banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: JetSki sa basaVr
PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Zašto se niko ne Dž°etskija na lepe vode od basaVr? Predlažem da ovdje i sada peticionišemo sa namjerom da osvijestimo gradsku upravu i da pokrenemo lokalne moćnike, djecu ratnih profitera i sve ljubitelje sportova na vodi da bar sljedeće godine organizuju veeelikiiiiii "Jet Ski basVr challenge kup"!!! Fuck Yeeeeaaaaah!!!
(očekujem goooomiluuu postova od istomišljenika i onih koji to nisu ali su potpuno oduuuuuševljeniii ideeeejoooooooooom) :oops:
Nadam se da će neki od vas iznijeti konstruktivne prijedloge tipa: kako, gdje, kako da dignemo nivo vode, koji dio toka Vrbasa je najpovoljniji, akumulaciono jezero(?)... možda... ili ne. Od ostalih očekujem duhovit spam i veći broj pitanja na koje je nemoguće odgovoriti, samo bez psovki i ružnih riječi.
Ajmoooooooo baaaaaandooooooo,
Jet Ski basVr challenge kup 2112!!!!!!!!!!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2tKP1EEFVw[/youtube]

Vrh

Tema posta: Re: JetSki sa basaVr
PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Vjevoricinus je napisao:
Od ostalih očekujem duhovit spam i veći broj pitanja na koje je nemoguće odgovoriti,

kao na primjer : kako to da te nema na forumu godinu dana i onda baneš s 'vakim idejama?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Pa mogli bi potopit dio oko studenjaka ( jer koji će nam studenti kad se ionako zajebavaju),a i oni soliteri su zreli za selidbu........yeeeaaaahhh !!!!! Vjevo ,opet se drogiraš,sunce li ti jebem manjito !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dvije riječi: rehabilitacija... recidiv. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A onda slijedi revandikacija.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi ih već ćeraju po rijekama, ne znam zašto ih nema kod nas, na Vrbasu. 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XrcSR-tDAJM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLvwFJaWgbs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja sam za to da se tom Jet Ski hepeningu dozvoli pristup samo nama starijima koji ćemo vozit mirno u svojoj traci maksimalnom dozvoljenom brzinom a da se protjera balavurdija koja galami pršće babe na plaži i vozi na zadnjem kraju...

Ovo na brzacima mi je gola voda, oću i ja!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Vjevoricinus je napisao:
Ljudi ih već ćeraju po rijekama, ne znam zašto ih nema kod nas, na Vrbasu.

Prvom koji to govno proćera pored mene polomit ću svaku koščicu.
Tako jednom ja na planini sa ženom i djetetom ono piknik deka i to, kad par pedera sa onim govnjivim atv-ima prozuji pored nas, smrdi ona mješavina za dvotaktne, dimi, iza njih izrovana trava, iskuliram ih, kad eto ih ponovo, najebem im se majke i bacim flašu za njima kad likovi stali i kao pošli da se rasdpravljaju onda sam morao malo pripucati, bježe ko ludi.
Taman bi volio dok uživam u miru pored rijeke da mi kakav pederikos sa tim pederskim sranjem naleti, a tad sam najgori kad mi neko remeti mir.
Pa jebote pobjegne čovjek od buke i smrada na planinu ili rijeku, a govnari te dođu ometati i još što je najgore predstavljaju se kao neki ljubitelji prirode :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hejter sviju hejtera is on the road again !!!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
old fashion men je napisao:

Hajde da se jednom barem djelimicno slozim i sa tobom.
Prije godinu-dvije neki idiot je vozio jet-ski po Vrbasu tamo oko Buk-a. Da sam imao cime gadjao bi ga sa prozora vikendice - toliko buke pravi, poludio sam. Smjestim se na lezaljci u hladu, mir, tisina, i onda odjednom uaaa aaa aaa uaaaaa.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 01:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
Ja sam za to da se tom Jet Ski hepeningu dozvoli pristup samo nama starijima koji ćemo vozit mirno u svojoj traci maksimalnom dozvoljenom brzinom a da se protjera balavurdija koja galami pršće babe na plaži i vozi na zadnjem kraju...

Ovo na brzacima mi je gola voda, oću i ja!

Potpisujem. :D Meni se čini da je potrebna dozvola za upravljanje ovim motornim vozilom, tako da smo mirni - bar što se balavurdije tiče. :lol:

@old fashion men

Tačno si zadrigla seljačina :lol: :lol: :lol: Čemu post pun mržnje i gnjeva? Pas te ganjo, ja sam izbjegao iz okoline Drvara, odrastao sam okružen prirodom kojoj na daleko nema premca, smrdio sam na izmet krava, ovaca i svinja, budio sam se sa prvim svitanjem i odlazio na počinak sa prvim mrakom, pa nisam pobjesnio kada sam otkrio da ljudi u metropolama, poput BL-a, ne žive u skladu sa prirodom i uzimaju je zdravo za gotovo. Vremenom sam shvatio da je to normalna pojava u gradovima. Gradovi su teritorije "urbanog", biću tako slobodan pa ću reći "odprirodnog", i šire se na uštrb prirode a ne u skladu sa normama koje su preduslovi za opstanak prirode. Pogledaj te solitere, te osinjake, komore za razvoj, za uzgajanje, neprirodnih procesa, unutar individue i cjelokupnog društva; tu betonsku kičmu neprirodnosti, bastion otuđenja. Pogledaj te toksične, katranizovane ceste, fabrike-furune, elektro infrastrukturu, polja elektromagnetnih emitera, kilometre praznog hoda visokonaponskih vodova... pogledaj sav užas i odprirodnost savremenog ljudskog naselja. Ti si gradsko dijete. Ti si tu ponikao i odrastao. Ti si dio svega toga. Ti si taj kancerogeni molekul koji napada organizam koji ga je stvorio - samoubica u najčistijem obliku... prvo lice destrukcije. Ali, kao takav, ti bi trebao da posjeduješ specifičnu empatiju prema procesima odprirodnjavanja. Taj zvuk, taj smrad, letjelice na motorni pogon, pa onda i JetSkija, ne bi trebali da bude nemire u tvom nakaznom biću. Tvojim krvotokom kola azbest, tvoja pluća su rešetke od katrana, tvoje oči su pune prašine... ta prljavština, taj smrad i ta buka su dio tvog bića. Ti si prljav. Ti si smrad. Ti si buka. I kao takav, predstavljaš najsavršeniji ljudski izum... u nastajanju. Tvoja egzistencija nije uslovljena prirodom ovoga svijeta, ti si biće na margini ljudske ingenioznosti i nemoći ili nesposobnosti prirode da te apsorbuje, da te asimilira i ukroti. Ti si kancer cjelokupnog ekosistema, odprirodnjen u toj mjeri da možeš da opstaneš i izvan prirode. I ti hoćeš da mi kažeš da ti smeta smarad, buka, prljavština... Taj JetSki i ta letjelica su igračke za odrasle, generatori zabave, uzbuđenja, izazova... Svega što tebi, tako bijesnom i sklonom mržnji, zasigurno nedostaje.
Dođi na basVr, zajaši JetSki
kao vrtešku šarenih boja,
i leti nad vodom, toni i roni,
plavim bezdanom spokoja.
Zajaši zmaja,
proprrrrrrrrrrrrrrrrdi nebu kroz oblake,
udahni snažno vlažni miris uzbuđenja,
ili ostani kućno drkalokurca
što po forumu vazda kenja.

P.S.
Podrazumijeva se da bi upotreba ovog vozila, koje je inače veoma opasno za plivače, bila dozvoljena samo u dijelu toka rijeke koji je propisno udaljen od naseobina, kupališta ili izletišta. Nazovimo ovaj paragraf budućeg zakona "old fashion men-ova regulativa o podobnosti lokacije".

blaf77 je napisao:

Hajde da se jednom barem djelimicno slozim i sa tobom.
Prije godinu-dvije neki idiot je vozio jet-ski po Vrbasu tamo oko Buk-a. Da sam imao cime gadjao bi ga sa prozora vikendice - toliko buke pravi, poludio sam. Smjestim se na lezaljci u hladu, mir, tisina, i onda odjednom uaaa aaa aaa uaaaaa.

Nije Vrbas od Zelenog do Halila, ne brini, naći ćemo lokaciju na kojoj nećemo smetati ni ribolovcima. Ajde sad da se bavimo pozitivnim apektima oranja naše lijepe rijeke. Zar ne bilo divno kada bi se JetSki mogao iznajmiti za sitne pare na sat vremena, pa se predamo čarima ljetnjeg poslijepodneva - vjetar u kosi, miris raspršene vode, izazovni bukovi, veeeeeliiiiiiiikooooooo azurno nebo i prelijepo svijetlo sunce, visoko, iznad naših glava. Ha, šta kažeš?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 01:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
O čemu ti to jebote :oops:
Vozite svoje usrane jetskije u gradovma i vozite svoje jebene atv i krosere u jebenim gradskim parkovima, a na planini i u prirodi ja sam sam bog, mojih 9mm je tamo zakon, uživam nekome jebati majku kad mi dođe da remeti mir i smrdi sa svojim pederskim govnima.
Sinko ako hoćeš uzbuđenje i uživanje u adrenalinu moja ti je preporuka paraglajding, manje košta i ne troši gorivo, a izvjesno je da nećeš dobiti po pički zbog buke.
Inače da bi točio jet ski moraš biti zaposlen najmanje u nekom ministarstvu ili imati svoju pumpu ili pilanu pa ti vidi.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 02:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I o tome sam razmišljao. Mislim da bi bilo najbolje da grad uloži sredstva u nabavku vozila i opremanje manjeg kompleksa u kojem bi vozila bila smještena, opravljana i sl. Sredstva koja bi bila ubirana na licu mjesta od strane lica koja iznajmljuju vozilo bi bila namjenjena za podmirivanje 30% troškova pogoskog goriva, ostatak bi podmirio grad Banjaluka.
To je samo prijedlog. Zanima me šta vi mislite o tome?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 07:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jest, ajmo da grad finansira svake naše hirove i prohtjeve...
Ja bih želio onaj simulator vožnje aviona...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
a na planini i u prirodi ja sam sam bog, mojih 9mm je tamo zakon, uživam nekome jebati majku kad mi dođe da remeti mir i smrdi sa svojim pederskim govnima.

Teško da ćeš ti sa tih 9 milimetara bilo šta jebat, al eto ti probaj...

Vjevore da sam žensko dala bih ti, evo postrojiću žensku familiju do četvrtog koljena, pa biraj brate i vodi u roblje...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Vjevo, odlican post. Sto se tice Vrbasa, meni bi rafting i musicarenje bili sasvim dovoljno.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2011, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
морам да признам да би било занимљиво возити џет ски по Врбасу(наравно на локацијама гдје никоме не смета), али то ће се десити само кад дође неки буржуј и донесе свој џет ски и провоза се. скупа је то заебанција

од града ни под разно тражити. ето да се и ја сложим са џонтриним постом :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]