Nego da se ne udaljimo mnogo od teme Tepšićka je dala intervju za neki portal vezano za početak emitovanja 2. sezone
Dijana Tepšić: Oduševljava me ljudska iskrenost Citiraj:
Nova sezona šoua RECreativnom sa Dijanom Tepšić donosi novi osvježeni vizuelni identitet i nove zanimljive sadržaje i iznenađenja. Obećavamo još bolju zabavu uz ekskluzivne goste i nove kreativce koji zaslužuju maksimalnu pažnju javnosti. Biće ovo još jedna nezaboravna avantura šoua koji se voli. Trudićemo se da publici uvijek predstavimo nešto novo, da zajedno nešto naučimo i da pružimo podršku mladima.
Rekla je ovo za portal srpskacafe jedan od idejnih tvoraca popualrnog šoa RECreativno sa Dijanom Tepšić čiji cilj je promocija mladih kreativnih ljudi i pozitivnih životnih vrijdnosti, čija druga sezona počinje da se emituje večeras u 22 časa.
- Prezadovoljni smo prvom sezonom show-a koji su svi zavoljeli. Prati ga i redovno gleda i mlađa i starija publika. Mnogo ljudi nam se svakodnevno javlja sa riječima podrške. Feedback mnogo znači, i drago nam je da je publika prepoznala potencijal ovog show-a, istakla je Dijana.
Ovaj show je, naglasila je ova mlada umjetnica, bio poseban izazov za nju i za Play Team u čijoj produkciji se i realizuje emisija.
- Bilo je jako uzbudljivo stvarati i realizovati ovaj show. Kroz njega smo rasli, mijenjali se, radili na sebi i pomjerali sopstvene granice. Bilo je tu i stresa i smijeha. Kroz show sam dobila priliku da mnoge afirmativne teme, kao i mlade ljude vrijedne pažnje predstavim na svoj način. Upoznali smo mnogo sjajnih kreativnih i talentovanih mladih ljudi. Svaki intervju i druženje s njima, za mene je bilo novo putovanje, nova avantura, kao i nova mogućnost da naučim nešto novo od tih osoba i prenesem to i na publiku, priča Dijana Tepšić.
Kako je istakla, nije bilo jednostavno upustiti se u realizaciju ovakvog TV projekta, u nešto potpuno novo i drugačije, što odskače od dosadašnjih tv formata i rizikovati, "ali istrajali smo i vjerovali smo u sve što radimo i javnost je to prepoznala".
Ona dodaje da joj je teško da izdvojim nekoga posebno ko je u toku prve sezone ostavio utisak na nju i cijelu ekipu, jer je svako na svoj način ostavio veliki utisak.
- Često je bilo situacija da su osobe koje sam intervjuisala poslije razgovora rekle kako im je žao što je intervju već gotov, kako su se sjajno zabavili i kako im je bilo jako prijatno, te smo nakon posla obavezno nastavili druženje. Moram posebno da istaknem susretljivost, ljubaznost i spremnost svih osoba koje sam intervjuisala, da se prilagode svakoj situaciji, prostoru, vremenskim neprilikama, mijenjanju različitih lokacija prilikom snimanja, odgovaranja na izazove koje sam im postavljala. Najjači utisak na mene su ostavili ljudi koje sam upoznala i intervjuisala, svaki put me neko oduševio i to je za mene bilo potpuno novo iskustvo i lijepa uspomena. Iskrena zahvalnost svih ljudi koje sam intervjuisala me oduševila, naglašava Dijana.
Anegdote
Priznaje, tokom snimanja anegdota je bilo mnogo, a za naše čitaoce izvojila je neke koje su je najviše nasmijale
- Kako se sve snima u pokretu na terenu, bilo je mnogo "nepredviđenih gostiju". Na primjer, upadnu trubači na pola intervjua ili stariji ljudi koji misle da se fotografišemo, pa na pola snimanja upadnu i zamole da ih fotografišemo. Često smo snimali čak i kada je kompletna ekipa bila prehlađena, jedva smo gledali, ali nismo odustajali. Kada smo snimali na lokacijama u drugim gradovima, dešavalo nam se da se malo izgubimo, ali srećom uvijek smo se brzo snašli.
http://srpskacafe.com/index.php/fun-cor ... enost-foto