju volim, a ona mene ne!
Barem tako mislim, odnosno ja sam zaljubljen, ona nije. Ili možda je, neznam nisam je pitao ... zapravo ona ne zna da ja postojim!
E sada, pitanje je -da li da joj porajem poruku i kažem: Alo mala, ti se meni sviđaš, ajmo se u 7 naći ispod sata!
ili -da je dodam na facebook i msn, skype i da joj dosađujem?
ili -da se napijem jer me nevoli??
Jel tu problem u meni ili njoj? Ljudi pomozite, 3 dana već nemogu spavat, ni sam neznam da li je to do žege, hernije ili do toga što po danu odspavam???
umalo zaboravi, ili je do nje???
Jbt, od vaših prvih dana ja miješam tebe i Sikija (evo i sad pobrkah i napisah tebe i Josipa).

A sad vam (skoro) ista karma??
Ti opasno brkaš termine, voljeti i biti zaljubljen.
Ona ne zna da ti posatojiš, znači ne poznajete se lično ali ti misliš da si zaljubljen tj. da je voliš?
I onda postavljaš pitanje da nije možda do nje??

Osim što se osjećaš uskraćeno pitanje je šta si preduzeo povodom tih svojim emocija?
Pokušao da ostvariš kontakt (to bi bilo baš poželjno za početak)?
Ako nisi onda šta čekaš? Možeš i preko FB (to je danas "in") ali zašto ne bi pokušao direktno?
U direktnom kontaktu ćeš vidjeti da li ta osoba zaslužuje tvoju pažnju, ovako samo možeš da maštaš i izmaštaš kule u oblacima a da one nemaju baš nikakve veze sa realnošću.
Mogla sam ti i ja napisati neku zaebanciju, ali nema smisla jer iz gornjeg se da vidjeti da si još veoma mlad.