loli nesto se ti puno interesujes, jel se slucajno i ti patis na pravu??? nek ti za utjehu bude da se i moj rodjak tako upiso s idejom kad moze ona i ja cu jos lakse pa se fino nastudiro,i na kraju se prebacio na privatni i tamo zavrsio, jer na drzavnom mu nije islo nikako, cinjenica je da se dosta upisuje, pa ih onda ribaju, i necu ti reci koji smjer jer mi se cini da si na rubu zivaca, necu da se upucas zbog mene, a kad privedes kraju ove svoje osnovne studije sve cu ti fino objasnit jer sad stvarno nema smisla da citava tema bude o meni, ok mozda sam ja vama tolko zanimljiva i volim bit u centru paznje al sta je puno puno je, to je vec za temu kafa,
a ovdje smo vec odmakli daleko offtopic,,,
btw pero je u pravu,bez uvrede ali je cinjenica da su ovi iz manjih mjesta pametniji i uspjesniji studenti od ovih lokalnih sto im je sve pod nosom, zato sto je njima teze i doci do fakulteta pa onda gledaju i prije da zavrse,,,
buahahahaha.. joj smijem se na glas.. hvala zoka, niko ne zna kako je meni sad u ovim momentima, kada mi je doticna otvorila oci..

ja sam mislila lako cu proci, a ono bome muka ti je to..
avatrax, dijete drago ja sam zavrsila drzavno pravo jos poodavno, i dobro upucena sam u organizaciju oko mastera na pravu i zato te molim da se poklopis po glavi sto prije jer ti nemas ni tri razreda osnovne skole....