Да не гушим подфоруме типа 'Човјек и друштво','Лајфстајл',отворих ову тему у кафани.
Поента теме је да напишете неке стварчице,мале ствари у вашем животу које сте доживјеле,а које су вас орасположиле,насмијале и уљепшале дан.Сигурно да неко има свој 'природни бенседин' којег користи кад му је лоше,тмурно...Вјерујем да има и оних којима се то случајно деси.
Да пробијем лед ево ја ћу први написати примјер за оба случаја која су ми се недавно десила.
Прије пар дана био на некој плажи и сад има ту неко дрво,које је нека импровизована скакаоница,а поред су неки покушај степеница,које су блатњава и ако си неки клинац,још њежнијег пола,баш се намучиш док се попнеш.Него,кренем да скачем кад одоздо непозната,мала дјевојчица сатра се пењајући уз те "степенице".Погледам је,а очи јој говори 'помажииии'...Пружим јој руку и извучем.Тај поглед пун дивљења,захвалности и једно мало хвала,али оно искрено из срце ми је поправило читав дан.Страшно како ми се дигло расположење након тога.Препоручујем сваком да помогнем неком беспомоћном бићу,типа дјеца,старци...животиње.
Други примјер је мој бјег из града.Када одем на село као да сам отишо у други свјет.Други менталитет,другачији људи,цуре,начин живота.Ријека,рад,рад и само рад,спорт.Још кад упадне неки роштиљ,треба.Их.За мене нема бољег опуштања и 'рефрешовања' од овог одласка на село,какво црно море.
Срећа је у малим стварима !