banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 22:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2006, 16:58
E dobro, sad ide nagradno pitanje KO SAM JA :roll: ? Ko pogodi dobije moju sliku na PP :angel: .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 00:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Evo i nekih mojih zapažanja, čisto da bude više pogleda na te dane.
*Anes Musić* - On je stvarno bio vrlo živopisan lik i samo o njemu bi se mogle stranice ispisati. Uvijek se hvalisao da ima najnovije i najbolje video igrice, roditelji mu voze neke čudne tipove automobila, a naravno većina toga nije bila istinita. Jeste, on se baš trudio da bude u centru pažnje a rijetko kad mu je to uspjevalo. Jednom je viđen, tada je već bio možda sedmi-osmi razred, kako u fudbalskim kopačkama "galopira" centrom grada.
*Dragan Dedić* - Stameni golman fudbalske ekipe i izuzetno visok. Famozna konjska zaprega koja se ranije spominje nije pripadala njegovim roditeljima nego jednog drugog našeg drugara.
*Haris Pašalić* - Definitivno je bio problematičan u školi iz jednog prostog razloga. Ni najmanje je nije volio. Ali bio je dobar momak, kao i Sina Radetić koji je dijelio sa njim nezainteresovanost za školu. Mislim da je on (Radetić, kao uostalom I Hari) od početka bio sa nama u odjeljenju.
*Edin Imamović* - Jeste, bio je mangup ali nikako u onom negativnom smislu. Družio se kasnije sa nekim likovima koji su stvarno bili problematični i pravi mangupi, ali on je imao suviše pozitivnih osobina da bi ga se moglo smatrati jednim od njih. Bio je takođe dobar u mnogim sportovima.
*Boris Đukić* - On i Bane Cvijanović su tada bili nerazdvojni prijatelji. Mislim da su negdje blizu stanovali.
*Jasmin Ramić* - Sa njim se niko nije smio potući jer je bio krupnije građen, a vrlo miran i ćutljiv. Nešto kao Klint Istvud. Znam da smo imali neku hijerarhiju ko je najjači u razredu, ko drugi, ko treći, samo ne mogu da se tačno sjetim poretka.
*Mirjana Kovačević* - Ona je imala neku neobičnu energiju u to doba. Pridružila nam se možda u trećem razredu i odmah očarala većinu svojom
živošću, vedrinom i stalnim osmijehom. Pamtim je kao neobično vedru i nasmijanu osobu.
*Zorica Pogarčić* - Naša učiteljica je bila stvarno divna žena. Za razliku od one aždaje u d odjeljenju koja je kasnije i nama predavala neke predmete.
*Nifaris Isić* - Ostaće zapamćen po ogromnom apetitu za te godine. Prilikom izleta na Kozaru ponijeo je i slistio cijelo pečeno pile dok je većina nas bila na jednom-dva sendviča. Sjećam se tog prizora kako vadi i odmotava celofan sa cijelim pečenim piletom na iznenađenje nas tada mršavih, a na radost onih koji su izgladnili a nisu ništa ponijeli. Ko zna, možda mu i to nije bilo dosta pa se vratio kući i dalje gladan. ;=)

Poslednji put menjao fantomacan dana 10 Nov 2006, 02:41, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 00:23 
Veteran
Veteran

*Saša Radojković* - Znam da je većina nas smatrala, a vjerovatno je to bila istina, da je bio ludo zaljubljen u Jelenu Ostojić. Vjerovatno nije slučajno što na slici kleči odmah iznad nje.
*Željka Pavljašević* - Poznata po svom crtanju. Ljudska koža na njenim crtežima flomasterima je bila roza. Kasnije je imala neku hipi fazu u oblačenju (Ispravi me ako griješim).
*Sanela Tahirović* - Njeni su došli čini mi se iz Novog Pazara u BL. Nikada se nije uklopila u našu sredinu, što je samo poticalo većinu da budu loši prema njoj.
*Hana Rakić* - Neobična djevojka, kasnije u jeku popularnosti Nerme sa kojom se družila, ni kriva ni dužna našla se i ona u centru interesa dječaka, što je znala iskorisiti.
*Renata Vukoja* - Što se tiče učenja, ona je bila broj jedan. Ja sam bio dobar u to vrijeme, ali nikad nisam imao iluzije da sam bolji od nje. Interesantno je da je privlačila dječake a objektivno nije bila baš nešto zgodna, mislim da nas je privlačilo što je bila pametnija od svih nas. Živi dokaz da je pamet faktor privlačnosti.
*_________ _____* Ovo mi i daje ostaje misterija ko je. Garant neko ko se družio sa Renatom ili Micom. Sjećam se da je išla neko vrijeme sa nama Maja Kalabić, tiha i jako povučena djevojčica, ali ne liči mi na nju.
*Mica Tamamović* - Mica je bila pravi drug. Vrlo živog duha i fizički snažna za jednu djevojčicu. Sa njom nije bilo šale, ako te udari nastradao si.
*Lejla Alibegović* - I ja se slabo sjećam Lejle. Mislim da je bila vrlo dobar đak.
*Bane Cvijanović* - Vidiš da nema kariranu košulju na slici. Šta fali kariranim košuljama? Ja imam cijelu kolekciju. :wink: Družio se sa Đukom, imali su periode dobrih i loših odnosa. Ali ipak najbolji drugovi.

Poslednji put menjao fantomacan dana 10 Nov 2006, 00:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 00:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mali dodatak

Za Anesa si zaboravio reći da je dolazio i u školu u kopačkama, a gore normalno hlače i košulja. Za Dragana nisam bio siguran, al znam da je po nekoga dolazio "fijaker". Za Edu nisam ni mislio mangup u negativnom smislu, nego ono, frajeriso se, jest i on je igaro fudbal dobro. Nifaris je se zaglavio na Kozari, ušao u spomenik i nije mogao izaći, a vrijeme bilo za polazak, dolazila Zorica po njega da ga traći po Kozari. Obzirom da mu je mama radila u mesnici u Boriku, apetit mu nikad nije bio problem, naprotiv. Za Saleta sam to znao samo nisam bio siguran da je bio puko na nju, Željka bila uvijek kreativna pa se to odrazilo i na stil oblačenja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 00:41 
Veteran
Veteran

*Jelena Ostojić* - Saletova nikad prežaljena ljubav.Djevojka koja hodajući kući čita Ilijadu u srednjoj školi. Znam da smo je jedno vrijeme zvali Mona Liza, vjerovatno u starijim razredima jer nas je njen izraz lica neodoljivo podsjećao na poznatu sliku.
*Rudi Šindl* - Rudi je moj drug. Ima izuzetan smisao za humor, koji ga i danas prati. Potukli smo se tačno na dan kada smo saznali da idemo zajedno u razred. Znam da je on bio nezadovoljan i prokomentarisao nešto kao: "Ja sa ovim #!#$# u razred". Izvukao je deblji kraj u tuči. Poznat i po slučaju "Nikako".
*Bojan Šašić* - Najviše poznat što mu je mama predavala muzičko u školi. Sumnjali smo kasnije, a vjerovatno tu i ima istine da mu je mama sređivala ocjene jer je on bio slabo zainteresovan za školu. Mama mu je bila vrlo osebujna nastavnica duboko posvećena svom predmetu.
*Nerma Isić* - Slabo je se sjećam iz tog ranijeg perioda. Kasnije imala epizodu kada je na neki famozan način postigla da je dječaci smatraju super ribom ili super trebom kako se tada govorilo. Mislim da je tu bio presudan fizički faktor, vjerovatno je njoj grudnjak bio potreban ranije nego drugim djevojčicama. Čini mi se da je ona uživala u tom statusu ali slabo ga konzumirala, u čemu je Hana bila konkretnija.
*Maja Hinić* - Upamćena po famoznoj kecelji. Dobar učenik ali ne među najboljima.
*Ivana Levi* - Jedna od najboljih učenika u razredu.
*Vladimir Vujaković* - Bio je malo siroviji od nas ostalih. Njegov svijet se dosta razlikovao od našeg i zbog toga je brže odrastao.
*Bojan Felštinski* - On je zaista bio odsutan i nimalo ga nije zanimala škola. Nikad nije ni postao dio razreda, a kasno je i došao.
*Mirko Josipović* - Kombinacija odličnog učenika i uličnog razbojnika. Znao je biti sirov i loš, što tada nije priličilo dobrim učenicima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 02:56 
Veteran
Veteran

LostInTime je napisao:
Nifaris je se zaglavio na Kozari, ušao u spomenik i nije mogao izaći, a vrijeme bilo za polazak, dolazila Zorica po njega da ga traći po Kozari. Obzirom da mu je mama radila u mesnici u Boriku, apetit mu nikad nije bio problem, naprotiv.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da se nekako vratiti u prošlost i to promatrati. Da se nisi sakrio da nešto pojedeš na miru? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 05:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 08:36
Pa mene se apsolutno niko nesjeca... :(
Chocolate Addict - do you at least have ANY memory of me????

lol L

Vrh

Tema posta: Games...
PostPoslato: 10 Nov 2006, 06:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 08:36
You had pleasure to talk to the mistress of the game Boi :) Moi
As you can tell, I am awfully bored and decided to harass you until you share with me ... :)
Hajde give me clues ...
I tried to apply Sherlock's deduction theory ... and came up with M.J.

do tell,do tell :)
XOXO L

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
ChocolateAdikt je napisao:
LostInTime je napisao:
Evo liste Vd znači poslije onih (nikad shvačenih i oproštenih) premiještanja razreda sa Željkine slike, a po mom pamćenju:

1. Aida Osmančević
2. Željla Pavljašević
3. Darko _______
4. Rudi Šindl
5. Boris Đukić
6. Željko Pucar
7. Vladimir Golubovic
8. Adnan Spahic
9. Jasmin Ramić
10. Sanja Tepic
11. Vesna Novaković
12. Lejla Kurjak
13. Jelena Atic
14. Jelena Savic
15. Ivana Levi
16. Nifaris Isić
17. Alen __________
18. Borut Bosancic
19. Mladen __________
20. Dijana Mrdja
21. Melisa Žilić
22. Mirjana Kovačević
23. Jelena Rajak
24. Mershiha Makoli
25. Branislav Cvijanović
26. Said Sedić
27. Predrag Peđa ___
28. _______________
29. _______________

Ko zna popunite listu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2004, 16:03
Eh ja se ovdje smijem "na glas" ima da ovi moji pomisle da sam poludjela....

Sto se tice mog stila oblacenja, da, prosla sam kroz fazu koja je trajala do jedno 21. godine. :) Znaci negdje od te slike pa deset godina kasnije. I onda se sve promjenilo. (hipik Sejo no more) Ali jesam kreativna, sto mi je i zanimanje.

Koje sjecanje... ja se isto slabo sjecam tebe Lejla, osim imena, naravno. I ja se sjecam, iako nekako kroz maglu, da si bila particular woman. :) Sto je dobro, naravno.

Rudi i Drasko su uvijek bili "raja". Ja se sjecam kad smo Mirjana i ja sjedile iza vas u 4. razredu, i bas nam je bilo super.

Hana Rakic je bila kao fol moja najbolja prijateljica. I onda je Nerma usla na scenu, i "preotela" moju jaranicu, koja vise na mene nije obracala paznju. Sjecam se suza nakon neke priredbe o izgubljenom prijateljstvu.

Za tebe LostInTime, jedino sto znam je da zivis negdje u skandinavijskim zemljama i da nisi na slici iz petog razreda (inace bi se sjecao Goluba). E sad, ako hoces pravo, ne da mi se pogadjati. :)

Ovo sa Nifarisom i pecenim piletom je fenomenalno, i ja ga se sjecam po hrani. Meni je serpa ostala u sjecanju...

Kad nadjem vremena, moram i ja napisati ovako nesto, ime po ime, i za onu sliku iz petog...

Mnogo vam hvala, uljepsali ste mi ovaj ruzni dan i zavrzlame koje mi predstoje danas!! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 20:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
*_________ _____* Ovo mi i daje ostaje misterija ko je. Garant neko ko se družio sa Renatom ili Micom. Sjećam se da je išla neko vrijeme sa nama Maja Kalabić, tiha i jako povučena djevojčica, ali ne liči mi na nju.

Meni pada na pamet ime Tijana... Ne znam zasto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

26. Said Sedić - dodje Said u skolu sa modernom frizurom...celav i samo shishke do brade....Zec (onomad zamjenik direktora) za njim dodje u razred i progovori "dechko...sad ces da odes kod prvog frizera i oshishash to na glavi. Neces ti meni takI hodati po skoli...i nemoj slucajno da dolazis dok ne sredis glavu"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2006, 00:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hahahaha jaoooo gdje to izvuce... Trepavice i shishke iste duzine. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2006, 00:41 
Veteran
Veteran

ChocolateAdikt je napisao:
fantomacan ::

Meni pada na pamet ime Tijana... Ne znam zasto.

Može biti, došla je u četvrtom razredu Tijana Šušnica, moguće da je ona. U svakom slučaju je čudno ispala na slici. Nosi lančić sa prstenom, možda se neko sjeća tog detalja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2006, 01:09 
Veteran
Veteran

A sada o famoznom slučaju "Nikako".

Treći ili četvrti razred, imamo čas kad upada Džehva, stroga nastavnica matematike u naš razred. "Gdje je onaj Nikako? Aha, eno ga tamo. Hajde ustani, šta se sad praviš naivan, kao ne znaš o čemu pričam." I pokazuje na mene. Meni ništa nije jasno, onako izgubljeno gledam i počinje mi biti neugodno jer svi gledaju u mene. "Hajde, hajde, ustani i reci šta si uradio!"-govori ona. A meni sve više neugodno, počinjem da crvenim i znojim se, a i dalje ništa ne razumijem. Učiteljici isto nije jasno o čemu se radi i pita o kome se radi, je li Draško i pokazuje na mene. Kaže Džehva:"Nije, onaj do njega". A to je pretpostavljate Rudi. Meni laknulo, pao mi kamen sa srca.

A radi se o sljedećem. Tada je bilo zabranjeno ostati u razredu za vrijeme velikog odmora. (??????? Nije mi jasno zašto. Možda je Lenjin negdje napisao da treba tako, ili Kardelj ili šta ti ja znam ko.) A Rudi je ostao. Džehva koja je bila vrlo stroga i revnosna nastavnica je bila dežurna i pregledala učionice da vidi je li neko možda ostao. Zatekne Rudija i pretpostavljam ljutito krene da pita: "Zašto si ostao u razredu? Kako se zoveš ti? A Rudi odgovara:"Nikako". Džehva pita ponovo, Rudi ponovo odgovara Nikako. Dobro onda Nikako. I ipak je došla da sazna ko je taj Nikako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2007, 11:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Sep 2006, 15:50
ovdje nema nikoga vec duze vrijeme, gdje su svi nestali???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2007, 12:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

river510 je napisao:
ovdje nema nikoga vec duze vrijeme, gdje su svi nestali???

I am here. :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2007, 18:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
I ja sam tu. Generacija 1980,a sestra mi je isla sa 1978, pa dosta ljudi prepoznajem sa slike, :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2007, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajde sad se svi fino predstavite.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2007, 20:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

jeste, mogli bi se predstaviti, a ne ovdje izigravati marti misteriju.... cccc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]