banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 18:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2006, 11:34
sebastijan , basta sljezove boje , kajak .......
Lijepo je sjetiti se nekih proslih vremena ali zasto kvarite ovako lijepu temu politikom i prepucavanjem da li su predratne ili poslijeratne zenske bolje , ne kontam nikako ali jbg ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2006, 21:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Nije sve u tome,trebas biti dovoljno veliki skot od covjeka da bi bio politicar,a moja ljepota to nikada ne bi mogla biti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2006, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
_doNNa_ je napisao:
ali zasto kvarite ovako lijepu temu politikom i prepucavanjem da li su predratne ili poslijeratne zenske bolje , ne kontam nikako ali jbg ...

da brate.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 10:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Gazda je napisao:
cosma zao mi je da vidim da se tako jedna mlada osoba kao ti ponasha tako dokono i zivi u proshlosti a kao sto i sama znash na mladjima svijet ostaje...tako da ako se ne mozes prilagoditi nemoj ni popovati...ali i to vidish razumijem jer ti tj vi "stara banjalucka raja" ste uvijek imali problem sa mladjima u danshnje vrijeme nazvan "ageism" ili ti opsesija bazirana na godinama...

"stara banjaluchka raja" :lol: :lol: :lol: :lol:

drago moje dijete, nemam ja nikakav problem sa vama "mladjima" :lol: nisam ja dosla na temu da ponizavam danasnju omladinu u BL.. ne zivim u proslosti, a to sto je moje "djetinjstvo" prelijepo bilo - bez rata i mrznje, daje mi za pravo da kazem da smo ljepse zivjeli.. Ti si dosao na ovu temu i poceo provocirati.. ne vidim razlog zasto.. pusti ti nas "staru banjalucku raju" da pricamo o svom djetinjstvu i da probiremo po sjecanjima, a ti uzivaj po gradu banjaluckom - kad ti je to Bog dao.. ne visi na internetu.. pusti nas "stare kuke" :D nasoj "muci" a tebi zelim barem istu bezbriznost sto smo mi imali u tvojim godinama :wink: no hard feelings (znam da se Monkiez raspadaju - al je*aiga, ni Dugmeta nema vise..)

a rat, :-? ja nigdje spomenula nisam..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 18:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Na kraju tema i jeste predratni kafici, sto samim tim ogranicava jednu mladju generaciju koja ih nije iskusila da objektivno ucestvuje u razgovoru. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 19:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:wink: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 13:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
ljepota poroka je napisao:
Na kraju tema i jeste predratni kafici, sto samim tim ogranicava jednu mladju generaciju koja ih nije iskusila da objektivno ucestvuje u razgovoru. :wink:

zivio govornik!!! kao i uvijek 1000000 % u pravu. pa zasto nekog smeta misljenje pojedinaca o samim sebi? ako su predratne djevojke svoje djetinjstvo dozivljavale na drugi, za njih sigurno ljepsi i srecniji nacin, zasto to neke momke smeta? ne kuzim... a slazem se sa cosmom i ljepotom poroka, prije rata nije bilo (bar se nije pokazivalo, ili mi nismo primjecivale) toliko mrznje, jada i ostalih ruznih stvari. mi nismo odrastale u ratu ili neposredno poslije njega, tako da mozemo malo reci o tome (bar ja). ali sigurno mozemo reci da smo imale prekrasno djetinjstvo i mladost, da se moglo izlaziti bezbrizno i ne razmisljati puno o nekim "ruznim, ozbiljnim" stvarima. bile smo djevojke koje su znale da se lijepo provedu, koje su imale veliko drustvo i koje nisu kukale kao sad na forumu, da se u bl nema gdje izici. uvijek se nesto naslo i uvijek je bilo super.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Secret je napisao:
[quote="l, da se u bl nema gdje izici. .

pardon....na upadici....izaci se kaze :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 14:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

jesi siguran? ja nisam. pogledaj u rijecnik... ali ne zaboravi u "pravi", ok?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

moze bit' svasta..... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da ,ako nista nije bilo,onda odemo pored Vrbasa,na Abaciju,u park Mladen Stojanovic ili bilo gdje pod otvorenim nebom,sa svojom rajo,gitarom i nesto cuge i nema da vece propadne,uvijek dobro! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2006, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
cosma je napisao:
Gazda je napisao:
cosma zao mi je da vidim da se tako jedna mlada osoba kao ti ponasha tako dokono i zivi u proshlosti a kao sto i sama znash na mladjima svijet ostaje...tako da ako se ne mozes prilagoditi nemoj ni popovati...ali i to vidish razumijem jer ti tj vi "stara banjalucka raja" ste uvijek imali problem sa mladjima u danshnje vrijeme nazvan "ageism" ili ti opsesija bazirana na godinama...

drago moje dijete, nemam ja nikakav problem sa vama "mladjima" :lol: nisam ja dosla na temu da ponizavam danasnju omladinu u BL.. ne zivim u proslosti, a to sto je moje "djetinjstvo" prelijepo bilo - bez rata i mrznje, daje mi za pravo da kazem da smo ljepse zivjeli.. Ti si dosao na ovu temu i poceo provocirati.. ne vidim razlog zasto.. pusti ti nas "staru banjalucku raju" da pricamo o svom djetinjstvu i da probiremo po sjecanjima, a ti uzivaj po gradu banjaluckom - kad ti je to Bog dao.. ne visi na internetu.. pusti nas "stare kuke" :D nasoj "muci" a tebi zelim barem istu bezbriznost sto smo mi imali u tvojim godinama :wink: no hard feelings (znam da se Monkiez raspadaju - al je*aiga, ni Dugmeta nema vise..)

ko je spomenuo rat i o chemu ti prichas uopshte???
gdje sam ja pocheo provocirati?
odakle ti pravo da govorish da si ti ljepshe zivjela i da je tvoje djetinstvo bilo bolje kad ni ne znash ljude kojima se obracas?
Ko je zivio sa mrznjom..ne znam odakle ti to?
Otkud ti znash koliko ja godina imam?
Ko je rekao da zivim u BL uopshte?

Vidi se da prichas napamet i to josh gluposti....a sad nastavite sa svojim sjecanjima .... 0X

Citiraj:
ne zivim u proslosti, a to sto je moje "djetinjstvo" prelijepo bilo - bez rata i mrznje, daje mi za pravo da kazem da smo ljepse zivjeli..

Citiraj:

Pa mislim stvarno..... :lol: :lol: :lol: Bog s tobom baba 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2006, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Gazda je napisao:
cosma je napisao:
Gazda je napisao:

ko je spomenuo rat i o chemu ti prichas uopshte???
gdje sam ja pocheo provocirati?
odakle ti pravo da govorish da si ti ljepshe zivjela i da je tvoje djetinstvo bilo bolje kad ni ne znash ljude kojima se obracas?
Ko je zivio sa mrznjom..ne znam odakle ti to?
Otkud ti znash koliko ja godina imam?
Ko je rekao da zivim u BL uopshte?

Vidi se da prichas napamet i to josh gluposti....a sad nastavite sa svojim sjecanjima .... 0X

Citiraj:
ne zivim u proslosti, a to sto je moje "djetinjstvo" prelijepo bilo - bez rata i mrznje, daje mi za pravo da kazem da smo ljepse zivjeli..

Citiraj:

Pa mislim stvarno..... :lol: :lol: :lol: Bog s tobom baba 0X

:cry: hajd' dobro.. izvini :D :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2006, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Cosma to se kaze Izvini.... al' da nam je ljepse bilo, bilo je :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Secret je napisao:
draga ajkulice... svaka epoha ima svoje carice. ne znam koliko si stara i da li si uopce u mogucnosti da ocjenjujes, ali nema veze... i naravno da se ne salim. ali kao sto rekoh, u svakoj epohi neko vlada, tako da sigurno ne negiram da i sad ima ljepuskastih curica :wink:

cosma je napisao:
ajkula je napisao:
Mi smo bile prirodnije, ove sadasnje su napucanije :wink:

i sta zakljucujemo iz ovog? :P :wink:

Mozda sam ja dovoljno mator da procenim 8)

Svako vreme je imalo svoje cari i svoje lepe zene,medjutim ipak prednost dajem danasnjem vremenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jest da jesi dovoljno star,stari :wink: ,ali nemoj da te ja cinkam ZNAS VEC KOME!Cuti tamo o zenama,a sto se tice vremena,svakom je njegova mladost najljepsa,jedino meni moja nije bila,pod svijecom,policijskim,a kako su svi momci bili na ratistima,pogotovo kad su pokupili i studente,onda smo ganjali klince po vrticima,da ih etiketiramo i rezervisemo kad porastu!Eto,silom prilika i pedofilke smo postale! :P :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 16:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

hehehe jeste u to doba je vladala ona, bar sam tako cula.." Nije u BL problem naci momka , nego ga i zadrzati".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 16:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
Secret je napisao:
draga ajkulice... svaka epoha ima svoje carice. ne znam koliko si stara i da li si uopce u mogucnosti da ocjenjujes, ali nema veze... i naravno da se ne salim. ali kao sto rekoh, u svakoj epohi neko vlada, tako da sigurno ne negiram da i sad ima ljepuskastih curica :wink:

cosma je napisao:
ajkula je napisao:
Mi smo bile prirodnije, ove sadasnje su napucanije :wink:

i sta zakljucujemo iz ovog? :P :wink:

Svako vreme je imalo svoje cari i svoje lepe zene,medjutim ipak prednost dajem danasnjem vremenu.

Zato sto je present time , proslost je samo za sjecanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 09:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

[quote="sikman

Svako vreme je imalo svoje cari i svoje lepe zene,medjutim ipak prednost dajem danasnjem vremenu.[/quote]

pa naravno, da se tebi vise dopadaju sadasnje mlade cure... uvijek je bilo tako, da sto je "momak" stariji, mladje cure su trazenije :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Ma hrpa je postova kako je nakad bilo.
Ma dajte ljudi pa promjene su neminovne ali i pozeljne.
Sta zivite u proslosti. Dajte malo podrske napretku i razvijanju kulture i tehnologije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]