banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Sledeća

S kakvim bi se momkom zabavljale:
1. ne mora biti ljepotan bitno je da je obezbijeđen 20%  20%  [ 4 ]
2. bitno je da mi se sviđa, nebitna je materijalna situacija 40%  40%  [ 8 ]
3. ne znam 40%  40%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 20
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Сложио бих се донекле да не треба генерализовати.
Али да су данашње дјевојке доста пасивне по питању одређених физичких активности јесу.
Дакле не знам зашто се пеглање,прање суђа или спремање оброка ставља под "слуга". Ваљда ако се нека од ових активности обавља у току заједнице са одабраним партнером не може ставити под "луксуз од стране драге"?

И да питање за дјевојке,ал искрен одговор. Да ли је данас тај педикир,маникир и пудер да ли је креативније од спремања погаче? Зашто је данас 99% дјевојака подложно притисцима најбољих другарица у смислу " не може ти он пружити све"?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Bil ti prao suđe kao "luksuz od strane dragog"?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ти не би?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Bil ti prao suđe kao "luksuz od strane dragog"?

Џонтрашине буди директнији. Дјечије шале и пропагирање болести ме не занима :lol: :lol: :lol:

За љубав моје малене и усисао би гарсоњеру.

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ти не би?

Ja suđe perem a i ostale kućne poslove svakodneno radim
drinin vuk je napisao:
пропагирање болести ме не занима :lol: :lol: :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Paranoia

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:12 
nije stvar u bogatstvu, u smislu udas se za tatinog sina koji ne zna sam ni dupe obrisati.. ali da sam gledala da li je neko sposoban za samostalan zivot, da omoguci normalne uslove meni i mojoj djeci, to jesam uvijek..
pa jbt, ako sam ja mogla imati svoj zaradjen dzeparac citavo studiranje, a i nije mi bas toliko trebao, pa mogla zagrijati stolicu da zavrsim fax, i sebe izgraditi kao osobu koja moze samostalno da funkcionise u smislu da sebi i svojoj djeci omogucim dobar zivot i bez muza danas sutra jer nikad ne znas sta te ceka... , jbt mozes i ti isto ako ne i vise od toga.. a ako ne moze, ne trebas mi brate, sama mogu zaraditi, a muskarac samo za one stvari moze se naci svuda..
ja nisam birala bogatog ali se ne bih udala ni za nesposobnog sirotanovica, da se razumijemo, pa da jos i njega izdrzavam, nemam preca posla..
naravno da je ljubav predispozicija za sve ostalo, ali sama kao takva je neodrziva..

i iz muskog ugla pitanje, zar bi vi ozenili neku bez skole, novca, ljenguzu sto nece nista da uradi, neurednu, samo iz ljubavi? u danasnje vrijeme.. ne vjerujem

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
_зока je napisao:
Ти не би?

Ja suđe perem a i ostale kućne poslove svakodneno radim
Па у чему је проблем онда? Зар је нормално да нека дјевојка ступа у брак са мишљу неће кухати,спремати и прати?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:17 
Administrator
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:

i iz muskog ugla pitanje, zar bi vi ozenili neku bez skole, novca, ljenguzu sto nece nista da uradi, neurednu, samo iz ljubavi? u danasnje vrijeme.. ne vjerujem

Не. Због подебљаних ствари....Само,има оних који хоће да раде и стварају ал' им се једноставно не да.....Није им се дало да заврше школе,да добију добар посао и сл....Оно,ја их виђам сваки дан у аутобусу када се враћам увече кући... Јбг,лијепи људи,вриједни ал' им се није дало у животу,сад црнче на усраним пословима......

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možda sam ja pogrešno shvatio...Al drinin reče da kučni poslovi nisu robovanje, već poslić rezervisan za slabi pol...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
lollipop je napisao:

Iskreno ja ne bih

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:19 
ok, znam da ima onih kojim se nije dalo, jer uslovi zivota mozda nisu dozvolili, ali danas je na zalost tako vrijeme, od ljubavi i zraka se ne zivi ma koliko okrutno to zvucalo..

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ако је дјевојка без школе,то не значи да мора бити уједно и глупа. Разлози њеног не извршавања ове социјалне активности могу бити брутални,стога ту њену "ману" не бих третирао као минус.
Уколико је иста без новца, шта фали,ако ја имам,подјелићу с њом.
Уколико не жели ништа да уради,разумићу је потпуно гледала је филмове о црначким четвртима. Уколико је неуредна, јбг није ишла у школу,учила из биологије зашто нешто расте тамо гдје расте. Ако је волим,а она оволико "мањка" ама баш ме брига, довољно ми је 2 минута да је у свим погледима анимирам да се активира по питању ових "недостатака". Стојим иза оне воља је мајка, образовање не значи интелигенцију.

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ali danas je na zalost tako vrijeme, od ljubavi i zraka se ne zivi ma koliko okrutno to zvucalo..

Nažalost ima onih koji još misle drugačije, koji neće ili ne žele da vide istinu, ali na kraju saznaju da je ovo tačno

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2011, 13:25
Nekada se desi bajka , pa se dvoje bore zajedno ( kljucna rijec ) da preprode sve nevolje koje im se nadju na putu . Novac jeste jako bitna stvar , ali ako si skromna i razumna osoba vrlo malo je potrebno za srecu u dvoje .

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:25 
Administrator
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ok, znam da ima onih kojim se nije dalo, jer uslovi zivota mozda nisu dozvolili, ali danas je na zalost tako vrijeme, od ljubavi i zraka se ne zivi ma koliko okrutno to zvucalo..

Знам....али непокорени није повео тему због дјевојака које страхују да неће имати шта јести него због дјевојака које сматрају да сам чин удадбе треба да им обезбједи све:стан,ауто,љетовање,зимовање,Нову годину у Паризу,кућну помоћницу,маникир,педикир,бунду,Маноло ципеле и то све само зато што су спремне с' времена на вријеме раширити ноге.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:26 
ne govorim o obrazovanju uopste, cisto kao nekoj predispoziciji za posao, zaradu i u tom smislu.. ne bukvalno, bez skole kao bez pameti, nidje veze..
a sad ako je neka kao riba, i ti se slijepo zatelebas a ona ovamo, niti radi, niti doprinosi, niti se brine o djeci, kuci.. al eto ti se zaljubio o hoces je zeniti i kraj...
ma da zaradjujes milione, ona ako ne moze uzvratiti onim minimumom da vodi kucanstvo i podize djecu, tu ljubav puno ne pomaze, kad tad ce ti to izaci na nos, i ljubav i brak..

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Dajdza je napisao:
Nekada se desi bajka , pa se dvoje bore zajedno ( kljucna rijec ) da preprode sve nevolje koje im se nadju na putu . Novac jeste jako bitna stvar , ali ako si skromna i razumna osoba vrlo malo je potrebno za srecu u dvoje .

A nekad im je brak i pakao jer nema novca i samo se svađaju oko toga i mrze jedno drugo i proklinju dan kad su stupili u brak. Nije rijedak slučaj...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2011, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dajdza je napisao:

Sve je to lijepo kad kažeš dvoje, ali kada dođe dijete, jedno, drugo....? Lako je sa curom ili curama se zajebavati, voljeti, glupirati se, ozbiljan zajednički život je nešto drugo. Moje mišljenje

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
nažalost , vrijeme je postalo toliko surovo da ponekad zažalimo što smo se rodili...šta sve gledam ovdje u Beogradu , to je plač majke božije..valjda su veliki gradovi još po tom pitanju izraženiji, svaki dan vodiš neku bitku....

Vrh

_зока je napisao:
lollipop je napisao:

Знам....али непокорени није повео тему због дјевојака које страхују да неће имати шта јести него због дјевојака које сматрају да сам чин удадбе треба да им обезбједи све:стан,ауто,љетовање,зимовање,Нову годину у Паризу,кућну помоћницу,маникир,педикир,бунду,Маноло ципеле и то све само зато што су спремне с' времена на вријеме раширити ноге.

jbt ne mozes vas pohvatati sta pisete sve.. :lol:
pa zar je zoka o takvim uopste potrebno otvarati temu.. e jbg.. :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]