Harvester je napisao:
Eo da se i ja prijavim na roll call - išao u OŠFilip Macura / Jovan Cvijić u sezoni 93-94, razred osmi čet'ri, kod legendarnog Dimše. Inače, Olgica (koja je u to vrijeme predavala matematiku) izgleda živi blizu mene, pa je često vidim u prolazu

Jel Olgica tad tek pocela da predaje. Mlada bila, imala je neku crvenkastu/ridju kratku kovrdzavu frizuru? Onako malo guzlatija?
Hmmm ja sam 81. godiste. U Filip Macura (tada Jovan Cvijic) sam isao od drugog polugodista 6. do kraja 8.-og razreda. Period 94.-96.
Bio sam odeljenje 4 (IV).
Prvo nam je Marko bio razredni (nastavnik fizickog) al zbog vojnih obaveza vecinom je bio na ratistu.
Zatim smo bili dugo bez rezrednog il su se mjenjali, ono ko stigne. Da bi nam na kraju bio Dimso razredni.
S pocetka smo mrzili sto smo kod Dimse, al vremenom kad smo skontali koja je to LEGENDA bilo nam je drago sto nam je on razredni.
Inace samom u razred su isli:
Milan Sancanin
Bojan Vujic
Shomi (Miroslav) Spasojevic
Jugoslav Borojevic
Jelena Bojic
Sladja (tada Jelenina B. najbolja drugarica, obije s Hiseta)
Cejvan Dzenan
Igor Chavar (trenirao u BSK-u)
Dusan Krsmanovic
Vukajlovic Darko (sa Pobrdja)
Coge (Goran, zivio odma kod skole, mislim da mu je stari bio vlasnik one radionice kod skole, znam da je uvijek bio masan od raznih ulja i masti od auta)
Felstinski (Felsho)
Dragana i Dragan Pajic (blizanci)
Nevena
Tamara
Jaooojj ne mogu da vjerujem da i poslije skoro 12 godina pamtim vecinu razreda.
Ja imam slike od 6. 7. i 8.mog razreda.
Kefalo ista smo generacija.
Ja sam inace zivio odma iza Supa CSB, u Vojvode Momcila.
ps Slucajno veceras (2:45am) listam forum poslije ne znam koliko godina i naletim na ovu temu. Odma sam se registrovao.
Pokojni Jovic najveca legenda OS Filip Macura.
Kad se samo sjetim casova kod njega i izvala.
Sjecam je kad je Vujic od njega oteo dnevnik a Jovic poceo da ga juri po razredu. Mi svi popadali od smijeha.
Vujic ludak je znao s pokojim Jovicem da trgaju s municijom. Prodavao mu dijabole za vazdusnu puksu. A Jovic kao pazi da ga ovaj ne izradi pa pocnu da prebrojavaj, pa ih onda ometemo, oni ponovo i cas prodje u prebrojavanju dijabola, od biologije nista.
Jos smo donijeli gas-maske pa s njima sjedili za vrijeme biologije, Jovic poludio (
Vujicu hoces da mi Banjac uleti i da otkaz zbog tvog glupiranja!!!).
Na muzickom smo nekom iz razreda za vrijeme malog odmora sakrili torbu u neku kutiju od harmonike. Jadnik se ubio trazeci torbu a mi padamo od smijeha.
Kod pokojne Bose, doneses joj tetris i znas da nema casa. Obozavala je da igra tetris i sl igrice.
ps
Bogdan Banjac vanzemaljac!!