Pozdrav i tebi. Puno smo se zadržali oko te godine 85. ili 86. Jeste bilo je u šumarskom fakultetu i sve ostale stvari su tačne, jedino tamo gde je esp upisao štabne radnike, nije bio Senad, nego je bila Senada, to ja dobro znam. Ja sam na toj akciji bio zamenik komandanta odnosno komandantice brigade iz Maribora. Ha,ha Ezan, dobro si to upisao "spavao", jer neznam tog, koji je tada spavao. Bilo je stvarno ludo, i kako vidim za neke od nas i nezaboravno. Moram priznati, puno sam imena zaboravio ali se sećam, maogih faca. Od banjalučana najviše se sećam Vesne Aleksić(pozdrave za nju ako je ko vidi) i jednog starijeg brigadira, malo jačeg i volio je puno popit sa nama. Bio je ko tata u vašoj brigadi. I bila su i dva klinca oko 11-12 godina.

Baš sam ovog ljeta s porodicom otišao u Veliko Gradište, da vidim stare drugove iz onih dana, kad još nije bilo važno ko si i odakle si. Bilo nam je ljepo. Strašno smo bili primljeni i vratičemo se još. Želim još jednom ili bar još jednom, da vidim Banja Luku i ako nađem nekog iz Inđije, da vidim i te ljude. Ali kad če se to desiti, bogami neznam. Nadam se, da će se još neko javiti i da ćemo napisati još uspomena na te dane.Nadam se, da razumijete moje pisanje, pošto sam vaš jezik učio pre 25 godina i neke sam stvari več zaboravio, pošto nisam nešto puno vežbao odtada. Pozdrav, do čitanja Darko