banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Jeste li ijednom šetali
Da 8%  8%  [ 6 ]
Da i opet ću 12%  12%  [ 9 ]
Da i nikad više 5%  5%  [ 4 ]
Ne 19%  19%  [ 14 ]
Ne ali hoću 14%  14%  [ 10 ]
Ne i neću 42%  42%  [ 31 ]
Ukupno glasova : 74
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: "Picin šetač"
PostPoslato: 26 Jun 2012, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
mrkvica je napisao:
Ma za šta da šetam?!

za picu.

protesti su bitni jer spontano izbacuju lidere. ako neko zna da artikuliše narodnu energiju, pa čak i na nečemu ovako banalnom, i da se istakne u masi, onda pica i ne bi bila uzaluda. naš najveći problem jeste što nemamo alternativu. pogledajte ove likove tipa stevandić, borenović-giv mi a brejk. ili vođa studenata dronjak - ime kaže sve.
znači treba uvesti razglas pa nek pričaju, možda i bude nešto od pice.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 21:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
old fashion men je napisao:
svaki čestiti forumaš sjedi za tastaturom i kenja o svemu i svačemu,

E za ovo si 100% upravu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 21:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Caplar je napisao:
Па можда зато што ће сутра тако урадити и у младену стојановићу и свим осталим парковима и онда ће полако да крену да руше све што стигну,а да нису зграде.Ал зато ће те ви и даље говорити како вам се не свиђа Бања Лука,како је сад превише бетона,да нема више зеленила итд.Сви су знали да је та прича изгубљена,да има папире и да се ту више мање не може ништа учинити.Али битно је било отићи,скупити се,потписати петицију,ПОКАЗАТИ ТИМ ГОВНАРИМА да не могу да раде шта хоће и шта пожеле.Сви се буните што нам власт краде на таквим пројектима,а кад треба изаћи на протест и сл. нигдје никога.Па погледајте мало на комшије са запада,за 10 фенинга спуштање плате одма нереди избију.Могли би се угледати на њих.

Трудим се избјегавати овакве интерет(шугаве) расправе,гдје ће увијек неко кренути нешто као да ме поклапа,ал ето не могу да искулирам овакве,стварно,поражавајуће чињенице.

Едит: Спавач ничија није до зоре горила. :wink:

Хоће ти бити лакше кад ти кажем да ти исти који воде протесте свршавају на прешаране графите Лешинаре о Српској и Косову, да је један од шетача дебели гад из "Буке" који пише антисрпске текстове сваки дан на свом порталу , да ови активисти из "Оштре нуле" подржавају нелегално регисторвање Муслимана у Сребреници и то јавно и отворено?
Све ово имаш на интернету, и можеш се увјерити.

Да не буде да сам неки националиста и да ми смета само ово што сам навео, рећи ћу још.
Зар да шетам за гомилом будала који немају појма гдје се налазе, који нису уредни с главом. Отишао сам једном код Храста да видим тај скуп и након 5 минута ми је било јасно шта је и како је. Још кад су им се прикључили и опозициона говеда жељна власти, која су крала исто као и ови мајмуни на власти, па они сад просипају неку причу о поштењу.

Схваташ да нећу да будем овца која ће полетити чим неко подигне транспарент. Хоћу да те протесте поведе неко нормалан и "чист", не највећи Србомрсци и бивши криминалци. Неко ко има елементе вође, а не дебели из Буке, или онај мутант Дакић...

Ето, о том трубимо све вријеме...

Poslednji put menjao јан_де dana 26 Jun 2012, 21:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Podrzavam one koji protestvuju, ali po meni ima vaznijih stvari za protest, kao sto su rast nezaposlenosti, siromastvo, sve losiji uslovi zivota. To je ljudima na pameti, gledaju da prezive, kakav bolan picin park i bakraci. Organizujte proteste u znak nezadodovljstva postojecim stanjem i doci ce vam daleko vise ljudi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
kako da ne...eno ih sve trce.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Хвала јанде брате. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 08:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jun 2012, 17:03
Bravo jande!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Siguran sam da ima mnogo ljudi koji podržavaju čitav pokret ali, zbog gomile različitih razloga, ne učestvuju u svemu tome. Ovom prilikom želim da se obratim baš takvima i pozovem ih da dođu i vide šta se dešava :)

Razlog je taj što sam upravo ja bio takav i nalazio razloge da ne učestvujem u tome, ali sam nekoliko puta otišao i ostao nevjerovatno pozitivno izneneđen količinom dobrih ljudi, razmjenom progresivnih ideja i nivoom pozitivne energije prisutne na okupljanjima. Čak i ako se sve to izuzme, radi se o odličnom druženju kakvog mi je stvarno nedostajalo. Moram reći da sam iznenađen Banjalukom, za koju sam smatrao da je mrtav grad, grad kojem su manipulatori uspjeli da slome duh i unište tijelo, a sad vidim da ipak u BL ima mnogo ljudi koji su u stanju da razmišljaju... Nema tu nikakvih dominantnih političkih stavova, kao što to režimski mediji i plaćenici pokušavaju da plasiraju: susrećem stvarno svakakve interesantne likove - enviromentaliste i zagovornike održivosti, ljubitelje i poznavaoce prirode, pisce, slikare i ostale umjetnike, libertarijance koji lete na krilima ideala, umjerene zagovornike direktne demokratije koji samo žele da se poštuje zakon, anarhiste i radikalne ljevičare koji pozivaju na opštenarodnu revoluciju, strance koji žive ovdje i pozitivno su iznenađeni što se konačno nešto dešava, pametan narod koji vapi da pronađe sagovornika, kao i obične "male" ljude koji jednostavno osjećaju na sopstvenoj koži da je prekipjelo. Potpuni diverzitet stavova, usmjerenja, razmišljanja, ali je svima zajednička jedna stvar: svi su protiv zle konstrukcije zasnovane na lažima, manipulaciji, obmanjivanju i prisili, a zbog koje smo u qrcu kolektivno kao narod, država, civilizacija i vrsta; i svima je jasna predstava da se ta zla konstrukcija održava upravo zbog toga što su potčinjene mase dovedene u stanje povodljivosti i slijepog prihvatanja mehanizama manipulacije.

Da se razumijemo, ne očekujem prevrat niti revoluciju, samo sam jako pozitivno iznenađen što su se ljudi s takvim idejama okupili na jednom mjestu, bez vođa i lidera, stvarajući zametak novog kolektivnog duha u nesvjesnom biću naše sredine. Uništavanje parka je bilo samo povod, iskra, da nije bio park, bilo bi nešto drugo kad-tad. Zato se i obraćam "duši" ovog foruma, svima onima kojima su jasne ove ideje, ali misle da se radi samo o "već uništenom parku", o "unaprijed izgubljenoj bici", ili nasijedaju na propagandu koja govori da je sve "orkestrirano od strane opozicije", ili kontaju da je "već dovoljno učesnika", ili da ih je "premalo" itd itd... da ne nabrajam sad, dođite i uvjerite se :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 14:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Gdje su prije pravili humanitarne akcije??Jadno skroz zvuci,jadno!Bageri uveliko cvrkucu i cvrkutace!!Samo me interesuje ko je sve ovo osmislio i ajmo reci finansirao??!!Ima li mozda neko od setaca da je skontao da je ni zbog cega ucestvovao u protestima,pa da nam sad otvori dusu i sve fino objasni??!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
јан_де je napisao:
Caplar je napisao:
Па можда зато што ће сутра тако урадити и у младену стојановићу и свим осталим парковима и онда ће полако да крену да руше све што стигну,а да нису зграде.Ал зато ће те ви и даље говорити како вам се не свиђа Бања Лука,како је сад превише бетона,да нема више зеленила итд.Сви су знали да је та прича изгубљена,да има папире и да се ту више мање не може ништа учинити.Али битно је било отићи,скупити се,потписати петицију,ПОКАЗАТИ ТИМ ГОВНАРИМА да не могу да раде шта хоће и шта пожеле.Сви се буните што нам власт краде на таквим пројектима,а кад треба изаћи на протест и сл. нигдје никога.Па погледајте мало на комшије са запада,за 10 фенинга спуштање плате одма нереди избију.Могли би се угледати на њих.

Трудим се избјегавати овакве интерет(шугаве) расправе,гдје ће увијек неко кренути нешто као да ме поклапа,ал ето не могу да искулирам овакве,стварно,поражавајуће чињенице.

Едит: Спавач ничија није до зоре горила. :wink:

Хоће ти бити лакше кад ти кажем да ти исти који воде протесте свршавају на прешаране графите Лешинаре о Српској и Косову, да је један од шетача дебели гад из "Буке" који пише антисрпске текстове сваки дан на свом порталу , да ови активисти из "Оштре нуле" подржавају нелегално регисторвање Муслимана у Сребреници и то јавно и отворено?
Све ово имаш на интернету, и можеш се увјерити.

Да не буде да сам неки националиста и да ми смета само ово што сам навео, рећи ћу још.
Зар да шетам за гомилом будала који немају појма гдје се налазе, који нису уредни с главом. Отишао сам једном код Храста да видим тај скуп и након 5 минута ми је било јасно шта је и како је. Још кад су им се прикључили и опозициона говеда жељна власти, која су крала исто као и ови мајмуни на власти, па они сад просипају неку причу о поштењу.

Схваташ да нећу да будем овца која ће полетити чим неко подигне транспарент. Хоћу да те протесте поведе неко нормалан и "чист", не највећи Србомрсци и бивши криминалци. Неко ко има елементе вође, а не дебели из Буке, или онај мутант Дакић...

Ето, о том трубимо све вријеме...

Uf brate da ovo procitah ne bi nista pisao!Znaci svaka cast!Slozeno je za 10 +!
Zivio!

Edit
Odnosi se na post jan de,da ne bude zabune!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
princo je napisao:
Bageri uveliko cvrkucu i cvrkutace!!

Naravno da cvrkuću i treba da cvrkuću!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Frisky_Dingo je napisao:
mrkvica je napisao:
Ma za šta da šetam?!

za picu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JR1WzNsPsNM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 17:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bespotrebno vežete ove stvari sa "nacionalnom pričom"....

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Ova tema je bespotrebna.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 19:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Ova tema i nije zamišljena da laprdate u njoj (imate drugih tema sa istom pričom) već jednostavno da se ocijeni izlaznost forumaša na proteste.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Slažem se da je bespotrebno vezivati ove stvari s nacionalnom pričom... ne samo bespotrebno, nego i potencijalno jako štetno. Razmislite o tome da bi prosječan građanin koji voli svoj narod i ima patriotska osjećanja, nakon nasjedanja na propagandu vrlo lako mogao početi da razmišlja ovako: "Ako su šetači istovremeno srbomrsci, željni vlasti i protiv režima, onda je moguće da su protiv vladajućih struktura jer na vlast žele da dovedu nekog ko će ugroziti moje nacionalne interese... možda čak i muslimane... uh, ugrožen sam... idem ja da glasam za ove što su na vlasti, bar znam da su Srbi". Kao što vidite, cilj manipulatorskih struktura je upravo iskoristiti nacionalna i patriotska osjećanja za ostvarenje vlastitih ciljeva, a to rade koristeći ovakve jednostavne psihološke trikove... a ti trikovi nažalost pale, jer su ratni ožiljci još uvijek jako duboki i potencijalni glasač će se usmeriti u pravcu brige o nacionalnim interesima, a skrenuće misli od realnih problema, za koje postaje potpuno slijep i gluv. Zato opet ponavljam, ne uplićite nacionalne priče u ovo, jer one su plasirane samo s jednim ciljem - da vas iskoriste; ne nasjedajte na to. Uostalom, i među šetačima ima mnogo onih koji nose nacionalne i religijske simbole, koji dižu tri prsta itd, pa nisam primjetio da to bilo kome smeta.

Još jednom podsjećam da je za večeras organizovano dobrovoljno prikupljanje hrane za socijalno ugrožene, pa dođite i dajte svoj prilog: http://www.banjalukalive.com/banjaluka/setaci-pomazu-samohranim-roditeljima.html

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Warrior of the Light je napisao:
Još jednom podsjećam da je za večeras organizovano dobrovoljno prikupljanje hrane za socijalno ugrožene, pa dođite i dajte svoj prilog: http://www.banjalukalive.com/banjaluka/ ... ljima.html

Dvostruka krinka na njegovom licu čini suvišnom.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
ofm, potrudi se bar da budeš malo zanimljiviji, kao što si bio na početku forumskog života.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Ovaj naslov me asocira na jos jednog setaca: pedikulis pubis.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tanka nit je napisao:
ofm, potrudi se bar da budeš malo zanimljiviji, kao što si bio na početku forumskog života.

Zanimljiv sam ja, samo tebe jebe razumjevanje poente, elem, ne bih se začudio da ovi likovi nakon ovoga organizuju i dobrovoljno davanje krvi :lol: ono, duše drage, nevine i dobrotom ispunjene, poput brižnog Blaže iz Trebinja :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]