Freak on a leasH je napisao:
Daleko od toga da se slazem sa svim mogucim glupostima koje nvo dilberi rade ali citajuci ove vase postove sticem dojam da vam je super ovde gdje ste....sa stikerom je problem sto ga je podrzala gradska uprava....ljudi to je pogresno....SJW su uzasna grupacija ali i ovaj stiker je retardiran....da se razumjemo, ko je radio stikere, dobro su i ispali i mislim da su odlicna stvar za promociju i grada i turizma, ali 7/1 odnos koji podrzavas a sa druge strane uvodis vjeronauku u srednje skole....logike bez...ili daj da od BL pravimo Las Vegas, legalizuj sve i pucamo na niski moral i blud i razvrat....sto je sasvim ok ako cemo na tome zaradjivati brdo para od turizma ali nemoj da onda glumimo visoko moralne gromade i brinemo se za omladinu.....
Možda je do mene ali ja ne vidim povezanost 7/1 i vjeronauke, odnosno ne vidim kako je 7/1 poziv na kurvanje....
Ništa drugo nego mit, urbana legenda i bijela laž, ali i kao takva u neku ruku proslavila je ovaj grad... Posmatrati je kao bilo šta drugo nema veze s vezom... Ko je posmatra drugačije bi i Saviđadu posmatrao drugačije, odnosno kao kao sam rekao kao afirmacija samoubistva. Štaviše, mislim da, iz nekog ugla, svaka legenda, svakog grada ikad može da se posmatra na neki drugi način...
Stiker ko stiker, da li je trebao ili ne, nije ni bitno, bitno je da ne treba pred raznim budalama popuštati, jer se oni osjećaju kao posebne pa'ulje...