banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 134 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
subcomandante marcos je napisao:
vim je napisao:
А у којој си ти земљи кад је тако јефтино Аилин? Ово што сам написао је просјечна цијена на просјечном универзитету, док на бољем као што је оксфорд или кембриџ је још скупље.

чуј на бољем, ти баш имаш скромне стандарде. то нису бољи, то су најбољи. и бајдвеј, онај ко похађа кембриџ, оксфорд, стендфорд, принстон, јејл, колумбију и такодаље сигурно се не школује од своје плате и сам. :wink: разумиш? у те људе се УЛАЖЕ, то је кључна ријеч, улажу и други да би им се вратило.

hehe.. kembridži oksford.. moj sine, tamo Kraljičini nećaci i slični idu... šalim se.. ipak na ta dva Uni. studenti moraju da vrijede ( intelektualno) stroga pravila, visoki kriteriji, bolesno skupo.. ali ipak su tu ugl. djeca iz više klase, što bi rekli oni "posh" :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
delegado cero je napisao:
vim je napisao:
А у којој си ти земљи кад је тако јефтино Аилин? Ово што сам написао је просјечна цијена на просјечном универзитету, док на бољем као што је оксфорд или кембриџ је још скупље.

чуј на бољем, ти баш имаш скромне стандарде. то нису бољи, то су најбољи. и бајдвеј, онај ко похађа кембриџ, оксфорд, стендфорд, принстон, јејл, колумбију и такодаље сигурно се не школује од своје плате и сам. :wink: разумиш? у те људе се УЛАЖЕ, то је кључна ријеч, улажу и други да би им се вратило.

hahhahaha :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
EiLeen je napisao:
vim je napisao:

i ja bih bez razmisljanja dusu djavolu prodala da doktorat na princetonu spremam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
azdajica-ny je napisao:
EiLeen je napisao:
vim je napisao:

i ja bih bez razmisljanja dusu djavolu prodala da doktorat na princetonu spremam...

I dr Faust ju je prodao za istu stvar. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 20:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Da je meni upasti na AA (to je skraćenica za Architectural Association, a ne anonimne alkoholičare iako je ova druga varijanta jeftinija i ne traže portfolio za upis :) u Londonu

Ne bih baš dušu prodala, ali bih rado digla pozamašniji kredit

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
XIX century je napisao:
azdajica-ny je napisao:
EiLeen je napisao:
vim je napisao:

I dr Faust ju je prodao za istu stvar. :D

Po tom se vidi koliko su ljudi podlozni materijalnim stvarima. Nije da filozofiram ali ova tema se i svodi na to, sta je vaznije za koga, za nekog materijalne stvari, za druge porodica i duhovne stvari. Ja licno mislim da je potrebno naci balans izmedju ovih stvari koliko se moze i ne ici ni u jednu ni u drugu krajnost, osim u rijetkim iznimnim prilikama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
to sto sam rekla da bih dusu prodala za odredjenu skolu je iz tog razloga sto zelim svoje skolovanje dovesti do savrsenstva a ta gore pomenuta skola ima odlican program za moje zanimanje...osim toga,naravno da zelim da mi se moj trud na kraju i isplati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
azdajica-ny je napisao:
to sto sam rekla da bih dusu prodala za odredjenu skolu je iz tog razloga sto zelim svoje skolovanje dovesti do savrsenstva a ta gore pomenuta skola ima odlican program za moje zanimanje...osim toga,naravno da zelim da mi se moj trud na kraju i isplati...

Ma znam, to je vise figurativno. Nisam ja ni shvatio bukvalno. Poz. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 11:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Bambi2 je napisao:
A sta je u tome lose kad ljudi kazu da im fali domace povrce??Hoces reci da je na nasim prostorima sve uvozno?Ha,ha,ha, stvarno sam se dobro nasmijala.Ovdje sigurno ne mogu da odem u sumu i naberem sumskih jagoda(ovdje i ne postoje) ili u neciju bastu gdje nista nije prskano..Razlika je u ukusu povrca i voca i to velika!Ne kazem u svemu ali u vecini.. :D :D

Sto se nepreselis negdje malo sjevernije, mi svake godine beremo sumske jagode. Sto se nostalgije tice meni nedostaje ono vrijeme od prije 15-18 godina,moje djetinstvo(ali sve to ne bi imala i da zivim u BL)...... i danas volim doci i prosetati ali vratiti se .... ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 01:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2007, 14:33
Nikad vise na sjever Amerike..Kad vec moram ovdje da zivim onda jedino Florida dolazi u obzir... :D Mada sam cula da je California dosta ljepsa ali i dosta skuplji zivot... 8)

Vrh

Tema posta: KONTAKTI
PostPoslato: 06 Nov 2007, 16:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Nov 2007, 00:51
ako iko zna kimetov mail neka mi javi 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
simplicity je napisao:
U RS se moze solidno zivjeti, istina sa puno truda, rada, ali ko je vrijedan za njega ima posla.

Koliku platu ima doktor na Paprikovcu? A med sestra? Pa da uporedimo kakve su plate na zapadu...

Moja rodjaka je zavrsila Med. fakultet. Bila student generacije.. Otisla za Kanadu.. Samo par ispita joj priznali.. Zenska zapne i sve iz pocetka.. Brat joj je hirurg u onoj nasoj nazovi Hirurgiji ( kranje je vrijeme da onu sramotu sruse :evil: ) i radi za mizeriju :-?

Sipmlicity, lazes sebe ili nas?!? :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 22:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
ajkula je napisao:
simplicity je napisao:
U RS se moze solidno zivjeti, istina sa puno truda, rada, ali ko je vrijedan za njega ima posla.

Koliku platu ima doktor na Paprikovcu? A med sestra? Pa da uporedimo kakve su plate na zapadu...

Moja rodjaka je zavrsila Med. fakultet. Bila student generacije.. Otisla za Kanadu.. Samo par ispita joj priznali.. Zenska zapne i sve iz pocetka.. Brat joj je hirurg u onoj nasoj nazovi Hirurgiji ( kranje je vrijeme da onu sramotu sruse :evil: ) i radi za mizeriju :-?

Sipmlicity, lazes sebe ili nas?!? :)

Laže sve, i sebe i druge, ko se želi baviti politikom to se podrazumijeva. Samo je zastupala stav stranke. I to je ogledalo društva, došlo je do toga da razni poltroni i na ovakvim mjestima recituju stavove stranaka. U suštini to je opet na neki način tačno, ko želi da se vrijedno baci na lizanje dupeta stranačkim šefovima, može dobro živjeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 06:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Okt 2007, 01:57
Procitala sam sve vase postove i moram da vam kazem da ste me lijepo nasmijali....Uglavnom mladi ljudi koji sanjaju veliko....neka tako i treba....samo nemojte puno da letite u oblake, bice vam gore kad padnete...........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Bolje ici u oblake, nego ni ne probati. A i svi kazu da je pad vrsta leta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Milka je napisao:
Procitala sam sve vase postove i moram da vam kazem da ste me lijepo nasmijali....Uglavnom mladi ljudi koji sanjaju veliko....neka tako i treba....samo nemojte puno da letite u oblake, bice vam gore kad padnete...........

Kamo sreće da malo više mladih ljudi ovdje sanja i nešto pokušava, uglavnom su svi nesrećni, razočarani, nesigurni, bez cilja, i osjećaju se nemoćno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 21:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Milka je napisao:

Slabo kontam na sta si mislila, ali, vecina ljudi koje ja znam, koji su otisli vani, nisu pali, neki posrcu, pa se dignu, neki se vrate, ali, kao dok ne probas neces znati, uostalom tako je za sve u zivotu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vi se zezate ovde, ha?

Mah, BH! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 13:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Bambi2 je napisao:
Nikad vise na sjever Amerike..Kad vec moram ovdje da zivim onda jedino Florida dolazi u obzir... :D Mada sam cula da je California dosta ljepsa ali i dosta skuplji zivot... 8)

Zavisi gdje si, sjever je mnogo napredniji u kulturnom smislu, skole su mnogo bolje, stopa kriminala je dosta niza nego na Floridi........ ali svako ima svoje principe, ja sam samo navela da ako ti je toliko stalo do jagoda imas ih malo sjevernije. Ne mozes imati i BL i jagode i povce i Floridu na jednom mjestu, sto prije to shvatis sretnija ces biti.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Frieda je napisao:
Milka je napisao:

Kamo sreće da malo više mladih ljudi ovdje sanja i nešto pokušava, uglavnom su svi nesrećni, razočarani, nesigurni, bez cilja, i osjećaju se nemoćno...

Tako se ponasa vecina mladih ljudi u BL (vjerovatno i u cijeloj BiH), sto meni iskreno nije jasno . 100 % stojim iza toga da se u zivotu moze uspjeti. Ne govorim da je lako zaraditi velike pare, ali moze se fino zivjeti, samo ljudi (mladi) treba da se trgnu i da nesto pokusaju da urade osim sto sjede na kafama i kukaju kako je tesko . To je najlakse ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 134 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]