banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 12:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Ajoj, Vujko legenda!!
Sjecam se, bio rat, neka 95,96 godina, on bio malo na ratistu, malo u skoli. Kad nije njega bilo, predavala nam njegova zena, a tek frisko izbjegli iz Hrvatske. Pa se citav razred smijao kako ona prica, ko da gledas skolski program na HTV-u. A jesu djeca podla
:lol: :lol:
A kod njega ujutru precas u 15 do 7, i pismeni imamo. A ulazi kako ko hoce, kasnimo, a on nista! Cijeli razred radi grupu A, mozda 2 postenjaka rade grupu B, a zadaci sve iz sveske, pa svesku ispod stola i prepisuj :D
Poslije postade strog, al mene to zaobislo, jedan moj drug cak isao na popravni.
Fino se sjetit toga.
A niko da spomene prof. istorije Branku Strbac, a jest zena legenda!
Ono njeno bacanje olovaka poslije petominutnog kontrolnog :lol:
A tek Petra biologicarka, legenda ziva! Kad dodje na cas na noktima nalakiranim crnim lakom i mnostvom nakita pa kad pise po tabli sve zvecka, hahahha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 21:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Apr 2006, 00:30
Ajoj kud ne nadjoh prije ovu temu.. Branka legenda krv nam je pila sa Nemanjicima a jesu i ti kontrolni bili smijurija...A Petra malo cuga, malo slikari avangadre cak nam je priznala da je bila i hipik : )

Pa Goga Zrnic, mikroba, latincica (joj ona je bila najkrvavija sa onim njenim deminutivima), legenda skole kucni majstor Boki , Zeljka Dardic najjaca ubjedljivo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sta je predavao Vujko?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 00:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Jan 2007, 02:08
Vujko je predavao matematiku. Covjek nije bio bas najbolji. Ako ga pitas nesto, on samo bleji u tebe jedno 3 minuta onda se okrene i nastavi svoje kao da nista nije bilo.

Ima li ikoga iz kasagicevog razreda?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Invader je napisao:
Ajoj kud ne nadjoh prije ovu temu.. Branka legenda krv nam je pila sa Nemanjicima a jesu i ti kontrolni bili smijurija...A Petra malo cuga, malo slikari avangadre cak nam je priznala da je bila i hipik : )

Pa Goga Zrnic, mikroba, latincica (joj ona je bila najkrvavija sa onim njenim deminutivima), legenda skole kucni majstor Boki , Zeljka Dardic najjaca ubjedljivo...

Hahahaha, i nam je Petra rekla da je bila hipik :lol:
Mikroba je posebna prica, mi joj svaki cas donosili kafu iz one skolske kuhinje da bude dobra kad ispituje. A sjecam se da je stalno izuvala cipelu ispod stola :oops: . Latincicu i danas vidjam i pozdravljam.
Sjeca li se ko one sto je predavala filozofiju Slavica "U GLOBALU", ona je bila bas smijesna sama od sebe!
Zeljka Dardic, divna zena, nazalost umrla je prije par mjeseci.
A praksu iz hirurgije smo imali kod Stane koja je bila strah i trepet na abdominali. Jedan put kad smo imali praksu moj drug i ja bili u operacionoj sali. Morali smo sve da pitamo hirurge dok su operisali, te koji je instrument, te koji konac, te ovo, te ono... Na kraju nas doktor pita koja ste godina faxa, a mi bili 3 srednje. Kaze pa sta ce vam to sve onda? A mi kazemo da nas to sve Stana pita sta smo vidjeli, cova se zacudi i sve nam onda isprica. Mi dosli sve sretni kod nje na referisanje, napisali dvolisnicu, a ona nas pusti ranije jer ima neke obaveze. I tako nismo nista ni ispricali sta smo vidjeli, a tamo se satrali jadni :lol:
Al smo zato sve naucili iz hirurgije, da je bilo drugacije ne bi valjalo.

Invader, koja si ti generacija?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 19:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Apr 2006, 00:30
Upisao 2000 zavrsio 2004, razrednik Mira Blagojevic (nazalost pokojna)

Slavica Rakic-Klepic, zivi smor od zene jos sam ja imao tu nesrecu da mi predaje i filozofiju i demokratiju.

E sto se tice prakse mi smo nekako Stanu zaobisli ali smo opet dobili Kasagicku koja je opet u odnosu na Branu bila strah i trepet. To je bila najbolja praksa, svacega je tu bilo bjezanja pacijenata, padanja u nesvjest...

Ali meni su nekako fizicari bili najdrazi Mrdja i Krivosija...jos kad pokupe Lakica i Banjca pa u kafanu i onda narokaju Banjca da ne zna za sebe :D Jednom mi upali kod njega u kancelariju a on mislio da smo elektricari i da upisujemo struju :lol:

A mikroba, mikroba ganjala one izvidjace, skoro citava skola se prijavila, da se slihta naravno, a na kraju kada je trebao zbor da bude ni jedna jedina osoba nije dosla ona se izbila makrimalno-uzela spisak kad je dosla u skolu i pokolj po dnevnicima napravila. Na kraju jedva u penziju ode, prica se da je tome Zrna najvise kumovala :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 20:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
U moje vrijeme niko od tih ljudi nije predavao na medicinskoj skoli,te istoricarke se uopste ne sjecam,meni je predavao Salih Djumisic,a matematiku Snjezana i Cvijeta!Vi ste ocigledno mladje generacije,a mi smo bili ona najjadnija koju je rat pratio sve 4 godine srednje skole,od 91-95!Sjecam se jedino Denisa Galijasa,nekoga je spomenuo,prvo mi je u osnovnoj bio trener,pa posto sam morala prestati da treniram iz zdravstvenih razloga,kada mi je predavao onaj glupi predmet koji se zvao OTP,svetio mi se na ocjenama jer sam napustila tenis,a nidje veze izmedju tog predmeta i tenisa!Otisao je u Ameriku i tamo radi kao trener!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jeste Dani u pravu si. Invader i ja smo mladje generacije. Ja sam upisala 95, zavrsila 99 godine, a Invader je vec napisao za sebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 00:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Ma Bole je bio najveca legenda :D , sjecam se kad sam dosao u 2 srednji u Bl da sam pomislio koji je to klinac - ispalo je da mi je razredni :D
Citiraj:
A niko da spomene prof. istorije Branku Strbac, a jest zena legenda!

sjecam se Branke Strbac i njenog gracioznog hoda , najgore kad sam samo presao nisam znao za taj njen obiciaj petominutnog kontrolnog , ja se raspisao od kulina bana , pa sam odgovrio sam na prvo pitanje :D kad zena baci olovku .
Vijka se sjecam posto je bio jedin pof sto je predavao u uniformi , kad ste vec spomenuli Hrvasku , meni ste kad sam dosao svi pricali kao nadrealisti ,.
Sto se tice ostalih sad cu reci bogohuljene nisam volio pokojnu direktoricu Kraljicu zato sto me je spopadala zbog imidza :D , te je bila pricala da motri na mene :roll: te da je ona bila direktorica da se kad sam se prebacivao u Bl iz Sombora ne bi moga prebaciti :roll: (pologodiste sam zavrsio u Somboru sa vrlo dobrim ) , Bili su mi je ok dr Vera Aksentic istina bio sam bolji sa njom za vreme staziranja nego samog skolovanja ,
Jagodic je isto bio legenda on i njegova diktitanja , najgore je sto je tjerao ljude da uce napamet od a do z kako je on izdiktirao .
he nisam vidio da li je ntko spomenuo "strah i tepet " Jovica i njegove obrane i zastite :D , sto se tice prakse Grada je bio legenda sjecam se da je pjevao dok je radio vjezbe sa pacijentom.sto se tice mikrobe ona je davno bilo zrela za penziju . Ne sjecam se kako se zvala napucana profesoricica farmakologije koja nam je redovno dolazlla u minicu na odusevljenje muskog dijela razreda :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
Ma Bole je bio najveca legenda Slazem se:D , legenda!

Vijka se sjecam posto je bio jedin pof sto je predavao u uniformi , kad ste vec spomenuli Hrvasku , meni ste kad sam dosao svi pricali kao nadrealisti ,. Jaaaaaaaaako :lol:

Jagodic je isto bio legenda on i njegova diktitanja , najgore je sto je tjerao ljude da uce napamet od a do z kako je on izdiktirao . Jagodica se sjecam da smo drzali ruke iza ledja ko u prvom osnovne i niko nije smio pisnut na casu 8)
[b]Ne sjecam se kako se zvala napucana profesoricica farmakologije koja nam je redovno dolazlla u minicu na odusevljenje muskog dijela razreda :D[/quote][/bNe znam ko je tebi predavao farmakologiju, ali meni je predavala Mira Spremo, zena je psihijatrica sad, tad jos nije specijalizirala. Nesto se ne sjecam da je dolazila u minicima.
A legenda je bio i Dane, profa fizickog, super covjek!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 00:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mislim da je nama predavala samo drugo pologodiste znam da je tada bila mlada i da se prenapadno oblacila za profosericu(ne znam ko je predavao prvo jer sam ga u Somboru zavrsio ) , ime mi je poznatao moguce da je bila i Mira Spremo ime mi je poznato , samo mi je nelogicno da ljekar opste prakse predaje farmakologiju -,trebalo bi da magistra predaje ,ali kod nas je sve moguce pa i to .Doduse vjeravatno zna neko ko je isto zavrsio 98 da li je Mira ili ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 03:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
11 minuta je napisao:
Jeste Dani u pravu si. Invader i ja smo mladje generacije. Ja sam upisala 95, zavrsila 99 godine, a Invader je vec napisao za sebe.

generacija :lol:
koji si smjer?
joj sad se i ja prisjetih svih tih bisera,a vec sam pozaboravljala pola tih likova
Stana -vjestica,njoj sam za inat bubala hirurgiju za maturski :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
11 minuta je napisao:

generacija :lol:
koji si smjer?
joj sad se i ja prisjetih svih tih bisera,a vec sam pozaboravljala pola tih likova
Stana -vjestica,njoj sam za inat bubala hirurgiju za maturski :lol:

Opsti smjer. Koji si ti i ko ti je bio razrednik?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2007, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
sto se tice prakse Grada je bio legenda sjecam se da je pjevao dok je radio vjezbe sa pacijentom

Grada legenda.Ti onda mora da si bio FT,generacija iza mene,ako ti je Bole bio razrednik?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2007, 14:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Stana,joj kakav lik,mi smo je zvali Stana Gestapovka,curu je na praksi natjerala da bukvalno sama sebi kida nokte na rukama,zato sto su prelazili jagodice,nije imala nikakve kandze kakve se danas furaju,vec fine,uredne noktice i to bez laka,ali gdji.Helgi,pardon Stani,to nije odgovaralo!Licila je na kljucarke iz zenskih zatvora!Dane jeste bio legenda,mada sam mu rijetko posjecivala casove,fizicko brate nikada nisam voljela,iako sam se bavila sportom,jer mi gimnastika nikada nije isla od ruke,kao ovi ostali spotrovi,a kad mi postavi kozlic pred mene upadnem u tesku depresiju! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2007, 01:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Grada legenda.Ti onda mora da si bio FT,generacija iza mene,ako ti je Bole bio razrednik?

Bio mi je Bole razredni , 98 sam zavrsio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 00:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jan 2007, 00:30
Ja sam četvrti medicinske i veliki broj tih profesora što ste nabrojali i meni je predavalo ili još predaje.

Znam da je ta "mikroba" otišla u penziju prije mog dolaska(dakle prije 2004.).Istoriju mi je predavala Branka, i da, mučila nas je sa Nemanjićima, i sa nekom čudnom strašću je pričala sve lekcije iz istorije, a pogotovo tu. :D
Ajoj Stana je legenda, kod nje je bio strah i trepet na praksi :D . Najjače je kad kod nje odgovaraš i ispričaš sve što znaš i ona kratko podigne glavu i smrknuto kaže "DALJE" :D :D :D ja joj jednom odgovorio nema dalje :D :D: D
Mrđa fizičar mi je bio razrednik u prvom razredu, mogu samo reći kratko LEGENDA od čovjeka, nažalost više ne predaje fiziku dali su mu nekakav poslić samo da ne dobije otkaz.

Ljilja Kasagić je slučaj za sebe :X

A latinčica i njeno čuveno "beterčiči" "beterčiči" :D

+samo da znate da postoji forum medicinske škole (nezvanični) koji vam eventualno može pomoći kod okupljanja :)

http://medicinska-bl.activebb.net/index.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hvala,mozda se i okupimo,ima nas medicinara poprilicno ovdje :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 14:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2006, 08:10
"he nisam vidio da li je ntko spomenuo "strah i tepet " Jovica i njegove obrane i zastite "

Eh Jovic i njegova odbrana i zastita. Ja sam mu bila "miljenica"... gotovo svaki cas bi me prozvao i dao mi jedinicu jer nisam znala objasniti kako se rastavlja se rastavlja neka puska. Za mene je uvijek imao pitanje spremno, na kje naravno nisam znala odgovor i naravno pala bi jedinica. Rubrika odbrane i zastite mi je uvijek bila ispunjena jedinicama. Ali na polugodistu i kraju godine bi se smilovao i dopustio da odgovaram za prolaznu ocjenu i uvijek bi mi zakljucio cetiri.
Ljetos sam ga srela u gradu. Cak mi se sjetio imena. Kakva je to budalina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Beyonce je napisao:
"he nisam vidio da li je ntko spomenuo "strah i tepet " Jovica i njegove obrane i zastite "

Eh Jovic i njegova odbrana i zastita. Ja sam mu bila "miljenica"... gotovo svaki cas bi me prozvao i dao mi jedinicu jer nisam znala objasniti kako se rastavlja se rastavlja neka puska. Za mene je uvijek imao pitanje spremno, na kje naravno nisam znala odgovor i naravno pala bi jedinica. Rubrika odbrane i zastite mi je uvijek bila ispunjena jedinicama. Ali na polugodistu i kraju godine bi se smilovao i dopustio da odgovaram za prolaznu ocjenu i uvijek bi mi zakljucio cetiri.
Ljetos sam ga srela u gradu. Cak mi se sjetio imena. Kakva je to budalina...

hhahah,kreten,nas je vodio u kasarnu pa se ja zaglavila u nekom tenku :lol: mislim da je to jedini predmet koji sam ucila u 4.razredu :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]