banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 00:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
_zoka je napisao:
Ne idem ja.I nimalo mi nije teško zbog toga.Jebo more....

Nije što je Zoran pohvalio mene, pa da ja sad moram njega, al Zorane prva pamtna na temi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:22 
Bio prosle godine mjesec dana na "otoku" tako da sam se zasitio mora, ove godine bih radije u neku planinetinu gdje je hladnije...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
fanciulla je napisao:
Egipat, po treći put :) ljepšeg mora nema, i pametnije potrošenih para za ljetovanje ko je u prilici. ne izađe skuplje od Hrvatske, al' si bar negdje bio, nešto vidio i kupao se u Crvenom moru sa kojim se ništa ne može porediti.

zanimljivo.. cuo sam da su egipat, tunis i turska sami vrh ponude kod nas.. Kao sto i sam kazes druga nacija, upoznas malo njihovu kulturu, vidis svet, kupas se u nekom drugom moru.. to je super, samo ljudi iz BIH neznaju dalje od hrvatske i crnogorskog primorja.. za njih je jadran i pacifik jedno te isto ;)

Poslednji put menjao cobraunited89 dana 16 Maj 2011, 08:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Bio prosle godine mjesec dana na "otoku" tako da sam se zasitio mora, ove godine bih radije u neku planinetinu gdje je hladnije...

To ono " Mi idemo u planine, jer tamo nema zime "

Predlog - Otidji na Ponir, blizu Banjaluke a imas brate sta i vidit!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
fanciulla je napisao:
Egipat, po treći put :) ljepšeg mora nema, i pametnije potrošenih para za ljetovanje ko je u prilici. ne izađe skuplje od Hrvatske, al' si bar negdje bio, nešto vidio i kupao se u Crvenom moru sa kojim se ništa ne može porediti.

Bio sam prosle godine u Egiptu i stvarno je vrijedilo... Ove godine nisam siguran da li idem igdje.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
mi smo krstarili na nilu od luxora do abu simbel i poslije 5 dana sharm el sheikh, kupanje.. prelijepo. iako je more ljepse u laguni el gouna, tu mi je bilo dosadno vec 5ti dan - samo hotelski komplex i voda..

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2010, 17:14
cobraunited89 je napisao:
fanciulla je napisao:

zanimljivo.. cuo sam da su egipat, tunis i turska sami vrh ponude kod nas.. Kao sto i sam kazes druga nacija, upoznas malo njihovu kulturu, vidis svet, kupas se u nekom drugom moru.. to je super, samo ljudi iz BIH neznaju dalje od hrvatkse i crnogorskog primorja.. za njih je jadran i pacifik jedno te isto ;)

ja sam oduševljena Egiptom, zato mu se stalno vraćam:) za novac koji bih potrošila u Hrvatskoj za 10 dana, budem 15 dana u Egiptu.. naročito je lijepo pobjeći tamo kada je kod nas jesen i kiše, roniti u najbogatijem moru što se podvodnog svijeta tiče...siguran si da će biti lijepo vrijeme i nema nikakvih iznenađenja

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Nikad mi nije bilo jasno zbog cega ljudi koji su imali mogucnost ( finansijsku ) ,ili koji ju imaju i danas nisu voljeli i ne vole more ? Pa cak i da ne znas plivati ,jbt ,lezi malo u plicaku ,provjetri tjelo ,proseci po onom vazduhu prepunom joda i odmah ces se bolje osjecati,jos kad bacis koji pogled na sojke u kupacim bice ti jos bolje.Kod nekih ljudi je odlazak na more trauma vezana za antropologiju,naime oni smatraju da ako se skinu u kupaci ,da svi bulje u njih ,u njihovo blijedo mrsavo kontinentalno tijelo kao na strelistu,vjerovali ili ne. Tu vrstu barikade ne mogu da predju.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

hehehe meni je to van pameti ako ima takvih slučajeva:) ja sam se rodila na moru i kad sam počela da živim u Bosni počeli su i bronhitisi, problemi s krajnicima, alergije... ne mogu se ni nabrojati blagodeti te klime, tamo ko samo vodi računa o ishrani može da živi koliko poželi:)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Nikad mi nije bilo jasno zbog cega ljudi koji su imali mogucnost ( finansijsku ) ,ili koji ju imaju i danas nisu voljeli i ne vole more ? Pa cak i da ne znas plivati ,jbt ,lezi malo u plicaku ,provjetri tjelo ,proseci po onom vazduhu prepunom joda i odmah ces se bolje osjecati,jos kad bacis koji pogled na sojke u kupacim bice ti jos bolje.Kod nekih ljudi je odlazak na more trauma vezana za antropologiju,naime oni smatraju da ako se skinu u kupaci ,da svi bulje u njih ,u njihovo blijedo mrsavo kontinentalno tijelo kao na strelistu,vjerovali ili ne. Tu vrstu barikade ne mogu da predju.

Ne jede pite ko ima, vec ko je naucio....

Ja zakazao, Podstrana nize Splita, idem kod istog lika vec nekoliko godina ...ko kod kuce, a na moru....
Nisu lose te Turske, Egipti i sl., samo mi ne leze nesto temperature preko 40...a i u avion ne bih ako ne moram...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa na takve destinacije se ne ide u julu, avgustu kad su nesnosne temperature. U normalno vrijeme, toliko je stepeni samo u Sahari, na plaži nikad nema takvih problema, uvijek puše vjetar, meni čak nekad bude i pohladno

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa da upravu je jovo ima dosta takvih slucajeva..
Ako ti nemozes odvojit 1/12 plata (ma dovoljno je i pola plate) godisnje da odes na more a radis onda neznam..
To je jednostavno druga klima, so, ona voda lijeci..

Valja se.. A druga stvar su dobre zurke.. tamo neznas gde bi... sve je super - sve je dobro - nemas izbora..

Jovo kad vec pomenu mene za tim zabole.. ja volim pokazivati svoje tjelo, neznam zasto je to nekim ljudima bed, necu na plazi ici u kaputu...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Džontra je napisao:
Veljune mojne tisra

Kao što rekoh onomad davno.
To je kao kad bi rekao "Kako bogati ljudi ne vole da jedu kavijar".
Znam puno ljudi koji ne vole na more ići. Stavljam sebe tu. Novčano mi 4-5 dana na moru ne bi predstavljalo problem, nit se stidim svog izgleda...
tako da
Džontra je napisao:
Veljune mojne tisra

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Podrzavam. 10x su mi gori likovi koji svake godine MORAJU ici na more, jerbo svi idu i sramota je da se ne ode, a kad vec odu, ne izlaze iz sobe ili hlada, mrzovoljni jer je "prevruce", djecu sakrivaju od sunca, non stop tjeraju iz vode, uopsteno kvare cejf ovim sto znaju sto su tu...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bennet je napisao:
mi smo krstarili na nilu od luxora do abu simbel i poslije 5 dana sharm el sheikh, kupanje.. prelijepo. iako je more ljepse u laguni el gouna, tu mi je bilo dosadno vec 5ti dan - samo hotelski komplex i voda..

Sharm el sheikh... blago tebi... :wink:
Slika

ja nisam makeo dalje od grcke, hrvatske i crne gore.
Sad bas razmisljam o egiptu.. ali tamo nema nase raje..

U herceg novom na koju god ribu naidjes il je iz mostara, drvara, banjaluke, bijeljine.. U Budvi imas svega, a najvise Ruskinja (lake su za muvanje da je to srasno), a Srbijanke su zajebane u tri lepe- hoce samo da budem po njihovom..

Ali zato su domace crnoogorke pun pogodak.. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Podrzavam. 10x su mi gori likovi koji svake godine MORAJU ici na more, jerbo svi idu i sramota je da se ne ode, a kad vec odu, ne izlaze iz sobe ili hlada, mrzovoljni jer je "prevruce", djecu sakrivaju od sunca, non stop tjeraju iz vode, uopsteno kvare cejf ovim sto znaju sto su tu...

To si upravu.. ali zato mi malo mladji puni zivota u kuci ili apartmanu samo jedemo i spavamo... sve ostale aktivnosti su plaza, kupanje, muvanje, setanje gradom predvece, izlasci do zore i opet tako.. zivis sto na sat.. malo spavanja - mnogo zajebavanja

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
fanciulla je napisao:

Čujem ove godine će biti povoljno i u Libiji. A ko je slabiji sa parama može naći neki sezonski posao pa se možda i uplusa :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
cobraunited89 je napisao:
Ali zato su domace crnoogorke pun pogodak.. ;)

A ispod stavio sliku Ive Jerkovic. :withstupid:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

A ispod stavio sliku Ive Jerkovic. :withstupid:

Je*es je otkuda ja znam jel iva il je siva. sve u svemu domaca je roba.. aj ti nadji slike crnogorki pa kaci.. gde ces ti na more nesreco. da te slucajno ne sretnem..

Poslednji put menjao cobraunited89 dana 16 Maj 2011, 09:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ove godine necu na more. Istina, idem veceras u Canj.
Odredio sam sebi program od tri "Jade" za ovo proljece/ljeto. Minimalno dve...

A ako ne znas, onda nemoj ni kaciti. Bolje i to nego da se provaljujes.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]