banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Nov 2024, 01:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Mar 2008, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I ja sam za neku večericu... I kupi mu neki fin poklončić i to je to.... Naravno neki bludni veš se podrazumijeva.... Striptiz isto nije loša ideja :D Možda da uz včeru poslužiš i neki dobar afrodizijak i to je to.... :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 20:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2007, 15:13
Hvala svima na prjedlozima,smislicu nesto.
ne kontam komentare nek se on potrudi,mislim da se oboje trebaju truditi a ne samo prepusti njemu,uoastalom ja nisam osoba koja nekom nesto prepusta,nego drzim sve u svojim rukama....pa naravno da ce se potruditi,al ja uzivam da organizujem nesto i da ga iznenadim...
Hvala svima na prijedlozima

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2008, 01:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
ja sam ipak za to da se ti potrudiš oko organizacije... napravi nešto za njega što nikada nisi a znaš da bi mu se svidjelo pa makar bila i ludost...ako ništa, za 10 god. ćete se sjećati gluposti sa prve godišnjice...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2008, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nicole je napisao:
ja sam ipak za to da se ti potrudiš oko organizacije... napravi nešto za njega što nikada nisi a znaš da bi mu se svidjelo pa makar bila i ludost...ako ništa, za 10 god. ćete se sjećati gluposti sa prve godišnjice...

nikol,nikol...koji si ti entuzijasta ...10 godina? hej?

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2008, 01:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
manitu uci da svira je napisao:
Nicole je napisao:

nikol,nikol...koji si ti entuzijasta ...10 godina? hej?

Uh, pardon, ako sam nekog uvrijedila :fist:
Aj ćuti... To se tako kaže... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2008, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
ronny_legenda je napisao:
Brate moj...za takve stvari samo putovanja preporucujem ovo ostalo je sve presmijesno...znaci kofere u ruke do neke agencije i put pod noge...nije to vise skupo tako da ti nece trebati neka ogromna materijalna sredstva,a osim toga dogovoris se sa ljudima i dadnu ti u rate da odplacujes ako ne mozes kesirati...SRETNO CARE!!!

Ja ipak mislim da je za prvu godišnjicu bolje da saznaš da te je žena varala prethodnih 365 dana, a ti nisi znao :P

A Egipat, mislim da ćeš ti bez obzira na sve ove prijedloge najbolje sama skontati, jer i najbolje poznaješ svog supruga od svih nas, napraviti nešto nezaboravno. U svakom slučaju javi kako je prošlo.

:hello2:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Nicole je napisao:

Veoma pozitivno receno a i izazovno............... :P :P :evil3:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
OMAJFAKINGAD

Čova, ako ti ne možeš sam skontati kako da proslaviš, onda GA jebi...

:evil3:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 09:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
vidim da je tema stara pa si vjerovatno vec odavno odlucila al svejedno,
meni se blizi prva godisnjica i imam plan pa da podjelim,
bili smo za vjencanje sa kumovima u jednom malom, ekskluzivnom (citaj ne zna mnogo ljudi za njega) i skupom restoranu u koji definitivno ne bih isla svaki dan, tako da planiramo da opet odemo tamo i da idemo svake godine kad budemo mogli,
e sad ako se desi da se restoran zatvori sto se desava sa tako malim i zabacenim mjestima to ce nam unistiti tradiciju ali cemo zato da ubacimo i jednu setnju koju nam poslije vrijeme ne moze oduzeti i cini mi se da ce biti bas lijepo i romanticno ako i za 50 godina mognemo na taj dan da odemo u tu setnju,
ako jos bude tu i restoran to ce biti stvarno lijepo
inace nisam za patetiku ali neke trenutke treba i sacuvati inace sve tako brzo prodje i poslije kao da ga nije ni bilo
ne kazem da to mora biti godisnjica, moze i neki drugi dan, ali je lijepo imati nesto cemu se radujes i sto ces pamtiti

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2008, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ma ne treba se smarati sa takvim stvarima, .... Ako je ljudima lijepo, onda im svaki dan moze biti kao godisnjica ... :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2008, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Upravo :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 11:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
znaci laisez faire u romantici,
ok priznacu vam na neiskustvo, inace laisez faire dokazano ne radi ni u jednoj oblasti pa ne vidim sto bi u romantici,
za one koji nisu culi odnosi se prije svega na ekonomiju i oznacava kapitalisticko uredjenje u kom nema mjesanja drzave nego je sve prepusteno trzistu
preneseno u romanticne vode to bi znacilo da nema dugorocnog planiranja nego od danas do sutra radis ono sto ti se cini shodno i nadas se da ce ljubav trajati vjecno
rekla bih da nece upaliti ta taktika ali naravno podrzavam misljenje da ako ne upali mozda nije ni bilo vrijedno truda
stvari se samo malo zakomplikuju poslije kad dodju i djeca pa mislim da u tom slucaju nije lose povesti racuna da ne izblijede neke slike za koje se kasnije definitivno ima sve manje i manje vremena
no ko sto rekoh kome se trud ne ulaze moze se uvijek nadati da on nece biti dio statistike tuznih bracnih parova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]