1.Volim da jedem cevape, i to mnogo cevapa

2.Volim nasilje.
3.Nektar pivo i to ono staro sto je bilo gorko je bilo pivo mog zivota, sve dok ga dusmani nisu unistili

4.Volim kad sam u alkoholisanom stanju.
5.Ne volim se sredjivati.
6.Volim sjediti u parku na klupi i cirkati ono smece iz plastike.
7.Ne nervira me kad neko laze, jer prosto mislim da je to problem te osobe.
8.Pomazem ljudima kad god to mogu.
9.U zadnje vrijeme sva muzika mi je postala sranje, i kako sam stariji nije mi ni bitno sta svira
10.Gotivim 3D i sve sto je vezano za tu oblast od modelovaanja, rendeera i animiranja.
11.Zelja mi je da naucim CATIA program, mada nemam vremena za to, mozda ga nadjem nekad.
12.Volim velike sise i glupe zene
13. Nekad znam da planem i budem veoma zajeban, mada brzo se smirim i onda shvatim da je sve to besmisleno.
14. Ljudi me dosta zaustavljaju na ulici i uvijek pitaju gdje je sta u gradu, nemam pojma zastooo...
15. Nije mi problem zapoceti razgovor sa nepoznatim osobama.
16. Ne volim ekstremne sportove tipa padobranstvo, iz aviona bi skocio mozda kad bi bio rat pa onda sta se mora mora se.
17. Obozavam gledati boks i ultimate fight, Fedor je moj omiljeni borac, a onaj papak sto ga je razbio dobice svoje kad, tad !
18. Volim da radim, bilo koji posao da je u pitanju.
19. Kad radim posao, volim da je to uradjeno efikasno i na sto jednostavniji nacin.
20. Ne volim kad neko spava do 11-12 h, to je meni zrelo za malja
21. Volim hladno oruzje, kad vidim dobru nozinu, prosto me neki trnci prozimaju

22. Nikad se necu pokajati sto sam upisao svoj fax, da mogu opet bi sve to ponovio

23. Najveci sok sam dozivio kad sam pekao jagnje na selu i lagano cirkao pivo medju svojim brdima, kad odjednom zacuh glas, "dobar dan komsija, jel imate kramp " to je bio lik koga sam jednom prilikom ganjao da ga ubijem, mislio sam da haluciniram od piva i vrucine.
24. Pivo je bolje od vode

25. Jednom sam popio pola flase stoka naiskap, al to je bilo najmanje zlo prije toga sam pio rakiju sa vinom i coca coljom, dva dana nisam moga doci sebi, bio sam zivi les.