[quote="dobooj"]Pozdrav svima,
vidite ja sad trazim osobe koje su shlicne meni da se malo prodiskutujemo,
vidish,ja sam srbin uatvari tata mi je srbin a mama hrvatica.
normalno oni se nisu razvodili,nego su i mamini rodjaci ostali u Republici Srpskoj i ratovali na srpskoj strani.
ja znam da ima dosta takve raje po BL,a inache,ja zivim u Doboju,ali bash me eto zanima ajde da napravimo neku anketu da se ovdje malo organizujemo,naravno imam prijatelja srba ali naravno jasnije me razumije neko ko je u shlicnoj situaciji.Jer desilo mi se da mi je jedan chovjek psovo sve i svashta kao ja nisam dovoljno Srbin,ovo ono,pa volim i kada imam nekog shlicnog da se pozhalim jer mnogi "pravi" Srbi neumeju da me shvate.
ajde sada vi napishite kako ste izmijeshani i odakle ste
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da ti prijatelju nemas problema neke druge prirode.
Interesuje me sta si ti radio kad ti je taj "prijatelj" psovao sve i svasta . Vjerovatno nista. Ti si jedan od onih tipova koji dozvoljava svakome sve.
Sta treba "pravi" Srbi da te shvate?
Pravi PRIJATELJ nemora da bude "pravi " Srbin. To ti nisu prijatelji zemljace nego trazi sebi neko drugo drustvo .
SELAM