Flex je napisao:
Ja bih samo volio znati nasta vas dvojica licite
Ja na Kvazimoda
Ali to ne umanjuje moje pravo na vlastito mišljenje i vlastiti ukus.
Ne vidim razlog da se ljutiš, ovde se samo radi o različitim ukusima a ne o netrpeljivosti prema tebi. Da je bilo ko drugi postavio takve slike komentari bi bili isti, pa to onda nema veze sa tobom, već sa različitim ukusima različitih ljudi, i to je sve OK.
Recimo ova zadnja slika koju si postavio je po meni puno bolja od onih prethodnih. Ja inače, i odavno, ne smatram nabildane cure, cure sa mišićima, privlačnima i lijepima. To nema veze sa tobom, već se samo zadesilo da si ti forsirao takve slike pa su komentari bili takvi kakvi su.
I još nešto, kad smo kod razjašnjavanja situacije, meni lično se ne može svidjeti djevojka koja nije lijepa u licu, ma kakvo tijelo da ima. A mislim da ima puno manje djevojaka sa lijepim licem nego onih sa lijepim tijelom. Na tijelu se, kao što i sam kažeš, može raditi, ali na licu i ne baš. A na slikama "ljepotica" (pa i na ovoj temi) se inače prikazuju djevojke koje imaju tijelo tu i tamo, solidno do dobro, nekad odlično, ali malo koja ima lijepo lice, po meni. Ja takve ne mogu smatrati ljepoticama. Ali to sam ja. Drugi su drugačiji. To je sve OK.
Takođe ne razumijem fascinaciju muškaraca velikim, ali baš velikim sisama, po principu "što veće to bolje". Meni je to odbojno. Umjereno je OK.
Tako da nema razloga da se ljutiš, niti da napuštaš forum, možemo lijepo raščistiti situaciju ovde, jer se kod raščišćavanja često vidi da je u pitanju samo nesporazum i ništa više. Nema zle krvi