banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 13:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2012, 00:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Feb 2012, 00:25
Razočarao me Vuk što nas napusti,ali tu smo uspjeli smo ga pronać :) :P
Aj odo spavat Vuče javi se ako čitaš ovo :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Pa kad ste već došli, red bi bio da vas počastimo, u pravom srpskom maniru, mislim da u kafani ima prasetine od sinoć, nismo sve pojeli. Poslužite se, uzdravlje!

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 00:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Danny ^_^ je napisao:
Pa kad ste već došli, red bi bio da vas počastimo, u pravom srpskom maniru, mislim da u kafani ima prasetine od sinoć, nismo sve pojeli. Poslužite se, uzdravlje!

Najjači svinjski papci, mljac :).....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 00:50 
Voajer
Voajer

Uvijek ste dobri domaćini bili,al ja bih ipak sačekao Vuka :P

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Balkanac je napisao:
Uvijek ste dobri domaćini bili,al ja bih ipak sačekao Vuka :P

Tišina i sjedaj za sto da jedemo. Vuka večeras nema, zauzet je, diže natalitet RS.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Rekoh ja, SSovci. Merhaba.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 00:59 
Voajer
Voajer

Ташко je napisao:
Rekoh ja, SSovci. Merhaba.

Mer'aba.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 01:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
... Hamo, pomoz Bog Gile.

E'o da pohvalim Drininog, posto sam ga ja znao podbadati stalno; ispostovao covjek i nasao mi preko 100 slika iz istocnog dijela RS. Ima tu finog posla, za nas koje ne znamo. Drinin, sutra stize pismo Bjelorusa, pa cemo znati ide li ljudi odavde na izlozbu. Nisam jos poslao slike sve, lijen sam. No hvala.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Како видим на ову тему стигоше и два ника тзв. држављана ентитета ђе се ћирилица лафо не зна. Радује то Вука,тим прије ако се зна да се ради о једном лику из Горажда (барем се тако представља),уколико је заиста,а нема сумње да није, то један те исти лик, поздрављам,спада у групу финих људи са зеленог форума,додуше риједак случај антишовинисте и добар човјек.

Легендо поздравља и тебе вук,ако има каква горажданка атеисткиња јављај ;) Иначе не мораш преносити моје поздраве на форум зелених,тамо сам подједнако као и овдје,видим да стално нагађате ко је, да ли је,шта ли је, углавном пратим вас итекако,чак и дискутујемо од рукомета,ватерпола,тениса до шпанске и других лига ;)Поздрави и админа поштоваоца дјела Фахда и великог шовинисту.

Ташко драго ми је ако ће ти ишта значити оно што сам послао,надам се да ћеш отићи у лијепи Минск,али на љето (тренутно то не би пожелио ником, данас -33) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Balkanac je napisao:
Razočarao me Vuk što nas napusti,ali tu smo uspjeli smo ga pronać :) :P
Aj odo spavat Vuče javi se ako čitaš ovo :roll:

момчино вук је с вама,наравно не бих о детаљима,углавном нисам баш сигуран да знам ко си са зеленог форума,али добро,ако ти тврдиш да смо дочекивали јутра скупа,вјерујем ти на ријеч. Дакле тамо сам ја, разлоге знаш,као и све остало,дакле постамо тамо скупа итекако,не би вук напустио своје овце,то никада ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Feb 2012, 16:37
drinin vuk je napisao:
Како видим на ову тему стигоше и два ника тзв. држављана ентитета ђе се ћирилица лафо не зна. Радује то Вука,тим прије ако се зна да се ради о једном лику из Горажда (барем се тако представља),уколико је заиста,а нема сумње да није, то један те исти лик, поздрављам,спада у групу финих људи са зеленог форума,додуше риједак случај антишовинисте и добар човјек.

Легендо поздравља и тебе вук,ако има каква горажданка атеисткиња јављај ;) Иначе не мораш преносити моје поздраве на форум зелених,тамо сам подједнако као и овдје,видим да стално нагађате ко је, да ли је,шта ли је, углавном пратим вас итекако,чак и дискутујемо од рукомета,ватерпола,тениса до шпанске и других лига ;)Поздрави и админа поштоваоца дјела Фахда и великог шовинисту.

Kako se ne zna jbt,kako bi ti ovo odgovorio :P
Ja sam iz Goražda ,ima i ovo Novo Goražde to je odmah pored i ono je u tvojoj republici,znaš ti to već :lol:
Ma ima finih ljudi ba svugdje nisu ,ovaj mali Balkanac to ti je onaj mali LBJMVP što ste nekad igrali košarke zajedno :P

Pozdravljam i ja tebe ,slabo ,mal grad ,malo i cura ,ti si vjernik šta će ti ateistkinja,ja vidim ti si postavljo nekih dobri navijačica 8)
Znam ja da si ti tamo,samo sam ja jedan od rijetkih koji te identifikuje :P
Hemuli jel tako(znam da jeste) :lol: ,on je o rukometu diskutovo nemoj reći da si Sigurdson (nisam znao da nako dobro poznaješ rukomet)

Pozdraviću sviju od Vuka i oni se raspituju za tebe ,to si već vidio :wink:

Pozdrav i naleti češće :P

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

reala legenda je napisao:
drinin vuk je napisao:

Kako se ne zna jbt,kako bi ti ovo odgovorio :P
Ja sam iz Goražda ,ima i ovo Novo Goražde to je odmah pored i ono je u tvojoj republici,znaš ti to već :lol:
Ma ima finih ljudi ba svugdje nisu ,ovaj mali Balkanac to ti je onaj mali LBJMVP što ste nekad igrali košarke zajedno :P

Pozdravljam i ja tebe ,slabo ,mal grad ,malo i cura ,ti si vjernik šta će ti ateistkinja,ja vidim ti si postavljo nekih dobri navijačica 8)
Znam ja da si ti tamo,samo sam ja jedan od rijetkih koji te identifikuje :P
Hemuli jel tako(znam da jeste) :lol: ,on je o rukometu diskutovo nemoj reći da si Sigurdson (nisam znao da nako dobro poznaješ rukomet)

Pozdraviću sviju od Vuka i oni se raspituju za tebe ,to si već vidio :wink:

Pozdrav i naleti češće :P

Фино фино, значи ЛЏБ је са нама :lol: 8)
ма добро јебига прекрштаваћемо их :) ;) има навијачица, има и растављених ;)
Легендо пратим ја твоје напоре,неки те називају халуцинатором, а не знају да си ти један од ријетких који је у праву тамо ;)

Легендо ба,ти си велики познавалац рукомета,нисам Хемули немој човјека црнит бзвз да га банују нема смисла,о Сигурдсону,као и Ултри ти не би могао рећи ни да јесам ни да нисам,као и о још много њих,здрав ми био.

Легендо узвраћам поздраве,тамо сам ја у свакаквим издањима, мирни будте нећу још гасит га ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:41 
Voajer
Voajer

Dođoh ovdje kad sam vidio da nas pozdravljaš :) Ma znam da si tamo,ali skrivaš se previše :lol:
Meni daj te ateistkinje @legendo znaš kakav sam 8) :lol:
P.S.Vuče šta mi se dešava sa spielfuhrerom na ss-u ti imaš ip-ove odakle je ustvari :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Balkanac je napisao:
Dođoh ovdje kad sam vidio da nas pozdravljaš :) Ma znam da si tamo,ali skrivaš se previše :lol:
Meni daj te ateistkinje @legendo znaš kakav sam 8) :lol:

лбџ чоече,сјећа се вук да си и ти био коректан ;)

јбг да је више таквих можда би и моја мисија која још увијек траје,не би ни почињала :) :) :)

ал што се каже родило се ваља га љуљати.

Шта има чоече?

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:43 
Voajer
Voajer

Ma evo uživam u ovom snijegu.Malo se lopatalo,al sad se odmara 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

лбџ ако ако,немој претјерат. Може ли ове године Мајами до трофеја?

Шта велиш о оном трошкали Шамперту из Никса?

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:50 
Voajer
Voajer

Miami nit smrdi nit miriše.Imaju nekih nedostataka no kad imaš Wadea,Brona i Bosha u ekipi moraš biti kandidat za naslov.U finalu istoka su sigurni,a tu ćemo vidjet jesul' Bullsi jači nego prošle sezone.
Shumpert je čudan igrač.Iz nekog razloga ima previše samopouzdanja kojeg ne može zadovoljit košarkaškim znanjem umišlja sebi da je Jordanov sin,ali dobro će proći u NBA.Vole Ameri individualce.Meni nije baš najdraži

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

лбџ ма писали смо уосталом тамо ;)

слажем се с тобом у потпуности што се Шамперта тиче,него ми жао Никса ове године откуд знам,очекивали су пуно неће добити ништа, посебно ме изненадио Рики Рубио нисам се надао да ће имати овако добар почетак?!

п.с. некад је и алфаукариму био наш саговорник :) :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Feb 2012, 16:37
drinin vuk je napisao:

Фино фино, значи ЛЏБ је са нама :lol: 8)
ма добро јебига прекрштаваћемо их :) ;) има навијачица, има и растављених ;)
Легендо пратим ја твоје напоре,неки те називају халуцинатором, а не знају да си ти један од ријетких који је у праву тамо ;)

Легендо ба,ти си велики познавалац рукомета,нисам Хемули немој човјека црнит бзвз да га банују нема смисла,о Сигурдсону,као и Ултри ти не би могао рећи ни да јесам ни да нисам,као и о још много њих,здрав ми био.

Легендо узвраћам поздраве,тамо сам ја у свакаквим издањима, мирни будте нећу још гасит га ;)

Ma ljubav nema granica :wink:
Eh neka navijačica .
Ma slabo se napinjem ,to je na forumima uobičajeno,ako nemaš isto mišljenje ili si glup ili si lud,ali se ja ne opterećujem time

Ma nisam,pratim i volim,ali nisam poznavalac,haj eto bar sam bio jedan od rijetkih koji je prognozirao pobjedu Srba protiv Hrvata :P čito sam ti si ovdje sve prognoze profulio.čak su te i iznervirali :lol:

Sumnjao sam ja na Sigurdsona ,ali piše o rukometu i na drugim temama ,znaš on nije tip tebe ,ne ličite ,on je više na fazonu melanholičara ,a ultra na fazonu alfe :P
Nisi ni Magica to je bitno :wink:
Iako se na kraju ispostavi svi ljudi s kojima sam bio dobar budu Vuk na kraju :lol:
Jbg Vuče reci mi na početku koje si ti :P
Možda si i onaj Meho iz Bihaća ustvari ti :-?
Ma ne može čovjek više biti pametan.
Jesi ti iz Zvornika ili Sarajeva ??
Kako si izvodio ono na haxbalu,da ti jednom piše zastava BIH,jednom Srbije :roll:

Ma svi smo mi VUK :P

Nećeš gasiti znam ja ,odustao si . :wink:
Kad ćeš navratiti u Istočni dio republike ,ljude ovamo ste prepustili same sebi ,nevalja to :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012, 22:59 
Voajer
Voajer

drinin vuk je napisao:
лбџ ма писали смо уосталом тамо ;)

слажем се с тобом у потпуности што се Шамперта тиче,него ми жао Никса ове године откуд знам,очекивали су пуно неће добити ништа, посебно ме изненадио Рики Рубио нисам се надао да ће имати овако добар почетак?!

п.с. некад је и алфаукариму био наш саговорник :) :)

Moram skontat koji si sad ti :lol:
Ma Knicksi moraju promjenit trenera no i to sam pisao.Riki je dobar i mene je iznenadio predviđao sam mu brz povratak nazad nije nešto igrao u Barci,ali u NBA očigledno bolje prolazi.
Da te i ja pitam odakle si.Ako si iz Zvornika prolazio sam ti neki dan kroz grad :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]