Ma Bole je bio najveca legenda

, sjecam se kad sam dosao u 2 srednji u Bl da sam pomislio koji je to klinac - ispalo je da mi je razredni
Citiraj:
A niko da spomene prof. istorije Branku Strbac, a jest zena legenda!
sjecam se Branke Strbac i njenog gracioznog hoda , najgore kad sam samo presao nisam znao za taj njen obiciaj petominutnog kontrolnog , ja se raspisao od kulina bana , pa sam odgovrio sam na prvo pitanje

kad zena baci olovku .
Vijka se sjecam posto je bio jedin pof sto je predavao u uniformi , kad ste vec spomenuli Hrvasku , meni ste kad sam dosao svi pricali kao nadrealisti ,.
Sto se tice ostalih sad cu reci bogohuljene nisam volio pokojnu direktoricu Kraljicu zato sto me je spopadala zbog imidza

, te je bila pricala da motri na mene

te da je ona bila direktorica da se kad sam se prebacivao u Bl iz Sombora ne bi moga prebaciti

(pologodiste sam zavrsio u Somboru sa vrlo dobrim ) , Bili su mi je ok dr Vera Aksentic istina bio sam bolji sa njom za vreme staziranja nego samog skolovanja ,
Jagodic je isto bio legenda on i njegova diktitanja , najgore je sto je tjerao ljude da uce napamet od a do z kako je on izdiktirao .
he nisam vidio da li je ntko spomenuo "strah i tepet " Jovica i njegove obrane i zastite

, sto se tice prakse Grada je bio legenda sjecam se da je pjevao dok je radio vjezbe sa pacijentom.sto se tice mikrobe ona je davno bilo zrela za penziju . Ne sjecam se kako se zvala napucana profesoricica farmakologije koja nam je redovno dolazlla u minicu na odusevljenje muskog dijela razreda