banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 19 Jun 2026, 05:04 Danas je 19 Jun 2026, 05:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jan 2015, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Nego da se ne udaljimo mnogo od teme Tepšićka je dala intervju za neki portal vezano za početak emitovanja 2. sezone

Dijana Tepšić: Oduševljava me ljudska iskrenost

Citiraj:
Nova sezona šoua RECreativnom sa Dijanom Tepšić donosi novi osvježeni vizuelni identitet i nove zanimljive sadržaje i iznenađenja. Obećavamo još bolju zabavu uz ekskluzivne goste i nove kreativce koji zaslužuju maksimalnu pažnju javnosti. Biće ovo još jedna nezaboravna avantura šoua koji se voli. Trudićemo se da publici uvijek predstavimo nešto novo, da zajedno nešto naučimo i da pružimo podršku mladima.

Rekla je ovo za portal srpskacafe jedan od idejnih tvoraca popualrnog šoa RECreativno sa Dijanom Tepšić čiji cilj je promocija mladih kreativnih ljudi i pozitivnih životnih vrijdnosti, čija druga sezona počinje da se emituje večeras u 22 časa.

- Prezadovoljni smo prvom sezonom show-a koji su svi zavoljeli. Prati ga i redovno gleda i mlađa i starija publika. Mnogo ljudi nam se svakodnevno javlja sa riječima podrške. Feedback mnogo znači, i drago nam je da je publika prepoznala potencijal ovog show-a, istakla je Dijana.

Ovaj show je, naglasila je ova mlada umjetnica, bio poseban izazov za nju i za Play Team u čijoj produkciji se i realizuje emisija.

- Bilo je jako uzbudljivo stvarati i realizovati ovaj show. Kroz njega smo rasli, mijenjali se, radili na sebi i pomjerali sopstvene granice. Bilo je tu i stresa i smijeha. Kroz show sam dobila priliku da mnoge afirmativne teme, kao i mlade ljude vrijedne pažnje predstavim na svoj način. Upoznali smo mnogo sjajnih kreativnih i talentovanih mladih ljudi. Svaki intervju i druženje s njima, za mene je bilo novo putovanje, nova avantura, kao i nova mogućnost da naučim nešto novo od tih osoba i prenesem to i na publiku, priča Dijana Tepšić.

Kako je istakla, nije bilo jednostavno upustiti se u realizaciju ovakvog TV projekta, u nešto potpuno novo i drugačije, što odskače od dosadašnjih tv formata i rizikovati, "ali istrajali smo i vjerovali smo u sve što radimo i javnost je to prepoznala".

Ona dodaje da joj je teško da izdvojim nekoga posebno ko je u toku prve sezone ostavio utisak na nju i cijelu ekipu, jer je svako na svoj način ostavio veliki utisak.

- Često je bilo situacija da su osobe koje sam intervjuisala poslije razgovora rekle kako im je žao što je intervju već gotov, kako su se sjajno zabavili i kako im je bilo jako prijatno, te smo nakon posla obavezno nastavili druženje. Moram posebno da istaknem susretljivost, ljubaznost i spremnost svih osoba koje sam intervjuisala, da se prilagode svakoj situaciji, prostoru, vremenskim neprilikama, mijenjanju različitih lokacija prilikom snimanja, odgovaranja na izazove koje sam im postavljala. Najjači utisak na mene su ostavili ljudi koje sam upoznala i intervjuisala, svaki put me neko oduševio i to je za mene bilo potpuno novo iskustvo i lijepa uspomena. Iskrena zahvalnost svih ljudi koje sam intervjuisala me oduševila, naglašava Dijana.

Anegdote

Priznaje, tokom snimanja anegdota je bilo mnogo, a za naše čitaoce izvojila je neke koje su je najviše nasmijale

- Kako se sve snima u pokretu na terenu, bilo je mnogo "nepredviđenih gostiju". Na primjer, upadnu trubači na pola intervjua ili stariji ljudi koji misle da se fotografišemo, pa na pola snimanja upadnu i zamole da ih fotografišemo. Često smo snimali čak i kada je kompletna ekipa bila prehlađena, jedva smo gledali, ali nismo odustajali. Kada smo snimali na lokacijama u drugim gradovima, dešavalo nam se da se malo izgubimo, ali srećom uvijek smo se brzo snašli.

http://srpskacafe.com/index.php/fun-cor ... enost-foto

Poslednji put menjao dtkbl dana 19 Jan 2015, 14:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Cekaj malo, da li je ovo kurs za lancano obrazovanje novih NLP-ova? Mislim o cemu te edukuju, sta pise na tom certifikatu?

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Pa da si kreativan..

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je li ja postajem NLP-ovac nakon ovoga i znaci li taj certifikat da i ja mogu odrzavati kurseve, imam nekog soka mutanta od jagoda, taman da potrosim na ta osvezavanja tokom pauze...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ako platiš 2500 postaješ NLP-ovac i možeš u emisiju kod Tepšićke.

Nego nije ovo najgore čujem da je Banjaluka odnedavno bogatija za Akademiju za nokte :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mislio sam da je Fakultet lijepih umjetnosti vrh Banjaluke.
Ali ocigledno nije. Ima i više i brže i bolje.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 15:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nokti mogu pohađati akademiju? Šta je sa vlasnicima noktiju? Je l' obavezno i njihovo prisustvo?

EDIT
Šta su lijepe umjetnosti? I koje su ružne? I ko to određuje?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Otici cu ja upitati. I snimiti odgovor.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
baš me rekreaira ovaj kreativni prdež.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
dtkbl je napisao:
Nego da se ne udaljimo mnogo od teme Tepšićka je dala intervju za neki portal vezano za početak emitovanja 2. sezone

Dijana Tepšić: Oduševljava me ljudska iskrenost

Citiraj:
Nova sezona šoua RECreativnom sa Dijanom Tepšić donosi novi osvježeni vizuelni identitet i nove zanimljive sadržaje i iznenađenja. Obećavamo još bolju zabavu uz ekskluzivne goste i nove kreativce koji zaslužuju maksimalnu pažnju javnosti. Biće ovo još jedna nezaboravna avantura šoua koji se voli. Trudićemo se da publici uvijek predstavimo nešto novo, da zajedno nešto naučimo i da pružimo podršku mladima.

Rekla je ovo za portal srpskacafe jedan od idejnih tvoraca popualrnog šoa RECreativno sa Dijanom Tepšić čiji cilj je promocija mladih kreativnih ljudi i pozitivnih životnih vrijdnosti, čija druga sezona počinje da se emituje večeras u 22 časa.

- Prezadovoljni smo prvom sezonom show-a koji su svi zavoljeli. Prati ga i redovno gleda i mlađa i starija publika. Mnogo ljudi nam se svakodnevno javlja sa riječima podrške. Feedback mnogo znači, i drago nam je da je publika prepoznala potencijal ovog show-a, istakla je Dijana.

Ovaj show je, naglasila je ova mlada umjetnica, bio poseban izazov za nju i za Play Team u čijoj produkciji se i realizuje emisija.

- Bilo je jako uzbudljivo stvarati i realizovati ovaj show. Kroz njega smo rasli, mijenjali se, radili na sebi i pomjerali sopstvene granice. Bilo je tu i stresa i smijeha. Kroz show sam dobila priliku da mnoge afirmativne teme, kao i mlade ljude vrijedne pažnje predstavim na svoj način. Upoznali smo mnogo sjajnih kreativnih i talentovanih mladih ljudi. Svaki intervju i druženje s njima, za mene je bilo novo putovanje, nova avantura, kao i nova mogućnost da naučim nešto novo od tih osoba i prenesem to i na publiku, priča Dijana Tepšić.

Kako je istakla, nije bilo jednostavno upustiti se u realizaciju ovakvog TV projekta, u nešto potpuno novo i drugačije, što odskače od dosadašnjih tv formata i rizikovati, "ali istrajali smo i vjerovali smo u sve što radimo i javnost je to prepoznala".

Ona dodaje da joj je teško da izdvojim nekoga posebno ko je u toku prve sezone ostavio utisak na nju i cijelu ekipu, jer je svako na svoj način ostavio veliki utisak.

- Često je bilo situacija da su osobe koje sam intervjuisala poslije razgovora rekle kako im je žao što je intervju već gotov, kako su se sjajno zabavili i kako im je bilo jako prijatno, te smo nakon posla obavezno nastavili druženje. Moram posebno da istaknem susretljivost, ljubaznost i spremnost svih osoba koje sam intervjuisala, da se prilagode svakoj situaciji, prostoru, vremenskim neprilikama, mijenjanju različitih lokacija prilikom snimanja, odgovaranja na izazove koje sam im postavljala. Najjači utisak na mene su ostavili ljudi koje sam upoznala i intervjuisala, svaki put me neko oduševio i to je za mene bilo potpuno novo iskustvo i lijepa uspomena. Iskrena zahvalnost svih ljudi koje sam intervjuisala me oduševila, naglašava Dijana.

Anegdote

Priznaje, tokom snimanja anegdota je bilo mnogo, a za naše čitaoce izvojila je neke koje su je najviše nasmijale

- Kako se sve snima u pokretu na terenu, bilo je mnogo "nepredviđenih gostiju". Na primjer, upadnu trubači na pola intervjua ili stariji ljudi koji misle da se fotografišemo, pa na pola snimanja upadnu i zamole da ih fotografišemo. Često smo snimali čak i kada je kompletna ekipa bila prehlađena, jedva smo gledali, ali nismo odustajali. Kada smo snimali na lokacijama u drugim gradovima, dešavalo nam se da se malo izgubimo, ali srećom uvijek smo se brzo snašli.

http://srpskacafe.com/index.php/fun-cor ... enost-foto

Kakvi dozivljaji i angedote... :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bolje da je pricala iskreno i prepricala dozivljaj kako na putu u Sarajevo svracaju u Travnik i tuku 20 u lepini sa lukom i kajmakom.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bi plaćo pretplatu da mogu gledati taj show

Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ташко je napisao:
Otici cu ja upitati. I snimiti odgovor.

Idemo zajedno, recemo da smo mi par i da zelimo da se upisemo jer nas sredina sputava pa nemamo gde da se izrazimo, jedan da snima, drugi da se raspituje :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
_зока je napisao:
Nokti mogu pohađati akademiju? Šta je sa vlasnicima noktiju? Je l' obavezno i njihovo prisustvo?

EDIT
Šta su lijepe umjetnosti? I koje su ružne? I ko to određuje?

Meni je ovo ružna umjetnos' :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ima li Tanja Sljivar diplomu iz ovih nauka?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Ako ti ili dtkbl ne znate - onda ne zna niko. Vas dvojica imate po doktorat sa smjera radio Mileva :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2015, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
DTKBL je Radio Mileva 1, a Snicla je Radio Mileva 2 :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

12 dana niko ništa nije postavio, komentarisao, hejtao?
Sramota.
Ovaj show to nije zaslužio...

Bečka gdje su gifovi kad je Tepšićka vozila autiće u Zimzogradu ko pravi kamiondžija :D

P.s. Večeras nova epizoda, ne znam jel neko primjetio promjenu kod Dijane, naime vratila se u crnke..

https://www.youtube.com/watch?v=DaxaAfI ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nesto kontam da taj show mora biti bar jednom zabranjen kao i svaki drugi show koji drzi do nivoa :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nismo mi te sreće. Nije se nikom zamjerila sem nama, al mi smo boranija :)

Tepšićka je dobra sa svima, muze sponzore ne znam samo na koju foru. Aj da je bar neka mačka pa bih shvatio.

Poslednji put menjao dtkbl dana 30 Jan 2015, 10:21, izmenjena 2 puta

Vrh

[ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]