banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 02:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Feb 2010, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Pa da vidi se kakva nam je javnost i sta zele da citaju

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A izvini sto to ne bi citali, ili mi navedi primer zemlje u kojoj se ne cita o hapsenju "najveceg" kriminalca u zemlji.... Bolje da ih zanima da je Golubovic uhapsen nego da li je Stoji, Cani ili nekoj trecoj pukla carapa na nastupu

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ja nebi citao ni jedno a ni drugo, dovoljno mi je bilo procitati tada kad je uhapsen i nista vise..zasto mu pruzati prostora u medijima, jer kad izadje samo tako ce mu rejting porasti!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
budjav_lebac je napisao:
mirdza je napisao:
Nisu mu pomogle hiljade i hiljade sklekova, hiljade i hiljade trbusnjaka... :-?

sad su milijarde i milijarde sklekova, milijarde i milijarde trbusnjaka :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dEA_KyhRdb0[/youtube]
:lol: :lol: :lol:
Cjepao sam se ovom klipu danima.
Ali ocigledno je da nije htjeo da se ubije. On je vec radio samopovrjedjivanja u zatvorima da bi postigao neke svoje ciljeve.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:17 
Ne kontam kakav je on krimos kad je skoro svaki put padao, on je vise medijska licnost nego kriminalac....veze...pa zadnji put je isao iznuditi lovu, ovi ga prijavili i otisao u corku...i tako 2x... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lik ide na to da ga smeste u bolnicu ili proglase psihicki nestabilnom osobom, sto bi mu omogucilo da ga smeste u ustanovu iz koje je lakse pobeci. U svakom slucaju, je*es Kristijana

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Znaci .. ne bezi vise u taj neki zdrav razum? :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Znaci .. ne bezi vise u taj neki zdrav razum? :lol:

Pa to je zdrav razum :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2010, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2010, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Za sve fanove, veceras na federalnoj, "vidimo se u citulji'' 21.25h.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 00:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Ma kakav je ovo kriminalac kad na svaki trag policije nasjedne.. hajde da je neki ozbiljan pa da se javnost i "uzbudi" ali ovaj je totalni lapsus koji ne zna ni da se bavi kriminalom.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 00:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
koliko je danasnja balavurdija napaljena na ovakve likove govori podatak da su kod mene na ulici napisali silerova :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Pirke je morao biti ubiVen....
on je prezio sablju samo zahvaljujuci sto je bio u grckoj na robiji...........
kokosar obicni........ultimate fighter je bio cak ........hahah........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Blackwood je napisao:
Nikada neću shvatiti zašto se oko jednog čovjeka koji je kriminalac i to se zna već duže vrijeme, diže tolika prašina kao da je neka uvažena ličnost u javnosti. Jednostavno, kriminalac kao kriminalac takvima se zna gdje je mjesto i tu je kraj svake priče.

:lol: :lol: Kad sam vidjela prvu temu pomislih "jbt ko je sad taj Kristijan Golubović"? pa tek onda pohvatah konce. Da, zaista je smiješno da onakva osoba, onakvih kvaliteta zaslužuje medijsku pažnju.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Mozda se zabrojao dok je radio sklekove... 999 951 721, 999 951 722, 999 951 723.... 999...gde sam ono stao...??? Sad moram sve iz pocetka... Pu daj noz da se obesim!!! :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dajte ljdui, pa Kristijan je legenda. Ima vise replika od Bate Stojkovica. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Izgleda da su mu ugasili stranicu ali zato wikipedia postoji :D : http://en.wikipedia.org/wiki/Kristijan_Golubović

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
He is multilingual, quotes and misinterprets Friedrich Nietzsche, and claims to maintain a keen interest in arts.

Tipujem da Kristijan misli da je utjelovljenje Übermensch koncepta

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Мислио сам да болдирам у тексту најбоље дијелове, али једноставно бих морао све болдирати. Лудило!

Citiraj:
Golubović: Ja sam Robin Hud

15. jun 2010. | 12:46 | Izvor: Tanjug Beograd --

Kristijan Golubović negirao pred sudom u Beogradu da je prodavao heroin i rekao da nije narko bos poput Darka Šarića, nego Robin Hud koji je svima davao novac.

Slika

"Da mi neko sada kaže da će moj sin umreti od raka ako ja ne uzmem drogu, ja bih rekao 'Bože me prosti, neka umre'. Toliko sam protiv toga", rekao je Golubović.

Golubović je danas rekao pred Višim sudom da je svakodnevno dobijao između 200 i 400 mejlova iz celog sveta i da je u odgovorima na te mejlove propagirao zdrav život i borbu protiv droge.

"Reklamirao sam se kao sportista i borio se protiv droge. Zašto BIA ne proveri sve te mejlove da se vidi koliko sam bio protiv droge. Ja znam kako BIA radi, oni ulaze u genezu ličnosti. Imam četiri, pet školskih drugova koji rade u BIA, jedan od njih na telekomunikacijama. On mi je rekao 'Krile, ti ćeš biti slušan do kraja života, da odeš u manastir, da se pomanastiriš, oni će te slušati'", rekao je Golubović.

Golubović, koji je uhapšen 16. januara, rekao je da je policija pretresla njegov stan 13. januara posle hapšenja optuženog Ferata Skenderovskog, ali da tada nije pronašla ništa sumnjivo.

"Bio je neki inspektor Petrović, plavušan sa kratkom kosom i naočarima, ja ne znam, on je mene zamišljao kao Šarića, mislio jež da imam tone droge u džepovima. Razbesneo se kad nije našao drogu. Onda je napao moju suprugu, kao 'šta će ti on, 'de si ga našla', a ona mu je skrenula pažnju da je završila fakultet i da sa njom ne može tako da razgovara", rekao je Golubović.

Optuženi je rekao da se onda pobunio i rekao policajcima da ne mogu tako da razgovaraju sa njegovom suprugom, na šta su se oni latili oružja.

"Posle mi se taj Petrović nešto cinično izvinjavao, kao 'druže, nisam hteo da ti napadam ženu, ali nemaš gde, pratimo te'. Ja sam filatelista, skupljam markice, imam sve iz Kraljevine Jugoslavije, i oni su ih sve rasturili po garaži, a nisu našli kesu dotičnog gospodina Skenderovskog u kojoj je bila njegova dronjava jakna, neka vagica i te folije što narkomani puše tu đubrad", rekao je Golubović.

Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=438951

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 14:05 
Bice ubiVen!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]