banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 261 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2010, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Здраво, моjи драги форумаши! Ја сам срећна што сам вас упознала, ви сте сви супер, а неки момак jе и сада живи у мом срцу. Нисам убила неких форумаша, али мислим ако они су лепе као и сви момци из БЛ, онда било би тешко то урадити :lol: Хвала пуно оним, коjи су били на сусрету, надам се да без обзира на мој лоши српски, ниjе вам било досадно са мном.
Била сам, осим БЛ, у монастиру на Крупе, монастиру Моштанице (Приједор - село Кнежево - Козарска Дубица). Саша jе се вратила из Београда не ујутру, као што jе рекла, већ 2 фебруара, зато нисмо успели у Сараево, само у Требиње, и кад смо цели дан били на путу у аутобусу нажалост батареjа ниjе радила и нисам сликала - али такви лепи су планине у Jаjце! У Мостару у муслиманском делу ми само што нисмо остали, jер мислили смо до то jе била "пауза"и Саша jе отишла у "неко место", али возач jе рекао да не могу чекати и кад сам викала Саши у мобилни "Быстро! Быстро!", у аутобусу сви су се смијали :lol: . Све слице биће на Туризаму.

Волим БЛ и волим Требиње...чак не знам шта више...Постала jе Босна и Херцеговина моjа страст и бићу сигурно овде jош много пута!!!

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Нисам убила неких форумаша

Malo je nedostajalo

:lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Постала jе Босна и Херцеговина моjа страст и бићу сигурно овде jош много пута!!!

Svi bi da bjeze odavde glavom bez obzira .. a ti obratno

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Bas mi zao sto ne dodjoh.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
oha, rujka nije sto si ruskinja ali si lijepa, bolje sto ne dodjoh... postao bih otmicar :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не могу да ставим све слице, онда ћу ставити само са мном и Сашом. Ако ко жели, могу слати на ПП његове слице.

Руjка у ресторану Врбас
Slika

Саша на сусрету форумаша
Slika

Руjка и Саша
Slika

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
E bas mi drago sto si se napokon javila... Ni glasa od tebe, a filozof nista ne prica... Dobrodosla nazad na forum i u BiH takodje :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Rujo ja bi te zamolio da mi ako mozes prebacis na pp slike Hertza i Fikija.......da ih uokvirim i stavim iznad vrata primace sobe............ :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
Rujo ja bi te zamolio da mi ako mozes prebacis na pp slike Hertza i Fikija.......da ih uokvirim i stavim iznad vrata primace sobe............ :D

Pedercino namazana :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
cvox je napisao:

Koliko placas? :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

napisa mu hertzog i obuce roza jaknu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Koliko placas? :D

zar je ikad bio problem oko tebe i mene u vezi placanja komsinice?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

budjav_lebac je napisao:
napisa mu hertzog i obuce roza jaknu :lol: :lol: :lol:

jest jest sad sam se sjetio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ruzicanstvenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

jebiga ja se ne razumijem u boje, al' vidje da je neka fensi jakna jebozovnog kolora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

budjavi ja ne smijem vise,naljutice mi se drugar pa sta onda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jest do duse od sad ga drzim na distanci od 2 metra,sto je sigurno sidurno je :cat:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ako se naljuti onda ti nije "drugar"... ma voli on tebe nemoj da se skiras... :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
E bas mi drago sto si se napokon javila... Ni glasa od tebe, a filozof nista ne prica... Dobrodosla nazad na forum i u BiH takodje :D :D :D

Стигла сам синоћ у Москву. Хвала вам за оно што сте дошли :)

cvox - "не може се" значи "не може се". :evil3:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pih, jest mi zao sto nisam bio ;> A Filozofovu sliku treba staviti da je svi vide kad udju na forum, nesto u fazonu, ovaj forum cuva Filozof sa Vrbasa :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Pih, jest mi zao sto nisam bio ;> A Filozofovu sliku treba staviti da je svi vide kad udju na forum, nesto u fazonu, ovaj forum cuva Filozof sa Vrbasa :lol:

Ti da cutis, da smo dosli do tebe ostao bi bez glave, bio si na Ryjinom spisku za likvidaciju :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Zar i on? Ja se nesto ne sjecam svakoga, znam samo da ih je dosta htjela pokokati :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Naravno da je i on bio na spisku :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 261 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]