E pa kad sam dobio odobrenje da nastavimo.....Iz Naselja Sunca bila je vise cura al par sto se mogu sjetiti imena su Snjezana i Milena (obadvije isle sa mnom u razred),pa Bojana cini mi se.
Eh sad I_Am ti bi mogla znati posto si iz tog podrucja al znamo sam "podno" Paprikovca par cura Tanja (Grahovac cini mi se da se prezivala) Ira Frahmand il tako nesto,zivjele iznad Tranzita par ulica od "Markane" (ako ko zna za tu kafanu na tranzitu).
Pa onda raje iz Nove Varosi il bar ljudi sa kojim sam isao u razred..Goran Kalaba (zivio u Franje Kluza iza Marakane,tu sam i ja bio),Aco Radovanovic (cuo sam davno da je izbo neku kelnericu).
Nego sto se tice Brace Pavlica...sta bi sa Koviljkom (domacinstvo) sto me mrzila,Simic (muzicko) sto me oborio

na polugodiste,cuo sam da se Sanja udala (S/H)...jesu napravili salu za fizicko ikada i jesu popravili koseve na igralistu?
Kako se zvala ona sto je predavala francuski..sto je provaljivala kako se hvalila ljudima iz Pariza kada su bili u posjeti BL ,kako je BL "grad svjetla".
Eh sada mi pade jos par cura iz Brace Pavlica..Tereza Glavas je navodno u Americi,ona je bila Dragana (ne sjecam se prezimena) zivjela podno Naselja Sunce kuca iznad nekadasnjeg kafica "Milano".
Gledao sam sajt Ive Andrica,skoro sve novi profesori.
Eh kad se sjetim da su nas tjerali da igramo fudbala na bljuzgi pred skolom pa onako skroz mokri na cas isli..Sanja nas jednom pustila kuci ranije da ne promrznemo.
Sta bi sa onim malim Johnijem sto je ruknuo bombu pred Boskom?