DELLBOY je napisao:
tanjah je napisao:
ZNATR STA BANJALUKA NIKAD VISE NECE BITI KAO PRIJE BAS ZBOG OVAKVIH STO MISLE DA SU NEKO.NIKO NIKOG NIJE TJERAO JA ZIVIM U BANJALUCI CITAV ZIVOT I KAD IZADJEM NA KAFU NIKOG POZNATOG OD STARE RAJE SVE NEKA DJECA A TI KOJI SE BUNIS PROTIV MENE STO SAM NOSTALGICNA MOZES DA ZABIJES TO TAMO GDJE SUNCE NE SIJA.I NEJAVLJAJ SE NA OVU TEMU AKO NEMAS STA PAMETNO RECI.A LJUDI KAO JA KOJIMA JE TAKVIH SERONJA PREKO GLAVE NEK UZIVAJU U USPOMENAMA.SVAKA GENERACIJA IMA SVOJE TAKO I MI.MA STA SE JA OBJASNJAVAM IMAM PRAVO NA SVOJE MISLJENJE.
[b]Tanjah koji ti je datum proizvodnje?
kaže ona stara od Balaševića: ...neki novi klinci, neki novi klinci, neki novi klinci...
[/b
Bas nije u redu sto tako pitas curu, cuj datum proizvodnje?!
I meni se Tanja desi da nikog poznatog ne sretnem pa se pitam, Boze moj gdje su ti svi ljudi. Shvatam ja da svaka generacija nosi svoje i da ovi mladji izlaze vani, sve je to ok, ali prije se znalo gdje izlazi malo starija raja, a gdje klinci i to je bilo strogo odvojeno.
Opet dosta mojih prijatelja je otislo i to zadnjih par godina unazad, neki su nasli posao vani, snasli se. Nije ni cudno sto nikog ne sretnem kad je puno ljudi sa strane, pa ih logicno ni ne znam, nismo isli zajedno u skolu i nismo zajedno odrasli. Ne kazem nista protiv njih, ali oni se bolje poznaju medjusobno i druze ovde u Bl, premda su dosli iz Glamoca i kojekuda.
Pozdrav svima.[/quote]