banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 08:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 12:49
mala dani je napisao:
A jest volim sto sam plava,a pametna!A boze moj sta cu od tolike pameti!Hvalite me usta moja! :lol: E ,drago mi je sto si bar na ovaj nacin trenutno sa nama,svakako,zapalicemo na Gradjisu kad dodjes,samo da ne ispusimo steku :lol: Potrazicu Shekija svakako,a tebi jos jednom puno,puno hvala!

Ali nisi prirodna plavuša :D A što se tiče Građiša, koliko sam ja primjetila, tu se sada rade neke druge stvari :oops:

Btw pozdrav svima na forumu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 08:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sheriff je napisao:
Ja bas ne znam ni jednu kafanu, restoran ili slicno gdje radi neko iz borika. Barem ne u mom home town-u :D

Ništa se ti ne brini, stiće već neko i do tebe :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 08:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

oggy je napisao:
Imam jedno vrlo ozbiljno pitanje.
Ima li neko od nase generacije (par god. mladjih, par god. starijih) da ne radi kao konobar? Nemam nista protiv profesije ( i sam sam to radio neko vrijeme) ali mi nije jasno da li ima neka kafana gdje ne radi neko iz Borika?

Naravno da ima, pisala sam ti već o tome :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 09:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Vi gore prozvani :D pomozite mi da dešifrujem neke sa foruma, npr: hazoous, Adrenalin, The Godfather

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 11:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sheriff je napisao:
lol, pun pogodak 8) Ako te interesuje vise o Zoki, obrati se Sekiju. On radi u.. hm, zaboravio sam kako se zove lokal

Lokal se zove "Plazma" (u onoj novoj zgradi kod Mr X-a).

Moguce je da cu se opet zateci dole negdje na balkanu jos ove godine, pa ako budem dolazio u bl, javim ti se. Pa da zapalimo po jednu na Gradjisu 8)

Ti reče da si prestao pušiti? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 14:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2007, 01:13
Pa ti Neptune odma ni manje ni vise nego 5 poruka okaci :lol: Dobro, makar je lijepo pregledno i jasno kome se obracas, ali ti si uvijek bila pristojna i uredna. :lol: Nego u vezi drogiranja sa cigaretama.. ti me vazda pecas pa tako i na ovu temu, al' nema veze samo ti pecaj. Znas onu staru narodnu "ko drugome jamu peca, sam ce se u nju upecati". :-? Anyway, prestao jesam, ali sa starom rajom na gradjisu se moze uvijek prikuriti jedna za stara vremena.
Btw, a sta se to sada radi na gradjisu? Djeca vjerovatno fino pristojno sjede i diskutuju o postmodernistickoj literaturi i piju neki sokic. :wink: Pa nismo ti ni mi draga moja bili nesto finiji, sa tom razlikom da su se u nase vrijeme koristili 'samo' alkohol i cigarete. Nesto se pretendiralo da su tu lafo i neke lake droge bile umijesane (to je navodno cool), ali nista tu nije bilo. Jesmo bili malo divlji (kad se samo sjetim koliko smo Noni i ja znali besmisleno budalesati.. :lol: ) i izgledali kao klosari, ali to je to.
Mada predpostavljam da su neki danasnji i vama mislim dobro poznati bl junks na gradjisu zapoceli tu karijeru, ali to je nakon mog exodusa iz bl.

Nego kad desifrujete neke sa foruma, let me know posto i mene interesuje ko je ko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 11:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ah znaš mene, kad počnem da pišem ne znam da stanem :D
Hvala ti na onim komplimentima (pristojna i uredna), pa i ti si uvijek bio pristojan :wink:
A što se tiče onoga sa cigaretama, šta da ti kažem ribe smo, pa ko koga upeca :lol: Anyway ja i dalje napredujem, pa se nadam da sam uskoro bivši pušač!
Na tvoje pitanje: Šta se to sada radi na građišu? pa bio si živi svjedok. Djeca definitivno ne čitaju Hegela, već savremenu "književnost" tipa Playboy-a :angel4: Btw definitivno mislim da smo mi ipak bili finiji.
A kad već spominješ tvoje i Nonijeve budaleštine, skoro sam se sjetila jedne i pala od smijeha! A što se tiče izgleda nisi u pravu, pa i danas si u sličnom fazonu (mislim karirane košuljice preko hlača), doduše bez ziherica :toothy10:
Nego gdje su nam ovi gore?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Hmmm, ne znam ni ja ko su hazoous i The Godfather...

Ali, u posjedu sam kompromitujuće fotke, glavni akteri - (s lijeva na desno) Adre i Oggy, uslikani bez njihovog znanja, razularena žurka, Studentski grad, Beograd, 1996.

Upozoravam da je fotka uznemirujuća...

Ko ima slab stomak, neka je ne otvara...

Toliko je grozno da sam morao staviti link umjesto same fotke...

Pa, sa srećom!

Eto je dole...

http://i116.photobucket.com/albums/o32/ ... L/bg96.jpg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 12:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2007, 15:35
[quote="

http://i116.photobucket.com/albums/o32/ ... L/bg96.jpg[/quote]

to nije istina!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 12:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nemoj tako, baš ste medeni :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 13:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 22:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Na gradjevini je trenutno mirno i tiho.Sva fina djeca spavaju.Sad je sve fino usminkano tako da...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
A joj,sad bih ja svasta nesto rekla samo ne znam odakle da pocnem!Prvo cu da bacim komentar na postavljenu fotku > OGGY SUNCE LI TI POLJUBIM,STA SI TO RADIO TAMO PO STUDENTSKOM GARDU,A JA MISLILA COVJEK SE UOZBILJIO I STUDIRA.Neka nije on kriv sto je bio u prilici,a ni djevojka u neprilici,al fino im je nema dalje,vjerovatno uslikano poslije ohhhooo piva! :drinking: :P I nemoj sad da se izvlacis tu kao nije istina,pa covjek je pokazao corpus delicti,sad sto se ti nesjecas,to je vec problem od ranije,pamtim i jos neke zurke sa crnim rupama! 8) Nego,ko je Neptun?Po svemu napisanom,trebalo bi da se znamo,ali ja ne znam ni jednu finu i pristojnu djevojku sa Gradjisa,bar ne u to vrijeme,jer svi smo bili komadi budala kakve ona gradjevina vise nece vidjeti!Poredjenje nas i danasnjih klinaca je ne zamislivo,prvo mi jesmo bili otkaceni,cugali,pusili,imali 1001 zaj....u,ali urbani klinci i njihove metode su drasticne.Sad se sastanu radi sexa na parkingu kod bolnice,pa onda umjesto da odrade posao izvrse ubistvo iz koristoljublja,sa poluautomatskom puskom,sa 4 metka u coveku!Eto to je furka,a sad ti to uporedi,nema sanse!Drugo,sto se tice ko je ko,znala bih vam pomoci samo oko The Godfathera,a ni ja ne kuzim bas najbolje ostatak ekipe,znam iz koje su generacije,ali....MA PLAVUSU STE NASLI DA VAM OBJESNJAVA KO JE KO I STA....KATASTROFA :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 18:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
E,ajd sad vi meni pomozite,vise nije u pitanju ni boja kose,osjecam se kao da imam krizu svjesti,crne rupe ili sta vec,jer cini mi se da i adrenalin i neptun znaju ko sam ja,vidim da se ne trazi pojasnjenje,ali ja djevojku sa slike definitivno ne znam ili je tako ispala na slici da se ne moze prepoznati!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
gdje ti vidis zensko uopste ?? :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 23:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2007, 01:13
:D Zensko ili ne.. Ja znam ko su: Mala Dani, Oggy, The Godfather i Neptun. Ostali na ovom forumu su mi misterija.
A Oggy, znali smo od uvijek da si jedan prefin decko, ali o ovoj strani tvoje persone nije niko od nas mogao ni sanjati :lol:
Sto se ondasnje gradjevine tice, bili smo malo blesavi al' smo barem do nekle bili 'cool' 8)
Da se vratim na temu osbc, da li neko zna gdje je nastavnica Emilija i sta se uopste desilo sa njom? Zvali su je "Debela Emilija" i bila je direktorica nase skole prije Kaplana, a poslije je predavala sh.
Pozdrav svima and keep safe!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 09:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Dušice dobro si ti uspio da dešifruješ forumaše. Ovako, ja znam ko su: Oggy, Mala Dani, Adrenalin (btw to mi je Oggy dešifrovao) i naravno Sheriff :D Ostali dajte se malo "demaskirajte"!
O Emiliji ja lično ništa ne znam i nisam čula, ako budem javim ti.
Btw juče ujutru, kad sam prolazila pored nama drage škole, sam vidjela Slobu muva se po dvorištu i "dočekuje" vjerovatno nove đake. Lijepo smo se ispozdravljali, čovjek je bukvalno isti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2007, 09:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

mala dani je napisao:
A joj,sad bih ja svasta nesto rekla samo ne znam odakle da pocnem!Prvo cu da bacim komentar na postavljenu fotku > OGGY SUNCE LI TI POLJUBIM,STA SI TO RADIO TAMO PO STUDENTSKOM GARDU,A JA MISLILA COVJEK SE UOZBILJIO I STUDIRA.Neka nije on kriv sto je bio u prilici,a ni djevojka u neprilici,al fino im je nema dalje,vjerovatno uslikano poslije ohhhooo piva! :drinking: :P I nemoj sad da se izvlacis tu kao nije istina,pa covjek je pokazao corpus delicti,sad sto se ti nesjecas,to je vec problem od ranije,pamtim i jos neke zurke sa crnim rupama! 8) Nego,ko je Neptun?Po svemu napisanom,trebalo bi da se znamo,ali ja ne znam ni jednu finu i pristojnu djevojku sa Gradjisa,bar ne u to vrijeme,jer svi smo bili komadi budala kakve ona gradjevina vise nece vidjeti!Poredjenje nas i danasnjih klinaca je ne zamislivo,prvo mi jesmo bili otkaceni,cugali,pusili,imali 1001 zaj....u,ali urbani klinci i njihove metode su drasticne.Sad se sastanu radi sexa na parkingu kod bolnice,pa onda umjesto da odrade posao izvrse ubistvo iz koristoljublja,sa poluautomatskom puskom,sa 4 metka u coveku!Eto to je furka,a sad ti to uporedi,nema sanse!Drugo,sto se tice ko je ko,znala bih vam pomoci samo oko The Godfathera,a ni ja ne kuzim bas najbolje ostatak ekipe,znam iz koje su generacije,ali....MA PLAVUSU STE NASLI DA VAM OBJESNJAVA KO JE KO I STA....KATASTROFA :lol: :lol: :lol:

Draga moja, da je bilo finih djevojaka na Građevini, ja tvrdim da jeste. Činjenica da smo malo divljali nije ništa neuobičajeno kad uzmeš u obzir uzrast u kojem smo bili. Hormonske oscilacije su čudo :D Po drugi put odgovorno tvrdim da su današnji tinejdžeri gori 1000 puta.
A da li se mi znamo, i te kako draga moja.
Btw išle smo zajedno u osmi 8)
Pošto vidim da ste svi upućeni odajte mi tajnu ko je The Godfather

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sto mene ne pitas ko sam? :lol: ne ujedam ja..... :lol:
na private lijepo imas poruku pa....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 16:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2007, 15:35
sestro Dani to nazovi zensko pored mene je mladic koji je isao sa tobom 7 godina u razred i stanovao 143 metra od tebe.
Shoma nemam nikakvih sklonosti ka djecacima koji izgledaju kao djevojcice, a ti Stupar ne kaci slike u kojima te ljudi mjesaju sa zenama.
p.s. i nisi neka riba!!! :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]