Evo bilo mi je interesantno da postavim ovakvu temu, tipa spomenara, zato sto su neki ljudi to spominjali na drugim temama. E sada ne znam da li to vec postoji (priznajem nisam gledala), pa ako postoji brisite, a ukoliko nisam stavila temu na pravo mesto premestite.
Nadam se da ce vam biti zanimljivo
Ime: Branislava
nadimak: Brankica, Brana, Branka, Brandzi, Brančeska, Brankičeza, Branče, Branki, Seka
Zivotno okruzenje: Novi Sad
Zanimanje: student Menadzmenta
Koju knjigu trenutno citas (ne racunaju se skripte) obozavam da citam, trenutno Ivo Andric - Jelena, zena koje nema
Omiljena igrica, kompjuterska ili s kockicama ili na mobilnom?
Memorija, Minesweeper, Klikomanija
Omiljen casopis:
ni jedan, svi me smaraju, jakoooo
Parfem: u sustini koristim sta mi padne pod ruku iz razloga sto se uopste ne razumem u parfeme
Omiljeni mirisi: miris mora, miris tek ugasene sibice i miris trave (tek pokosene)
Nesto manje omiljeni mirisi:miris benzina i gasa (na koji mi trenutno ide auto )
Omiljena muzika, zvuci? Mnogo toga slusam, ali preferiram domacu muziku! Mada u poslednje vreme mi se vrti klasicna i grcka (konkretno sirtaki ) i Vlado Georgiev
Najgore osecanje na svetu: tuga (kada vidim koliko ima lazi svuda oko mene)
Sta prvo pomislis kada se probudis ujutru?
Joj , aj jos pet minuta
Omiljena boja: Crvena!
Koliko puta zvoni telefon pre nego sto se javis? Zavisi ko zove
Koje bi ime dao/la detetu? Anastasija, Teodora/ Vuk, Luka
Sta je najvaznije u zivotu? Sreca, smeh, prijateljstvo, ljubav
Omiljena hrana: Meso (na rostilju, kuvano, peceno, naravno uz neke priloge, ali da je meso)
Da li volis da vozis brzo? Volim brzu voznju, ali kada ja vozim. Bojim se da me neko drugi brzo vozi (sem brata)!
Da li spavas sa nekim lutkicama? Ne i ne pamtim kada sam. Davnooooooo
Oluje - da li te plase ili uzbudjuju? Najcesce me plase!
Koji je bio tvoj prvi auto? Prvi i poslednji za sada jugic iz '89 koji delim sa bratom
Kad bi mogao da sretnes neku/e osobu/e, bilo zive ili pokojne, ko bi to bio??
Moji pokojni baka i deda sa mamine strane (bila sam jako bliska sa njima)
Omiljeno alkoholno pice (samo jedno!)? Pivo
Horoskopski znak: blizanci/devica
Kad bi mogao/la slobodno da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo?
Vulkanolog (to mi je bila VELIKAAAAA zelja kada sam bila klinka)
Kad bi mogao/la da ofarbas kosu, u koju bi boju?
Vratila bih se u svoju boju! Bila sam crvenokosa, plavusa, smedjokosa i sada sam, ali bih volela svoje prirodno smedje koje vuce na plavo ))
Da li je casa dopola puna ili dopola prazna? Puna
Omiljeni filmovi: Prohujalo sa vihorm, Istinite lazi, Mi nismo andjeli 1, Lepa sela, Kad porastem bicu Kengur....
Da li kucas obema rukama ili samo jednom? Obema
Sta se nalazi ispod tvog kreveta? Sanduk sa posteljinom
Koji je tvoj omiljen broj? 9
Koji sport volis da gledas, a kojimse bavis? Gledam odbojku, kosarku, vaterpolo, rukomet, umetnicko klizanje, formulu
Ne bavim se sportom (povremeno aerobik)