banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 13:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
a jajajajajajajaaaaaa Adis :lol: :lol: bila su to vremena :lol: :lol: :lol: ha, Secret? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 13:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
nego sta... nego gledam na lj.s.e. onu temu o najboljim curama u gradu, pa ih zalim... kad ce shvatiti da su najbolje cure vec davno napustile grad :lol: ... i da su legende kao radio i basdans itd...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Secret je napisao:
nego sta... nego gledam na lj.s.e. onu temu o najboljim curama u gradu, pa ih zalim... kad ce shvatiti da su najbolje cure vec davno napustile grad :lol: ... i da su legende kao radio i basdans itd...

Predpostvaljam da se salis, a ako si ozbiljna onda si u velikoj zabludi. Parkicem se setaju ljepse djevojke nego ikada :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 15:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
draga ajkulice... svaka epoha ima svoje carice. ne znam koliko si stara i da li si uopce u mogucnosti da ocjenjujes, ali nema veze... i naravno da se ne salim. ali kao sto rekoh, u svakoj epohi neko vlada, tako da sigurno ne negiram da i sad ima ljepuskastih curica :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I te kako sam ( starkaco :P ) u godinama da mogu realno da ocjenjujem :D I znam kakve su cure onda hodale a kakve sada. Mi smo bile prirodnije, ove sadasnje su napucanije :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Tema je kafici ili ribe???Nesto bas ne kontam,al eto i ja cu se pridruziti ajkulici,s obzirom da sam u godinama koje vrlo dobro pamte ono proslo vrijeme,mogu samo reci da je danas zaista dosta lijepih riba po gradu,nista manje nego onda,samo sto neke jos zulja asfalt! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
princo je napisao:
Cuj azdajica izlazila u mombasu!!E gadfather zna ona nas garant!!
Razgulila u SAD iz ove tuge!tako treba!Cota ti je i dan danas vlasnik tog strasnog lokala(Mombasa)!Strasno!Treba snimiti film o toj Mombasi u zadnjih 15-tak godina!A i Boriku uopste!

kao sto rekoh-BORIKELEKTRO!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 11:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Mi smo bile prirodnije, ove sadasnje su napucanije :wink:

i sta zakljucujemo iz ovog? :P :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 13:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
:D Sto mi je dargo da nisam jedina ja matora na ovom forumu, da im ajos ljudi koji se sjecaju Sebastijana. Koje je to bezbrizno doba zivota bilo.

Ulazis vikendom u rupu (to sada mogu reci, onda je bilo fantazija) i U2 dere. Koja vremena. Bilo je stavrno fantazija. Borik je za mene uvijek bio sranje, iako sam odrasla u istom.

A i dan danas kada prodjem kraj "kajaka" bih plakala na sta lici. Smijurija|||| pravi KIC! :fist:

Monnet mi je jos uvijek ok, iako su likovi malo receno isfucani. A " venecija"? Kada je AB ponovo otvoren? Zadnji put bila u augustu i nij ebilo nISTA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 13:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bebish,AB je otvoren u decembru ponovo,predivno je,samo vjerujem da nikada vise necu uci u one crvene separeje kojih sam se do nedavno tako rado sjecala!Obavezno otidji,neces se pokajati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
8) Cim prihajam. Hvalaa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cosma je napisao:
ajkula je napisao:
Mi smo bile prirodnije, ove sadasnje su napucanije :wink:

i sta zakljucujemo iz ovog? :P :wink:

Ove se znaju bolje srediti za paradu :D :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hehehe al' skontaj da smo mi u ono vrijeme u BL samo Zenit i Bosku imali, tako da se vecina oblacila u Zagrebu ili Italiji, sjecas se :wink: .. a malo ko se na pijaci oblacio.. dok je danas obrnuto - jelte :lol:

a danas? pa imas sminku za marku, rezultat svega toga se vidi danas na curama sirom BiH... tako da :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stipu ti to, ali sam ja ostajala bez daha kakvih ljepotica ima :wink: A nisam sklona zenama, casti mi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 14:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma da ih ima.. ima ih na svakom cosku.. a zamisli tek nas u ono vrijeme sa suknjama do gaca :lol: :lol: :lol: nidje veze..
meni je stvarno zao, ali omladina danas u citavoj BiH je totalno u *urcu - plod nasih politicara, naseg ratovanja, Pink koji koristi situaciju pa salje turbo folk prostitutke koje obradjuju danasnju omladinu i blajhaju im mozak sa nemoralnim izgledom i ponasanjem.. sto jest - jest :-?

ja im vala ne zavidim ni sekunde, nit bih se ni zasta na svijetu mjenjala snjima.. eto koliko ta ljepota danasnjih curica po BL i dalje meni vrijedi - nix..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ostarila si :D I mnogo zajedljiva postala :P Pusti djecu nek' se oblace kako hoce :D Svakom je njegova mladost najljepsa :angel:

Citiraj:
a zamisli tek nas u ono vrijeme sa suknjama do gaca nidje veze..

Jadna, sad se gace ni ne nose :lol: :lol: Samo se obriju :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 14:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cuj zajedljiva :lol: prije bih rekla otvorena i iskrena, sa godinama se i oci otvore.. vidjeces uskoro i sama :D ...

cuj gace ne nose?! ma najbolje su :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vidi sad o gacama!!!!!Ma nidje veze sa temom!Bezze!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2006, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da li je neko izlazio u Marbel,tamo 90-tih?Bilo je dobro,a onda su poceli da izlaze fudbaleri Borca,koji su tada bili kao neke face,pa su curice dolazile samo zbog njih i blejale po cijelo vece,a da ne popiju ni jedan socic!Ja sam radila tada tamo,kako mi je to islo na zivce!
P.S.Naravno nisam metuzalem toliki,radila sam i isla u skolu,tako sam dolazila do dzeparca!Vremena su bila takva,a i vise smo znali cijeniti dinar nego danasnji klinci,jer smo se za njega trebali dobro pomuciti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2006, 14:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Kako da ne, bas sam neki dan ga spominjala ali mu se imena nisam mogla sjetiti. Dobar je to kafic, da li jos uvijek radi?
Nego ja vidim neki duhovi nam ovdje hodaju.... Secret , maco pa gdje si ti godinama???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]