banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 311 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2005, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
zoof je napisao:
Ma Adelone RULEZ! Sve sto on kaze i ja tako mislim (ostalo mi od gimnazije:) :toothy8: :toothy8: :toothy8: :toothy8: :toothy8: :toothy8:

ufff, a ja bas ocekivao da ce bivsi gimnazijalci biti objektivni prema svojoj skoli i sebi samima...

Adelone - nemam vremena u zivotu pisati dugacke postove i obrazlozenja, ni prosipati pamet - meni to ne treba. Rekao sam ono sto znam iz iskustva sebe, i iskustva ljudi u ciju rijec i procjenu potpuno vjerujem. Gimnazijalci - ufurani su, ne svi, ali ne mozes govoriti da nisu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 00:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
monstrum:
Citiraj:
Adelone - nemam vremena u zivotu pisati dugacke postove i obrazlozenja, ni prosipati pamet - meni to ne treba.

Ma brate i da imash vremena, sumnjam da bi neshto pametno i rekao! Tema je bila "gimnazija" (ko je ishao i kad). Shto si se ti nakachio ne dokazuje da su gimnazijalci ufurani, neho da si ti opterecen razmishljanjem o gimnazijalcima i gimnazijom.

Citiraj:
Rekao sam ono sto znam iz iskustva sebe, i iskustva ljudi u ciju rijec i procjenu potpuno vjerujem.

To shto ti znash iz "iskustva sebe" i tih nekih tvojih ljudi u chiju procenu verujesh, mozesh da (shto bi narod reko) okashish machku o rep. Ochigledno se nikada nisi druzio sa nekim ko je zavrshio gim!

Citiraj:
Gimnazijalci - ufurani su, ne svi, ali ne mozes govoriti da nisu.

Blago nama gimnazijalcima, bar se imamo zbog chega "ufurati" (ma shta vec znachila ova klosharska)

PS slobodno otvori temu o shkoli koju si zavrshio, mozda ce se neko i prijaviti 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 03:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
monstrum je napisao:
Adelone - nemam vremena u zivotu pisati dugacke postove i obrazlozenja, ni prosipati pamet - meni to ne treba.

Ma, naravno..... Vi shto niste ishli u gim svoju pamet ne morate dokazivati, kao mi gimnazijalci... Samo mozak na pashu..... :roll: :lol:
monstrum je napisao:
Rekao sam ono sto znam iz iskustva sebe, i iskustva ljudi u ciju rijec i procjenu potpuno vjerujem.

Vau, pun si iskustva..... De i nas poduchi, uchitelju nash nasushni..... :lol:
monstrum je napisao:
Gimnazijalci - ufurani su, ne svi, ali ne mozes govoriti da nisu.

Ako gledamo po ufuranosti, ima milion ljudi koji su ufurani, a da nisu gimnazijalci. To shto ti mislish da su gimnazijalci ufurani jer misle da su pametniji od drugih, to je tvoja stvar. Samo chovjek koji ne zna svoje vrijednosti moze da se prca zbog tog.... Mislim, smijeshno je govoriti da oni imaju neki psihichki poremecaj jer previshe uche ili ne znam ti shta sve josh.... Evo, uzecu sebe za primjer, imala sam jako teshke profesore, ali nit sam bubachila, nit ishta.... Malo rada (umnog - naravno :D ) nikom ne shkodi.... Svako ko se malo potrudi moze sebi da izvuche dvicu iz nekog predmeta pod uslovom da ne zeli vishu ocjenu. Za vishu ocjenu se trebalo malo vishe raditi, ali ja sam imala dobre ocjene samo iz predmeta koje sam voljela, tako da mi to nije predstavljalo problem. Sve shto ne volim sam batalila do daljnjeg.... :D Oni malo lijenji (opet sebe uzimam za primjer) ce chekati do kraja da odgovaraju, pa ce za svoje znanje iz npr. istorije dobiti dvicu jer su morali odgovarati 150 strana umjesto 20 koje je neko odg na pochetku i dobio 5. A opet, gledajuci na predmete na kojima se moralo malo potruditi i zagrijati stolicu, nije svako mogao proci..... Ljudi su najcheshce bjezali iz gim zbog matematike, ali sve se moglo nauchiti.... Nije svako mogao, taj ko je na vrijeme potrazio mjesto u ugostiteljskoj znao je svoje mogucnosti. Cijenim kada ljudi na vrijeme znaju na chemu su i fino odu gdje im je mjesto - gdje se manje radi, a ima solidan uspjeh. Nije za svakoga, to stoji, ali se ne moze reci za osobu iz gimnazije da ima psihichki poremecaj ako je pozeljela vishe znanja i opshte kulture..... Ne budi smijeshan.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
kratko i jasno: druzim se sa oko 20-30 ljudi iz gimnazije, od kojih su neki ufurani samo zato sto su isli u gimnaziju (i nek je klosarski termin, ali obuhvata osobine koje treba da obuhvati).
Da Lisa, niko ne koristi mozak, sem gimnazijalaca, ostali mlate praznu slamu, dok vi spasavate svijet...
Adelone: nisam ja prvi poceo da govorim o ponasanju gimnazijlaca, prelistaj temu... Ne trpim nepravdu (ponasanju odredjenih gimnazijalaca prema ostalim osobama) pa sam zato reagovao na ovoj temi.

Adelone: ovo postu sctiptum ti je krajnje jadno. Rekao sam svoje. Vidimo se na drugim temama, uz izvinjenje sto sam otisao u off topic, navukli me
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

monstrum je napisao:
Da Lisa, niko ne koristi mozak, sem gimnazijalaca, ostali mlate praznu slamu, dok vi spasavate svijet...

Citiracu sebe....
Citiraj:
Nije svako mogao, taj ko je na vrijeme potrazio mjesto u ugostiteljskoj znao je svoje mogucnosti. Cijenim kada ljudi na vrijeme znaju na chemu su i fino odu gdje im je mjesto - gdje se manje radi, a ima solidan uspjeh.

Mislim da nigdje nisam rekla da mlate praznu slamu vec samo da sa manje uchenja dobiju vishe.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 18:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Lisa_Simpson je napisao:
monstrum je napisao:

Ma, naravno..... Vi shto niste ishli u gim svoju pamet ne morate dokazivati, kao mi gimnazijalci... Samo mozak na pashu..... :roll: :lol:

Veoma ufuran i nezreo komentar..... pametni ljudi nemaju potrebe za dokazivanjem, njihova djela su dovoljna 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
jeste cinjenica je da je gimnazija uvijek bila stepenicu iznad svih drugih sklola......al' zamolio bih generacije od 80-tog pa gore da se ne trse sa strogocom i naukom koju su izucili jer je to crtani film u poredjenju sa nekada .......
Gimnaziju su srozali kao i sve naravno ostale skole...al' nju tipicno i drasticno......od kadra(izbjeglickog) prekorezima, strogoce, nauke .....
40-ak % je ostalo nekedasnje gimnazije ako se to da uopste tako izracunati...sve je sad nizerazredno.....al' basss.zavrsava se i prolazi preko stranki i zemljackih drvarsko glamockih linija i lobija ...fertig.
tako da ne pretjerujete kao da ste sorbonu zavrsili asvi ostali su banana skole zavrsili......

p.s imam u kuci dvoje profesora...radilo jedno nekad na gimn. u kuci mi dnevno po jedan bivsi i sadasnji prof. iz gimn. bude tako da.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
The Godfather je napisao:
jeste cinjenica je da je gimnazija uvijek bila stepenicu iznad svih drugih sklola......al' zamolio bih generacije od 80-tog pa gore da se ne trse sa strogocom i naukom koju su izucili jer je to crtani film u poredjenju sa nekada .......
Gimnaziju su srozali kao i sve naravno ostale skole...al' nju tipicno i drasticno......od kadra(izbjeglickog) prekorezima, strogoce, nauke .....
40-ak % je ostalo nekedasnje gimnazije ako se to da uopste tako izracunati...sve je sad nizerazredno.....al' basss.zavrsava se i prolazi preko stranki i zemljackih drvarsko glamockih linija i lobija ...fertig.
tako da ne pretjerujete kao da ste sorbonu zavrsili asvi ostali su banana skole zavrsili......

p.s imam u kuci dvoje profesora...radilo jedno nekad na gimn. u kuci mi dnevno po jedan bivsi i sadasnji prof. iz gimn. bude tako da.......
=D> =D> =D> =D> =D> Svaka cast na ovome,100% tacno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ljepota poroka je napisao:
Veoma ufuran i nezreo komentar..... pametni ljudi nemaju potrebe za dokazivanjem, njihova djela su dovoljna 8)

Ajd dobro.... Mozda me nisi skontao/la, ali me vishe stvarno nervira shto svi govore da gimnazijalci ufurani.... :roll:
Za ovo drugo dijelimo mishljenje.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 07:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Ja sam dugo redovno išao u gimnaziju ,ali ne na časove,pa ako se to računa e onda sam i ja gimnazijalac.
Jednu sam na kraju i oženio da verifikujem "maturu" :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
sto bi rekao jedan profesor iz Gimnazije "kad zavrsite ovu skolu mozete biti profesionalni rjesavaci ukrstenica"...Intelektualci ili oni ufurani ista je to banda,uvijek smo bili gledani drugacije....Meni je bilo odlicno i nije bilo tog ufuranog tripa 8) ....rado bi je ponovila :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 16:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Uvijek su smatrali da su iznad drugih djaka :roll: Samo su vise filovani,nepotrebnim, glupostima :D

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 21:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tacno!Zamislite,cuvena tema profesora Levajca,Voda kaplje iz cesme ili jos bolja Ekser u zidu,pa kome je to poslije u zivotu trebalo ili pomoglo u bilo cemu,jedino da postane prolup zesci!Kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap........i tako dve stranice A4 i na kraju,ustao sam i zavrnuo cesmu!I to je bio najbolji rad!Uzas!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 09:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
nikad nisam razumjela to ogorcenje prema gimnazijalcima...
nikad se nisam ni hvalila niti osjecala superiornijom samo zato sto sam zavrsila tu skolu.ali sustina jeste da gimnazija pruza mnogo vise od ostalih skola,samo je pitanje da li ces znati to iskoristiti.sada sam zahvalna sto me je npr. bajagicka tjerala da citam onolike knjizurine,jer kad bi meni palo na pamet da procitam 'carobni brijeg' ili 'tihi don'-iskreno receno nikad.a svrstavati ljude po tome koju su skolu zavrsili...molim vas...svi gimnazijalci su bubatori,a svi iz metalske su jako cool...mislim da imamo previse godina za takvo rasudjivanje.
i jos,mala dani pokusaj se malo udubiti u radove slicne tom koji si pomenula...shvatices 'sta je pisac htio da kaze'... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 12:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Ne znam kako mi mozemo znati koja skola je koliko zahtjevala kada ocigledno nismo isli u druge skole nego samo u one u koje smo se upisali......... ali kao sto Ina rece mislim i ja da smo malo prestari za ovakve konverzacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 20:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ina,posto licno i veoma dobro poznajem profesora Levajca,mogu ti reci da do dana danasnjeg nisam uspjela da ga skontam za ovh 29 godina!Ni njega ni teme,ma koliko se ja udubila u njih,mozda nisam umjetnicka dusa,ali volim da citam knjige,imam sve knjige koje je on napisao,samo jedna mi je od njih jasna i realna,a to je Jopet sudanija!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 02:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mala dani je napisao:
Tacno!Zamislite,cuvena tema profesora Levajca,Voda kaplje iz cesme ili jos bolja Ekser u zidu,pa kome je to poslije u zivotu trebalo ili pomoglo u bilo cemu,jedino da postane prolup zesci!Kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap,kap........i tako dve stranice A4 i na kraju,ustao sam i zavrnuo cesmu!I to je bio najbolji rad!Uzas!

E ovako.... Kod nas nije bilo tih tema, chovjek je davao sasvim normalne teme.... Ja sam kod njega bila super, uvijek chetvorke i petice iz pismenih radova.... Meni se svidjao njegov nachin predavanja, ali mi se nije svidjalo omalovazavanje pojedinih uchenika i njihovih stavova (ne samo o knjigama, vec uopshte o zivotu).
Imash sve njegove knjige? Meni se ne svidja ni jedna iako je on sebe proglashavao piscem..... Shto se mene tiche, njegova djela su samo napisana dobrom formom, ali im radnju nije dobro docharao... Htio je da pokaze neshto, nije uspio.... Bolji je profesor nego umjetnik.... Zna nauchiti, ali ne zna primijeniti znanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 10:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mislila sam da sam jedina kojoj nisu sjele njegove knjige,ali dobro je znati da nisi usamljen! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 10:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
levajac mi je jako antipatican,nije mi predavao ,ali neki njegovi stavovi i neke scene ... ja sam prokomentarisala sam rad tog ucenika,jer bih na takvu temu i ja odgovorila slicno i u tome vidim smisao...
da samo odgovorim na pitanje gimnazija '99-'03 :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ina je napisao:
da samo odgovorim na pitanje gimnazija '99-'03 :D

to ti je skoro k'o ugostiteljska al' eto......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 311 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]