banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 11:47 Danas je 29 Mar 2026, 11:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Ne ljutim se,svrco,ali mi je izgledalo pomalo zajedljivo!Znam da dosta ljudi ovdje zna da sam bila u braku,ipak nije to bilo malo,ali isto tako vrlo mali broj zna da vise nisam!I to je bila veza O.S.Branko Copic,obadvoje smo isli u nju,ali ocito je da smo trebali ostati samo na toj prijateljskoj relaciji,vjerovatno bi nam zivot oboma otisao u sasvim drugim smjerovima!Ali sudbina ponekad uplete svoje prste,pomrsi konce i napravi nam od zivota ono sto smo najmanje zeljeli!
A nemoj da mi se kunes u slobu,slobo je mene bas volio,bio mi je posebno smijesan,kada se onako blesavo iskezi i izgovori moje ime!Sto sam od njega naucila,naucila sam za sva vremena!Kod njega sam imala 4,ali sam zato sam cijelu srednju skolu imala kod par razlicitih profesora uvijek cvrstu 5,koju dobijem pocetkom godine i poslije sam carica!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Citiraj:
Ne ljutim se,svrco,ali mi je izgledalo pomalo zajedljivo

Ja kad se pogledam u ogledalu na sve drugo ličim.
Nije bilo uopšte namjera da budem zajedljiv, samo sam jednom negdje na ovoj temi pročitao termin udata tako da su promjene moja površnost u daljem čitanju.

Što se Slobe tiče a se zadesiš sa njim 10 dana na moru i uz sve to budeš sa istim na istoj plaži. :D
Živ od njega nisam ostao.
" Izvinjavam se druže nastavniče".
"Mrš pi... ti materina nisam ti ja ovde nastavnik ja sam slobo." :D
A poslije tog raspusta u školi krv je moju na slamku pio.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 16:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ti si bas nadrljao sa ljetovanjem!Nisam imala tu priliku i cast sresti nikoga od nasih nastavnika u takvoj situaciji,a sad mi je drago kad cujem tvoje iskustvo!Do duse ,tamo gdje sam ja ljetovala isla su samo djeca vojnih lica i cehoslovaci,koji su sve zivo sa sebe prodavali za par "črvenih"!
Ipak bila su to tako lijepa vremena i tako bih se rado vratila u to vrijeme kada su jedine brige bile one skolske i da li ce te starci pustiti van duye od 9h,a onda si bio car!A ko je imao izlaz da 10h,bio je faca nevidjena!Gledam danasnje klince,oni sada izlaze u to vrijeme,ali ne znaju ni upola da uzivaju u vremenu provedenom vani,kao sto smo mi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2005, 13:09
sad sam se sjetio jedne cosove ajmo sa pojila kad nas tjera sa fontane :multi:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 21:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Joj,jeste,ta mu je bila do bola!A jest nam i bio merak nabiti se tamo oko fontane!Meni je ostala u sjecanju ona od Kaplanke USTANITE SE! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 23:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2003, 19:51
[quote="mala dani"]Joj,jeste,ta mu je bila do bola!A jest nam i bio merak nabiti se tamo oko fontane!Meni je ostala u sjecanju ona od Kaplanke USTANITE SE! :lol:[/quote]

jeste "mala dani" u pravu si ja sam prosle godine bio na basketu na skolskom i odem da pijem vode u skolu.. kao da se vrijeme vratilo 10 godina unazad..
imao sam osjecaj da vidim svu raju iz skole kako trce tuda.. i nastavnike kako sjede na onoj klupi..

ajoj da mi je ponovo u osnovnu skolu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 23:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Avg 2005, 17:31
vozdra raja evo reko i ja da se umjesam.Sta je sa cerkom od cosa,biljanom,mi smo bili dobra raja,i isli smo u isti razred, svi pricate o Slobi,Kaplankii nekima drugima,jest istina je da su bile legende.............ali niko ne spominje najvecu legendu na nasoj skoli Mrkelu zvanog Mrki na ostrvu krki.............hahahahaha kakva je to legenda bio....a sto se tice fontane bas je merak bio napiti se vode pogotovo kad dodjemo sa fizickog pa se ko krave nasadimo........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 07:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Citiraj:
Ti si bas nadrljao sa ljetovanjem!Nisam imala tu priliku i cast sresti nikoga od nasih nastavnika u takvoj situaciji,a sad mi je drago kad cujem tvoje iskustvo!Do duse ,tamo gdje sam ja ljetovala isla su samo djeca vojnih lica i cehoslovaci,koji su sve zivo sa sebe prodavali za par "črvenih"!

To je tu i bilo u Baškom Polju :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Luca Toni je napisao:
vozdra raja evo reko i ja da se umjesam.Sta je sa cerkom od cosa,biljanom,mi smo bili dobra raja,i isli smo u isti razred, svi pricate o Slobi,Kaplankii nekima drugima,jest istina je da su bile legende.............ali niko ne spominje najvecu legendu na nasoj skoli Mrkelu zvanog Mrki na ostrvu krki.............hahahahaha kakva je to legenda bio....a sto se tice fontane bas je merak bio napiti se vode pogotovo kad dodjemo sa fizickog pa se ko krave nasadimo........

Luca Toni,Bilja se udala odavno,takodjer za lika iz nase osnovne,samo sto je starija generacija,Sasa Puac,imaju dvoje preslatke djecice!Bilja je ostala ista,raja!A o Mrkiju ja nista ne znam,mada je stvarno bio lik ne vidjeni!Jos se sjecam onih karikatura koje su njemu i Arbutini stavljali u dnevnik!Jadnicak,nesto mi ga uvijek bilo zao!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 11:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

murphy_law je napisao:
Citiraj:

To je tu i bilo u Baškom Polju :wink:

Nemoj zezati,pa odkuda Sloba u Baskom Polju?Nisam imala prilike ga vidjeti dole,a dole sam ljetovala nekih 9 godina za redom!Uvijek skoro ista raja,isti ludjaci!Najvise mi je ostala u sjecanju 89 i 90 godina,valjda smo tada poceli pomalo stasavati iz klinaca i klinceza u frajercice i frajerice,pa su tada i provodi polako pocinjali!Sjecam se terase hotela Alem gdje su redovno gostovale ex-yu estradne dive,od Djordja Marjanovica,Magazina-sa Ljiljom Nikolovskom,Novi Fosili.....Bila su to prelijepa vremena!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 11:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bokacbl je napisao:
mala dani je napisao:
Joj,jeste,ta mu je bila do bola!A jest nam i bio merak nabiti se tamo oko fontane!Meni je ostala u sjecanju ona od Kaplanke USTANITE SE! :lol:

jeste "mala dani" u pravu si ja sam prosle godine bio na basketu na skolskom i odem da pijem vode u skolu.. kao da se vrijeme vratilo 10 godina unazad..
imao sam osjecaj da vidim svu raju iz skole kako trce tuda.. i nastavnike kako sjede na onoj klupi..

Ajmo na partiju basketa,cim malo otopli!Pa na Ca-pauzu iz vrtica! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
mogu ja pustati muziku???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
murphy_law je napisao:
Citiraj:
Ne ljutim se,svrco,ali mi je izgledalo pomalo zajedljivo

Ja kad se pogledam u ogledalu na sve drugo ličim.
Nije bilo uopšte namjera da budem zajedljiv, samo sam jednom negdje na ovoj temi pročitao termin udata tako da su promjene moja površnost u daljem čitanju.

Što se Slobe tiče a se zadesiš sa njim 10 dana na moru i uz sve to budeš sa istim na istoj plaži. :D
Živ od njega nisam ostao.
" Izvinjavam se druže nastavniče".
"Mrš pi... ti materina nisam ti ja ovde nastavnik ja sam slobo." :D
A poslije tog raspusta u školi krv je moju na slamku pio.

...Slobo je kod nas,od pet dana na moru,jednu noc prespavao na
stepenicama,a drugu u siblju ispred hotela sto lici na dekoraciju
dvorista...i nije nam dao da ga odnesemo u sobu:) -htio je u kafanu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 14:18 
Početnik
Početnik

[quote="mala dani"][quote="bokacbl"][quote="mala dani"]Joj,jeste,ta mu je bila do bola!A jest nam i bio merak nabiti se tamo oko fontane!Meni je ostala u sjecanju ona od Kaplanke USTANITE SE! :lol:[/quote]

ajoj da mi je ponovo u osnovnu skolu..[/quote]
Ajmo na partiju basketa,cim malo otopli!Pa na Ca-pauzu iz vrtica! :lol:[/quote]

pa s obzirom da je vojno igraliste u fazi pravljenja bazena, sve je izvjesnije da ce se basket ove godine igrati na skolskom...
eto prilike da se ponovo napijem vode na skolskoj fontani..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
bokacbl je napisao:

..usla sam u skolu prije par godina,kao da sam usla u lego kucicu,sve ludilo maleno i ne mogu da vjerujem da smo se svi tamo uspjeli nagurati kad je dan skole kad te Cos opomene i poprijeko pogleda dok hor pjeva,kad uciteljica Ljubica Kuzmanovic izvede svoju recitatorku sekciju sa uredno ubitacnim parfemom od kojeg padas u nesvjest......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 15:21 
Početnik
Početnik

[quote="pcelica_501"][quote="bokacbl"]

ajoj da mi je ponovo u osnovnu skolu..[/quote]
..usla sam u skolu prije par godina,kao da sam usla u lego kucicu,sve ludilo maleno i ne mogu da vjerujem da smo se svi tamo uspjeli nagurati kad je dan skole kad te Cos opomene i poprijeko pogleda dok hor pjeva,kad uciteljica Ljubica Kuzmanovic izvede svoju recitatorku sekciju sa uredno ubitacnim parfemom od kojeg padas u nesvjest......[/quote]

ma da a sto se dana skole tice.. toga se najvise sjetim po onoj predivnoj pjesmi "moja banjaluka"... ono nosim te u srcu cuvam te u dusi..

takodje dana skole cu se najvise sjecati po nastupu ja mislim da se momak zove boris ili tako nesto i imao je neku rep plesnu grupu(ili vise u MC hammer fazonu - Can touch this..) i pocetak nastupa se sastojao u tome da on uleti na binu i napravi salto..medjutim cini mi se da je Cos ili neko od nastavnika zaboravio da skloni mikrofon sa kablom i on je u trenutku skoka zapeo za to i tako se prosuo...ali ponovio je nastup i dobio najveci aplauz taj dan.. eh davno je to bilo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 16:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

hazoous je napisao:
mogu ja pustati muziku???

Moze,nije problem,samo ako neces pustati tubo-folk!!! :)
Neko spominje Kuzmanovicku i recitatore,a gdje tu Dragica Madzar sa dramskom sekcijom?
8 godina sam morala da glumim majku Nikoletine Bursaca,zlo nevidjeno! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 16:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Usput,skoro svaki dan vidjam Madzarku ovdje u Novoj varosi,kako voda neke klince,da li su joj unuci ili cuva tudju djecu,ne znam,ali je ostala onako gruba i drska kao sto je bila i onda sa nama djacima,pa ako su joj ovo unuci,onda je definitivno panj-panj!Nije ni cudo sto nije imala osjecaja za nas tudju djecu,kad nema za svoju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2006, 19:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
mrkela petar ...jel to onaj prosvjetni radnik sto je govorio ...kadee, ili
sadeee....a za sedmicu izmislio novi termin pa kaze...ove osmice ...svasta
,da mi je znati s kojeg se on brda skotrljo u banjaluku..............al ruku na
srce to mi je bio omiljeni nastavnik...kad me prozove da odgovaram ,ja
ga isfoliram tek kad upise datum ,kazem mu da cu se sam javiti slijedeci cas i naravno sam sebi upisem nista manje od cetvorke...cini mi se da nisam istoriju nikad ni odgovarao ...uvijek ista fora...dobar je bio mrkela

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 00:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Da to je onaj dobri cikica sto je kada ga pitas nesto odgovarao sa " kojo" ili br.8 je izgovarao osom. Srce drago bio je dobar.

Vrh

[ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]