banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 03:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta: Daco
PostPoslato: 10 Okt 2007, 03:52 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2007, 17:32
Ja mislim da imam tacne informacije o Aidi Osmancevic ... posto sam to JA. Zdravo Daco i svi ostali. Jeste, napustila sam BL u '96-toj i otisla za USA. Jos uvijek sam u USA i ako imas zelju da mi se javis posalji mi pp.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
:angel: Nemas pojma koliko mi je drago sto si se javila,narano javim ti se na pp,ali sam ti odgovorila i na e-mail koji si mi poslala!Jubim te puno,puno!!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2007, 10:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
2 mala dani 2 je napisao:
Pile odbojka je napisao:
Cao
Ako mislis na Enesa Ganibegovica iz Mejdana koji je bio moj skolski je zivio u Svedskoj ozenio se i sa zenom preselio u Sarajevo. Otvorio je Banjalucku cevabdzinicu na bascarsiji

Mislim da je to taj Enes,kakva slucajnost,prosle godine sam bila u Sarajevu i ispred te cevabdzinice na Bascarsiji,ali s obzirom da sam prije rata imala priliku probati u Sarajevu banjalucke cevape koji tome nisu bili ni nalik,mislila sam da je to opet to!da sam znala,sigurno bih pojele bar jednu srednju sa duplom namocenom lepinjom!Drago mi je zbog njega!

Ako mislis na cevabdzinicu Kastel,nije to Enesova vec jednog Mirse koji ima puno familije u Bluci..Pozdrav mojim sugradjankama

Vrh

Tema posta: trazim ILIC ZORANA
PostPoslato: 26 Nov 2007, 01:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Nov 2007, 01:41
TRAZIM ILIC ( OSTOJA ) ZORAN, KOJI JE PRIJE RATA STANOVAO U SARAJEVU, TACNIJE - VOGOSCA.

U TOKU RATA JE OTISAO SA PORODICOM VAN SARAJEVA I JEDNO VRIJEME JE BIO NASTANJEN U NOVOM SADU.

IMA CERKU MONIJU, SINA DARJANA. DRUGOM SINU NE ZNAM IME.

UNAPRIJED ZAHVALNA.

Vrh

Tema posta: :O)
PostPoslato: 26 Nov 2007, 11:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2007, 11:47
U osnovnjaku sam imala drugaricu Dzanarku,za vrijeme rata se odselila... Isli smo u O.S. "Esad Midzic",uciteljica Vuletic Rajna... Zaboravila sam kako se preziva... :cry: Druzile smo u skoli,nismo zivjele blizu...Cesto je se sjetim... :) Ako neko slucajno zna moju drugaricu sa "neobicnim" imenom i neobicno velikim srcem neka mi se javi... :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2007, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Hej,pa drugarica ti uopste nema cudno ime :D ,samo sto mi voda udari na usta,jer se sjetih onih dzanarki koje smo brali ,pardon krali iz kasarne Mladen Stojanovic!

Vrh

Tema posta: ne
PostPoslato: 30 Dec 2007, 19:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2007, 15:58
Nazalost neznam nikod od njih

Vrh

Tema posta: Re: :O)
PostPoslato: 31 Dec 2007, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mrvenzi je napisao:
U osnovnjaku sam imala drugaricu Dzanarku,za vrijeme rata se odselila... Isli smo u O.S. "Esad Midzic",uciteljica Vuletic Rajna... Zaboravila sam kako se preziva... :cry: Druzile smo u skoli,nismo zivjele blizu...Cesto je se sjetim... :) Ako neko slucajno zna moju drugaricu sa "neobicnim" imenom i neobicno velikim srcem neka mi se javi... :angel:

Koja generacija je u pitanju?!?

I moj brat i ja smo bili kod uciteljice Rajne. Inace, vidjela sam Uciteljicu Rajnu u Tropic-u, prije nekih 3 sedmice.. Godine su ostavile trag na tom lijepom licu ali ona je uvijek ista :angel:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]